• Med indkvartering

Sommer i de skønne, østrigske Alper

 • Solferie
 • 2, 5 eller 7 overnatninger
 • Kaprun
kr. 835,- -17%
Pris fra kr. 699,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 23 gange

Sommer i Østrig: 3, 6 eller 8 dage på First Mountain Hotel Kaprun nær Zell am See med all-inclusive, fri adgang til sauna og en guidet vandretur

Tag familien med på en skøn sommerferie til smukke Zell am See i Østrig! Her kan I tilbringe 3, 6 eller 8 dage i de skønne Alper, gå jer trætte på de mange flotte vandreruter, eller lære om områdets historie og kultur i byerne samt opleve Østrigs mange naturskatte. I Zell am See kan I desuden kaste jer ud i forskellige typer vandsport. I bor på det charmerende First Mountain Hotel Kaprun, hvor I forkæles med all-inclusive, adgang til sauna og en guidet vandretur – hvad resten af ferien skal indeholde er op til jer. Så kom med, og nyd den friske luft i Alperne sammen med familien.

Inklusive
 • First Mountain Hotel Kaprun: 2, 5 eller 7 overnatninger
 • Med all-inclusive
 • Adgang til hotellets sauna (kl. 16.00-19.00)
 • En BBQ-aften (kun ved 5 og 7 overnatninger)
 • Drikkevarer ad libitum: vand, sodavand, øl og vin (kl. 10.00-21.00)
 • En guidet vandretur (kun ved 5 og 7 overnatninger)
 • Værelsesrengøring hver anden dag
Østrig

Dejlige Østrig har noget for enhver smag! Naturelskere kan nyde godt af lange vandreture, aktive timer på mountainbike, cykling på de mange bjergruter eller en frisk dukkert i de kølige bjergsøer i nationalparken Hohe Tauern. Det er også oplagt at besøge en af områdets mange store dæmninger, for eksempel Mooserboden Dam, som er en af de største i Østrig. I kan også se Kaprun Slot, eller se den flotte Kitztsteinhorn-gletjser, som er dækket af sne næsten hele året.

First Mountain Hotel Kaprun

 • Hotel
 • Kaprun, Østrig
hotel

First Mountain Hotel Kaprun ligger lidt udenfor den hyggelige landsby Kaprun og er centralt placeret i delstaten Salzburg. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, og der er en enestående panoramaudsigt over bjerglandskabet. Kun 900 m fra hotellet kan I tage gondolen til toppen af bjerget. Hotellet har en hyggelig bar med pejs, en spisestue og en rummelig terrasse. Derudover kan I slappe af i hotellets sauna eller infrarøde sauna.

 • +-2
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Alle dobbeltværelserne er hyggelige og komfortabelt møblerede. Værelserne er alle indrettet med dobbeltseng, TV og privat badeværelse.

room +2

Familieværelse

2 voksne per værelse

Alle familieværelserne er hyggelige og komfortabelt møblerede. Værelserne er alle indrettet med dobbeltseng, køjesenge til børn, TV og privat badeværelse.

Vores tips
 • Luft under vingerne og udsigt

  Denne vandrerute fører jer gennem græsgange, enge og skove i regionen til 'the Golden Gate Bridge of the Alps', en 200 meter lang og 42 meter høj bro over floden Saalach. Herfra finder I en betagende udsigt!

  Aktivitet Glemmtaler Baumzipfelweg Aktivitet
 • Østrigs måske bedste udsigt

  Den bedste panoramaudsigt i Østrig får I fra Großglockner High Alpine Road. Siden 1935 har udsigten over Alperne også været tilgængelig for de, som ikke er erfarne bjergbestigere. Den 48 km lange vej kan bestiges med bil. Langs vejen finder I bjerghytter, informationskilder, udstillinger og gode vandrestier. Denne udsigt må I ikke gå glip af!

  Udsigtspost Grossglockner High Alpine Road Udsigtspost
Guidet vandretur

På jeres guidet vandretur vil I opleve en smuk vandrerute med rislende bække, dybe skove og åbne enge – en enestående natur, som ikke findes andre steder.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
2 anmeldelser
Skrevet af TravelBirds rejsende
Læs anmeldelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 15 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner First Mountain Hotel Kaprun. Du indgår derfor direkte aftale med First Mountain Hotel Kaprun. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 16 år og 1 baby op til 2 år per Familieværelse

Børnerabat

Dobbeltværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Familieværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: overnatter gratis
Børn mellem 11-14 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Børn mellem 15-16 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Børn mellem 6-10 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

I kan medbringe 1 kæledyr for 10 € per dag, som betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 1 € per døgn

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Opholdet er med all-inclusive, som omfatter:

Morgenmadsbuffet
Frokostsnacks
Eftermiddagskaffe og -kage (kl. 15.30-16.30)
Aftenbuffet med salatbuffet
En ugentlig BBQ-middag (ved 5 eller 7 overnatninger)
Drikkevarer ad libitum fra kl. 10.00-21.00 (vand, sodavand, øl og vin)

All-inclusive begynder kl. 16.00 på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen

Sted

Hotellet ligger i landsbyen Kaprun, som ligger i den sydlige del af Salzburg. I har ca. 14 km til Zell am See og ca. 100 km til Salzburg by. Fra den dansk-tyske grænse har I ca. 1.140 km og 1.170 km fra København med færgen til Rostock.

2 anmeldelser
Skrevet af TravelBirds rejsende
 • Hotel
 • TravelBirds service
 • Værdi for pengene
 • avatar
  • Rejste i juli 2018
  • 7 overnatninger
  • Par

  Denne rejsende har ikke skrevet en anmeldelse

 • avatar
  Frygteligt hotel
  • Rejste i juli 2018
  • 7 overnatninger
  • Familie

  Flot natur. Mange seværdigheder Gode veje

  Opdatering af billeder fra hotellet, vi kom til et MEGET slidt og ikke vedligeholdt hot...

  Opdatering af billeder fra hotellet, vi kom til et MEGET slidt og ikke vedligeholdt hotel. Udpensle helt nøjagtigt hvad all inklusiv indeholder. Fik ved ankomsten at vide at der ikke var frokost inkluderet samt drikke vare og især kaffe var ikke frit tilgængeligt. Personalet var MEGET ungt hvilket det også bar præg af. Populærmusik i højtalere inde og ude fra kl 7 om morgenen til kl 22. Ingen hygge omkring gæsterne, der var udbrændte stearinlys i div IKEA lamper og ingen tog initiativ til at skifte dem. Ingen levende lys på bordene. Ingen levende blomster hverken ude eller inde. Næsten ALT var hentet i IKEA. Maden vil jeg helt og holdent slet ikke kommenter, men tror ikke at der var nogle af de meget unge mennesker som var uddannet kok. Måske derfor der var pasta i div udgaver hver eneste aften. Udenomsarealerne var ikke brugbare. Legepladsen var tilgroet samt en del var styrtet sammen. Terassen var afspærret pga store huller da træet var rådden. Liggestolene var der godt nok men stod i knæ højt græs. Det kunne ved hjælp af lidt flid og modne voksne mennesker gøres så meget bedre. En meget stor skuffelse ved vores første besøg i Østrig. Manglede noget autentisk miljø.

  TravelBird

  Kære Carsten, tak fordi du tog dig tid til at skrive denne feedback. Først og fremmest, så vil jeg gerne undskylde for oplevelse i havde. Jeg kan forestille mig at det må have være skuffende, eftersom dette ikke var hvad i forventede. Vi vil snarest tage direkte kontakt til dig, så vi kan finde frem til en løsning og forhåbentligt sende dig på rejse igen i fremtiden.
 Med ønske om en god dag, // Team TravelBird

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice