Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Bo på italiensk bakketop i gammelt kloster

 • Solferie
 • Province of Perugia
Pris fra kr. 2.389,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 8 eller 10 dage på det 4-stjernede hotel Abbazia dei Collemedio inkl. velkomstdrink, halvpension, vinsmagning og tilvalg af madlavningskursus

Grønne bakketoppe, maleriske olivenlunde, idylliske landsbyer og en gastronomi uden lige. Umbrien gemmer på alt dette og meget mere! Den italienske region er endnu ganske ukendt i forhold til naboregionen Toscana, men det er kun til jeres fordel. Her kan I nemlig nyde 8 eller 10 dage i uspoleret natur. I bor på et tidligere franciskanerkloster på en bakketop 30 km fra regionens hovedstad, hvor I hver dag bliver forkælet med halvpension. Under opholdet kommer I til at opleve en vinsmagning og I har mulighed for at tilkøbe et madlavningskursus, hvor I får kendskab til Umbriens allerbedste råvarer og delikatesser. Buon appetito!

Inklusive
 • Med halvpension
 • Vinsmagning ekskl. transport til lokation
Velkommen til Umbrien!

Umbrien er Italiens grønne hjerte, der endnu er helt uspoleret af masseturismen, og som gemmer på utallige, fantastiske kulturskatte. Regionen er ikke blot et gastronomisk paradis med frodige vinmarker, maleriske olivenlunde og en madkultur i en klasse for sig, området gemmer også på oplevelser inden for sport og sightseeing. De idylliske landsbyer er beriget af gamle religiøse bygninger, smukke kunstmuseer og hyggelige, lokale madmarkeder. Udenfor landsbyerne venter jer en vidunderlig natur, hvor I kan tage på vandreture langs de lange enge og op ad bakketoppe med udsigt til majestætiske bjerge. Velkommen til Umbrien!

Abbazia dei Collemedio

 • Hotel
 • Province of Perugia, Italien
pool

Det 4-stjernede Abbazia dei Collemedio har til huse i et gammelt kloster på en bakketop i hjertet af Umbrien. Stedet emmer af historie og er et af de franciskanerklostre, der blev opført til ære for Frans af Assisi omkring år 1200. I dag er klosteret forvandlet til et hotel med pool, hvor I kan nyde panoramaudsigten over det umbriske landskab. Derudover råder hotellet over en restaurant, hvor der serveres lokale og sæsonbetonede retter samt en døgnåben reception, fitnessrum og tennisbaner.

 • +3
Læs mere
superior bedroom

Superior dobbeltværelse

I bor på et rummeligt superior dobbeltværelse på 20 m², der er placeret i klosterets daværende sovesale. Værelset er indrettet med aircondition, TV, et skrivebord, minibar (mod betaling) og værdiboks. Det private badeværelse har en stor bruser eller badekar, toiletartikler og hårtørrer.

Vores tips
 • Umbriens hovedstad

  Udover at være en yderst hyggelig og malerisk by er Perugia hovedstaden i Umbrien. Start ved et af byens vartegn det gamle fort Rocca Paolina, og gå langs Corso Vannucci til byens hjerte torvet Piazza IV Novembre. Gå også ned ad den tidligere viadukt Via dell’acquedotto, bygget fra 1254-1280... Og så er maden i Perugia altså også farlig god!

  Landsby Perugia Landsby
 • Lokal keramik

  Er I til lokal kunst og keramik, skal I besøge Ceramiche Segoloni di Segoloni Valentina i Pontenuovo di Deruta, lige udenfor Perugia. Her kan I opleve keramik i mageløse farver med små, fantastiske detaljer.

  Butik Via Tiberina, 36 Butik
Italiensk madlavningskursus

Drømmer I om at kunne kokkerere ligesom italienske mamma? Så har I nu muligheden! Lær at lave den italienske pastaret Tagliatelle med tomatsauce, Gateau di Patate og Tiramisu, sådan som italienerne gør. I bookingprocessen kan I tilvælge dette italienske madlavningskursus. Kurset finder sted ved frokosttid, vare 1 1/2 time og foregår på engelsk. Når I ankommer til hotellet får mere information om madlavningskurset. Transport dertil er ikke inkluderet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer ved halvpension
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner FALCON SRLS (Abbazia di Collemedio). Du indgår derfor direkte aftale med FALCON SRLS (Abbazia di Collemedio). TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Små kæledyr kan medbringes gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er gratis, offentlig parkering nær hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og middag ekskl. drikkevarer

Pools

Den udendørs pool er åben mellem maj og oktober afhængigt af vejret

Madlavningskursus

Drømmer I om at kunne kokkerere ligesom italienske mamma? Så har I nu muligheden! Lær at lave den italienske pastaret Tagliatelle med tomatsauce, Gateau di Patate og Tiramisu, sådan som italienerne gør. I bookingprocessen kan I tilvælge dette italienske madlavningskursus. Kurset finder sted ved frokosttid, vare 1 1/2 time og foregår på engelsk. Når I ankommer til hotellet får mere information om madlavningskurset. Transport dertil er ikke inkluderet.

Vinsmagning

Med I opholdet får I en vinsmagning. I vil modtage yderligere information om denne ved jeres ankomst på hotellet. I sørger selv for transporten dertil

Sted

Jeres hotel ligger i Collepepe mindre end 3 km fra Collazzone og ca. 15 km fra Perugia, der er hovedstaden i Umbrien. Fra lufthavnen i Rom Ciampino (CIA) er der cirka 180 km til hotellet. Kører I fra Danmark er der ca. 1.750 km fra den dansk-tyske grænse og 1.800 km fra København, hvis I tager færgen til Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice