• Med fly
 • Med indkvartering

Hipt hotel ved Times Square

 • Storbyferie
 • 4, 5, 6, 7 eller 8 overnatninger
 • New York
Pris fra kr. 4.189,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 6 gange

Oplev The Big Apple: 4-8 overnatninger på det centrale og hippe MOXY NYC Times Square på Manhattan i New York med tagterrassebar. Inkl. fly tur-retur

The Empire State, The Big Apple, Byen, der aldrig sover — New York City har mange navne, men ikke nær så mange, som alle de storbyoplevelser, der venter jer i denne magiske metropol! Manhattan er en imponerende smeltedigel af kultur, historie med et nærmest uendeligt antal restauranter og butikker. Alligevel er bydelens boulevarder og ikoniske avenuer charmerende og hyggelige. Se Times Squares mange neonlys fra jeres hotels vilde tagterrassebar, og gå tur i Central Park, inden I besøger verdens mest berømte museer. New York er og bliver vild, vildere, vildest!

Inklusive
 • MOXY NYC Times Square: 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Fly fra Billund, København til New York tur-retur
 • Håndbagage
 • Bemærk venligst, at der kan forekomme en overnatning på flyet på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
Tilvalg
 • Williamsburg Bites (onsdage)
 • Williamsburg Bites (fredage)
 • Williamsburg Bites (lørdage)
 • Manhattans skyline med helikopter
 • Formiddagstur til One World Observatory (kl. 09.00 - 11.45)
 • Eftermiddagstur til One World Observatory (kl. 12.00 - 17.00)
 • Aftentur til One World Observatory (efter kl. 17.15)
New York

Svimlende skyskrabere, myldrende gader og nye oplevelser rundt om hvert et gadehjørne – dét er New York! Uanset om det er jeres første tur, eller om I er velkendte gæster, vil ingen tur til The Big Apple være den samme. Byen er i konstant udvikling og forandring, og netop dette gør byen til en absolut fantastisk destination for en spændende storbyferie. I skal selvfølgelig besøge de ikoniske seværdigheder som Times Square, Frihedsgudinden og Rockefeller Center, men byens bedste hemmeligheder finder I kun ved at gå gennem de mange, travle gader. Trendy spisesteder, kæmpe stormagasiner, historiske bygninger, smukke parker og interessante museer – New York er en by, man aldrig bliver træt af!

MOXY NYC Times Square

 • Hotel
 • New York, USA
MOXY NYC Times Square + Elephant Lounge

Dette splinternye nye MOXY NYC Times Square åbnede i september 2017 og ligger placeret på 7th Avenue, ca. 500 meter fra Times Square og kun 750 meter fra Empire State Building. Hotellet er trendy indrettet med en energisk stemning og smarte detaljer. Hotellet har byens største tagterrasebar og loungeområde, som er åben hele året rundt og kalder sig selv "en urban forlystelsespark". Udover forrygende udsigter fra tagterrassebaren, har hotellet en fisk- og skaldyrsrestaurant, en morgenmads-restaurant (som iøvrigt serverer morgenmad hele dagen!), en deli-kiosk og flere lounges, hvor I kan slappe af efter en travl dag i New York. Der tilbydes endvidere gratis WiFi.

 • +3
Læs mere
MOXY NYC Times Square + Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er ca. 12 m² stort og har en dobbeltseng, fladskærms-TV, gratis WiFi, værdiboks, air condition samt badeværelse med walk-in bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
Se kort
 • Økologisk mad, når det er allerbedst

  Her finder I de mest friske og økologiske produkter af højeste kvalitet. Fyld en indkøbskurv, og smut til Central Park, og hold en hyggelig og smagfuld picnic. Det er ikke utænkeligt, at I falder i svime over de mange lækre varer!

  Butik Whole Foods Market Butik
 • Lidt til den søde tand

  Alle, som elsker bland-selv slik, vil elske denne butik. Dylan's Candy Bar er verdens største slikbutik og har over 7000 forskellige typer af slik. Et slaraffenland for alle med en sød tand!

  Butik Dylan's Candy Bar Butik
 • Mirós Moonbird

  I skal ikke nødvendigvis besøge MoMA for at opleve Mirós kunst. Prøv at finde til 58th Street nær Fifth Avenue, og bliv overrasket!

  Museum Museum of Modern Art, MoMA Museum

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Udflugter som tilvalg:

'Make the most of it!', som de siger i New York. I bookingprocessen har I mulighed for at tilkøbe følgende udflugter.

Williamsburg Bites:
På denne udflugt vil I stifte kendskab med det tjekkede distrikt, Brooklyn. Langs gaderne kommer I til fods til at høre om nabolagets historie, kultur og street art. I kommer forbi nogle virkelig instagram-værdige fotomuligheder, og undervejs skal I til frokost nyde syv smagninger af den lokale mad. Både for voksne, teenagere og eventyrslystne børn! Turen varer ca. 2,5 time (ca. 3 km gåtur) og starter kl. 13.00 på Williamsburg Mini Mall, 218 Bedford Avenue. Det er muligt at booke turen på onsdage, fredage og lørdage.

One World Observatory:
Der er en million ting at opleve i New York, men kun én måde at virkelig se dem alle på. Med elevatoren stiger I til tops på en af verdens højeste bygninger på mindre end 60 sekunder. Oplev byens enestående horisont, de ikoniske seværdigheder, de omkringliggende farvande og panoramaudsigt over New Yorks skyline. De modige kan træde ud på Sky Portals glasgulv, og kigge direkte ned over gaderne i New York! Udflugten finder sted på alle ugedage enten om formiddagen, eftermiddagen eller aftenen.

Manhattans skyline med helikopter:
Tag med på en forrygende flyvetur i helikopter over Helikopterflyvning over Manhattans skyline, Frihedsgudinden og Central Park.
Flyvningen varer ca. 15 minutter og finder sted på alle ugedage pånær søndag. Det endelige tidspunkt aftales med jer efter booking. Af sikkerhedsmæssige årsager skal I inden flyvningen opgive alle deltageres respektive vægt til vores kundeservice. Efter I har booket helikopterflyvningen, kan I kontakte vores kundeservice på telefonnummer (+45) 78 75 07 80. Personer, som vejer mellem 136 og 159 kg, skal købe to billetter. Flyvningen kan desværre ikke bookes af personer, som vejer over 159 kg.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • ESTA (indrejsetilladelse)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Ikke gyldig med hotelprisen

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen

Vaccinationsregler

Inden afrejse til USA kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod stivkrampe og difteri. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Visumregler

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside.

Vær opmærksom på, at der er kommet nye indrejseregler i USA. Er du statsborger fra Sudan, Iran, Yemen, Syrien eller Libyen, bør du tage kontakt til det Danske Udenrigsministerium for opdaterede regler om indrejse i USA, inden du booker din ferie.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra John F. Kennedy Internationale Lufthavn tager I med AirTrain JFK Red mod Jamaica Station. Skift her til metroenlinjen mod Penn Station. Stå af på Pennsylvania Station, og gå ca. 500 meter til hotellet. Samlet rejsetid er ca. 1 time

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

MOXY NYC Times Square ligger 500 fra det berømte Times Square og yderligere 500 meter fra Grand Central Station. Fra John F. Kennedy Internationale Lufthavn er der ca. 24 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice