Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Svensk herregårdsidyl med halvpension

 • Miniferie
Pris fra kr. 1.089,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd en pause fra hverdagen med et idyllisk og afslappende ophold på den svenske Ronnums Herregård i 2-5 dage inkl. morgenmad og 3-retters middag

Gør jer klar til et afslappet ophold på Ronnums Herrgård, der ligger så idyllisk og smukt ved sydspidsen af Sveriges største sø, Vänern. Forbered jer på et overdådigt ophold på den 4-stjernede herregård, som hver dag byder jer på halvpension bestående af dejlig morgenmad og 3-retters middage om aftenen. Lad den romantiske stemning begynde, der hvor brisen byder birkens grønne blade op til dans.

Inklusive
 • Ronnums Herrgård: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med halvpension (morgenmad & 3-retters middage)
 • 10% rabat på alle wellness-behandlinger på Ronnums Herregård
Landlig idyl i Sverige

Kør afsted mod smukke Sverige, hvor I kommer til at bo på en hyggelig herregård lige syd for Sveriges største sø, Vänern. Søen, der er omgivet af skærgård, skovklædte bjerge og en masse hyggelige byer, er en verden for sig og et område af Sverige, man bare må opleve. Gå lange ture i den fantastiske natur, nyd udsigten over den store Vänern Sø, og glæd jer til nogle dage fyldt med fred og ro hos vores svenske, imødekommende naboer.

Ronnums Herrgård****

 • Hotel
 • Västra Götalands län, Sverige
huset

Lige syd for Sveriges største sø, Vänern, og midt i den grønne, svenske natur, ligger den 4-stjernede Ronnums Herrgård, hvis historie strækker sig helt tilbage til det 14. århundrede. Herregården er en klassisk, svensk skønhed i gult og hvidt træ, med en dejlig terrasse og omgivet af en skøn park, hvor der både kan slappes af og dyrkes fritidsaktiviteter. På restauranten bliver der serveret traditionelle svenske retter med et fransk tvist, og i wellnessområdet kan I (mod gebyr) forkæle jer selv med en massage.

 • +5
Læs mere
rum

Dobbeltværelse

De hyggelige dobbeltværelser er ca. 20 m² store og er indrettet med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Yderligere har værelserne en lænestol, minibar (mod gebyr), skrivebord, 32 tommer fladskærms-TV og privat badeværelse med bruser.

Vores tips
 • Natur og idyl

  Tableland-bjergene i Halle- og Hunneberg-skoven ligger ved sydspidsen af Vänern Sø. Dette er et af de mest besøgte steder i Västergötland, og med god grund! Fra bjerget får I en betagende udsigt ud over det svenske landskab. Desuden er bjergene også kendt for deres høje antal af bosiddende elge, og bliver derfor kaldt Älgens Berg (Elgens bjerg).

  Park Ecopark Halle-Hunneberg Park
 • Kaffe med udsigt

  Vælger I at gå en tur i byparken Skräckleparken i Vänersborg, støder I sikkert på den lille hyggelige café Skräcklestugan. Her kan I hygge med en dejlig kop eftermiddagskaffe med kage eller indtage dagens frokostmåltid, mens I nyder udsigten til Vänern Sø.

  Kaffebar Skräcklestugan Kaffebar
 • En lærerig oplevelse

  Kungajaktmuseet ligger i naturskønne omgivelser i Halle- og Hunneberg på Älgens Berg. Her kan I lære om dyrene og vegetationen i området samt den kongelige jagt. Specielt er museet populært for dets viden om elgene, der er at finde i naturreservatet.

  Museum Kungajaktmuseet Älgens Berg Museum
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Eventuel turistskat: Ca. 15-20 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Ligula Hospitality Group - Ronnums Herrgård. Du indgår derfor direkte aftale med Ligula Hospitality Group - Ronnums Herrgård. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Opholdet er inklusive halvpension, som omfatter; daglig morgenmad og 3-retters middage om aftenen. På ankomstdagen får I 3-retters middag, og på afrejsedagen får I ligeledes morgenmad

Wellness

I wellnessområdet kan I (mod gebyr) forkæle jer selv med en massage. Med i dette ophold får I 10% rabat på alle wellness-behandlinger på Ronnums Herregård.

Wellnessområdet er åbent mandage til lørdage fra kl. 07.00 til 21.30, søndage fra kl. 07.00 til 17.30. For at være sikker på at Ronnums Herregård har plads, anbefaler vi jer at booke wellnessbehandlingerne hjemmefra i god tid

Sted

Ronnums Herrgård ligger lige syd for den store sø Vänern, ca. 85 km nordøst for Gøteborg, 255 km sydøst for Oslo og 400 km nord for København

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice