• Med indkvartering
 • Med oplevelse

Med familien i Tyrol + vandparken Water AREA 47

 • Oplevelse
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Landeck
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.179,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 13 gange

Supersjov ferie i Østrig: 3-8 dage på Hotel Bruggner Stub'n inkl. halvpension, dagsbillet til vandparken Water AREA 47 & TirolWestCard-rabatkort

Betagende bjergudsigter, velsmagende delikatesser og adgang til en supersjovt vandpark – hvad mere kan man ønske sig af en familieferie til Tyrol? Tag med til Landeck, hvor I kan tilbringe 3, 4, 5 eller 8 dage med at udforske Tyrols smukke natur og boltre jer i den store vandpark Water AREA 47 i en hel dag! Hotellet sørger for halvpension, og I får desuden et rabatkort med rabatter til bl.a. museer, offentlig transport og offentlige svømmehaller. Det bliver en forrygende ferie!

Inklusive
 • Hotel Bruggner Stub'n: 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • Velkomstdrink
 • Endagsbillet til vandlandet AREA 47 (1 billet per person)
 • WiFi
Landeck og Tyrol

Er det uforglemmelige oplevelser i betagende omgivelser I søger, så er Tyrol altid et besøg værd. Landeck ligger i det vestlige Tyrol og er en idyllisk flække med knap 8.000 indbyggere. Forkæl jeres smagsløg med tyrolske specialiteter som chokolade, skinke og dumplings. I kan også besøge slottet i Landeck, det arkæologiske museum eller tage på en lang vandretur i de smukke bjerge.

Hotel Bruggner Stub'n***

 • Hotel
 • Landeck, Østrig
Double Room - Hotel Bruggner Stub'n

Den helt rigtige kombination af traditionelt og moderne mødes på Hotel Bruggner Stub'n. Der indbydes til ro og afslapning efter en begivenhedsrig dag. Hotellet råder både over solterrasse og egen restaurant, hvor dagens måltider vil blive serveret.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
Room2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Alle dobbeltværelser har en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge samt satellit-TV og gratis WiFi. Badeværelset har bruser eller badekar og hårtørrer.

Room1

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelserne har en dobbeltseng og en enkeltseng eller tre enkeltsenge. Værelserne har satellit-TV og gratis WiFi. Badeværelset har bruser eller badekar og hårtørrer.

Room2

4-personersværelse

4 voksne per værelse

Alle 4-personersværelserne har to dobbeltsenge eller fire enkeltsenge. Yderligere er værelserne indrettet med sattelit-TV og gratis WiFi. Badeværelset har bruser eller badekar og hårtørrer.

TirolWestCard

På hotellet får I udleveret jeres TirolWestCard. Udover at fungere som transportkort, hvor I kan køre med de regionale buslinjer fra Landeck til de omkringliggende byer, fungerer det også som billet og rabatkort. Det giver jer bl.a. adgang til Landeck slottets museum, det arkæologiske museum Fliess og guidede ture. I har desuden adgang til 3 udendørs swimmingpools i Landeck-Perjen, Grins og Fliess.

Water AREA 47

Med forlystelser for både børn, teenagere og voksne er vandparken AREA 47 det perfekte sted for vandhunde i alle aldre. Vandparken er delt op i tre zoner: En rolig svømmezone, en wakeboardzone og en sportszone. Få et sus i maven ved at hoppe på en af rutsjebanerne eller få adrenalinen til at pumpe ved at hoppe ud fra det 10 meter høje tårn. En ting er sikkert - I kommer ikke til at kede jer! I får tilsendt jeres værdibeviser til AREA 47 på e-mail efter booking. Børn under 6 år modtager ikke noget værdibevis, da de har gratis entré. Udskriv venligst jeres værdibeviser, og aflever dem ved indgangen til actionparken, så får I jeres billet. Der er åbent hver dag (fra d. 27. april til 30. september 2018).

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 10 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 07:30 - 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse
Min. 2 personer og maks. 4 personer per 4-personersværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-14 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 15-17 år: får 50% rabat per ophold

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 5 € per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes for 5 € per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Water AREA 47

I modtager jeres værdibeviser for billetterne til Water AREA 47 via e-mail, efter jeres booking er bekræftet.

I bedes udskrive værdibeviserne og medbringe dem til billetkontoret ved AREA 47, hvor de vil blive ombyttet til endagsbilletter.

Børn under 6 år kommer gratis ind og modtager derfor intet værdibevis.

Bemærk venligst, at mange af vandlandets aktiviteter ikke egner sig til børn under 12 år.

Water AREA 47 er åben fra d. 27. april til 30. september 2018.

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet er beliggende i et roligt område, men alligevel kun et par minutters gang fra Landeck centrum. Hotellet er 30 km fra Area 47.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice