• Med indkvartering

Østersøisk wellness-afslapning

 • Miniferie
 • 2, 4 eller 7 overnatninger
 • Boltenhagen
kr. 1.230,- -32%
Pris fra kr. 839,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

4-stjernet miniferie i 3, 5 eller 8 dage ved Østersøen på Seehotel Grossherzog von Mecklenburg med morgenmad og fri adgang til wellness

Trænger I til en velfortjent pause fra hverdagen i skønne naturomgivelser og med afslappende timer i wellness? Så led ikke videre! Her finder I nemlig den perfekte kombination, og så skal I ikke engang særlig langt væk. Kun 227 kilometer fra den dansk-tyske grænse finder I Boltenhagen ved Østersøen, som er en charmerende, tysk badeby hvor wellness, afslapning og aktiviteter i naturen er i højsædet. I bor på Seehotel Grossherzog von Mecklenburg, hvor I hver morgen vil få serveret morgenmad i hotellets restaurant, og efter en lang dag med masser af oplevelser, kan I slappe af i hotellets wellnessområde. Aah... tysk badeferie når det er bedst!

Inklusive
 • Seehotel Großherzog v. Mecklenburg: 2, 4 eller 7 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Fri adgang til wellnessområde
Ostseebad i Nordtyskland

Kun 227 kilometer fra den dansk-tyske grænse ligger Ostseebad Boltenhagen. Med Østersøen som nabo kan I tilbringe nogle skønne dage med familien, hvor I for alvor får mulighed for at få kvalitetstid sammen. Der er timevis af sjov gemt langs Østersøens strand, og ved naturreservatet Tarnewitzer Huk kan I gå nogle dejlige ture i den friske havluft. Har I lyst til en dagstur ligger både Lübeck og Schwerin kun 45 km væk fra Boltenhagen.

Seehotel Großherzog v. Mecklenburg

 • Hotel
 • Boltenhagen, Tyskland
hotel

Velkommen til det 4-stjernede Seehotel Großherzog von Mecklenburg, hvor afslapning, velvære og idylliske omgivelser mødes. I Boltenhagen midt for det baltiske havs kystside ligger badehotellet. Hotelrestauranten byder på lokale og økologiske specialiteter, og det er også her, at I hver morgen kan nyde jeres morgenmad. Der er mulighed for at kombinere lange gåture med spa og sauna på hotellet.

 • +6
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De 24 m² store dobbeltværelser er indrettet i en klassisk stil med dobbeltseng. Værelserne har fladskærms-TV, værdiboks og minibar samt badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

room

Suite

2 voksne per suite

De store 45 m² suiter er indrettet med en dobbeltseng og et lille opholdsområde. Suiterne har minibar, værdiboks, TV og
skrivebord samt et badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Historien om Wismar

  Byen Wismar er på UNESCOs liste over verdens Kulturarv, og i det gamle træhus-museum kan I se og høre meget mere om Wismars historie, og lære hvorfor præcis denne by er noget helt specielt. Indgangen er gratis.

  Museum Welt-Erbe-Haus Museum
 • Pølser på tysk

  Her finder I en typisk tysk bondegård, hvor I har mulighed for at smage de lokale, hjemmedyrkede specialiteter. Deres hjemmelavede pølser er særligt gode!

  Restaurant Steinbecker Hofladen Restaurant
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 16 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Seehotel Grossherzog von Mecklenburg GmbH & Co. KG. Du indgår derfor direkte aftale med Seehotel Grossherzog von Mecklenburg GmbH & Co. KG. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 6 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 2 børn op til 6 år per Suite

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: får 100% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice. Det er også muligt at medbringe sin egen babyseng

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster mellem 5-10 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres 4-stjernede hotel ligger 600 meter fra stranden og Boltenhagen-molen ved Østersøen. Kører I fra København er turen ca. 313 km og fra Aalborg ca. 515 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice