• Med indkvartering

Fyrstelig ferie på Ku'damm i Berlin

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Berlin
4 Anmeldelser
kr. 1.199,- -44%
Pris fra kr. 679,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 25 gange

Udforsk skønne Berlin i 3, 4 eller 5 dage på det centralt beliggende Berlin Plaza Hotel med morgenmad og få minutters gang fra Kurfürstendamm

Den berømte gade Kurfürstendamm blev anlagt helt tilbage i 1542, for at lette fyrsten Joakim ll's rejse mellem sit slot i centrum af Berlin til sit jagtslot i Grünewald. I dag er Kurfürstendamm alt andet end en genvej, men en attraktion i sig selv og et must-see for alle der slår vejen forbi Berlin. Ku'damm, som gaden også bliver kaldt, er i dag en af Berlins mest prominente og populære shoppinggader, og det er med god grund! Her finder I alt fra dyre, luksuriøse tøjmærker, til hippe vintagebutikker samt hyggelige cafeer og restauranter. Og blot få minutters gang fra Kurfürstendamm finder I jeres hotel: Berlin Plaza Hotel. Her vil der blive sørget godt for jer, og hver morgen kan I se frem til en vaskeægte tysk morgenbuffet. Så pak bilen, og se frem til en miniferie i byen, der har alt!

Inklusive
 • Berlin Plaza Hotel: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Informationshæfte om Berlin og 20% rabat på fire forskellige restauranter
 • Sen check-ud til kl.16.00
Velkommen til Berlin!

Berlin er altid et besøg værd! Tysklands hovedstad er en by, hvor fortid og fremtid mødes i skøn forening, og hvor historiske monumenter står side om side med de hippeste natklubber. Tilbring dagen med besøg på et af de mange spændende museer eller ved seværdigheder som Checkpoint Charlie, Holocaust-monumentet og Gedächtniskirche, og sørg også for at udforske de lækre restauranter og små alternative caféer. Oplev også Kurfürstendamm, der i folkemunde er kendt som Ku'damm og er Berlins absolut mest berømte shoppinggade. Om aftenen er det oplagt at begive sig ud i Berlins sprudlende natteliv, der med garanti vil fascinere og beruse.

Berlin Plaza Hotel

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Einzelzimmer type: Room

Berlin Plaza Hotel ligger i hjertet af Berlin blot et par minutters gang fra den berømte shoppinggade Kurfürstendamm og 5 km fra Brandenburger Tor. Den nærmeste metro (Uhlandsstraße) finder I ca. 500 meter fra hotellet. Ønsker I at udforske Berlin på cykel, så tilbyder hotellet cykeludlejning (mod betaling). Hver morgen kan I nyde en morgenmadsbuffet i hotellets restaurant, som også tilbyder dagens aviser. Hotellet har gratis WiFi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

De 14 m² store enkeltværelser er indrettet med en enkeltseng (90 x 200 cm). Værelserne har gratis WiFi, fladskærms-TV, værdiboks og skrivebord samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De 16 m² store dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng. Værelserne har gratis WiFi, fladskærms-TV, værdiboks og skrivebord samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Vores tips
 • Den hullede kirke

  Kirken blev bombet under 2. verdenskrig, og ruinerne fra den gamle kirke ses stadig på ydresiden af bygningen. Den gamle kirke på Kurfürstendamm giver stadig den dag i dag stof til eftertanke og står som et ærefuldt minde fra en forgangen tid.

  Kirke Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche Kirke
 • Hvis bare bygningerne kunne tale

  Her får I et spændende indblik i den berlinske historie helt tilbage fra 2. verdenskrig og frem. Museet tilbyder også en guidet tur gennem en gammel bunker, der rent faktisk ligger lige under Kurfürstendamm.

  Museum THE STORY OF BERLIN Museum
 • De rige fra Vest

  KaDeWe er et af de ældste stormagasiner i Berlin, og er stadig i dag et populært og dyrt stormagasin. Selvom I ikke skal købe noget, så er KaDeWe stadig et besøg værd alene for at fornemme fortidens storhedstid. Husk at besøge deres delikatesseafdeling på 4. etage — den er simpelthen himmelsk!

  Butik Kaufhaus des Westens Butik
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Berlin Plaza Hotel am Kurfürstendamm - Berlin Plaza Hotel. Du indgår derfor direkte aftale med Berlin Plaza Hotel am Kurfürstendamm - Berlin Plaza Hotel. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 00:00 - 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 1 person per Enkeltværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis

Babyseng

Det er ikke muligt at låne en babyseng

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis internet på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 15 € per dag (betales på hotellet). Der er også offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Berlin Plaza Hotel ligger centralt placeret i Berlin med blot et par minutters gang til Kurfürstendamm. Fra København er der ca. 436 km til hotellet og fra Aalborg 722 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice