• Med indkvartering

4-stjernet slotsophold i Harzen

 • Miniferie
 • 2, 4 eller 5 overnatninger
 • Ballenstedt
Pris fra kr. 969,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 8 gange

3, 5 eller 6 skønne dage på det majestætiske, 4-stjernede Schlosshotel Ballenstedt inkl. morgenmad, 4-retters middag og adgang til wellnessområde

Midt i Tyskland finder I et af Europas smukkeste og mest fascinerende naturområder: Harzen. Med sit bjergrige landskab, sine udstrakte skove og underjordiske gange og miner er Harzen et sted, hvor der altid er noget nyt at opleve. Det er den perfekte destination, uanset om I ønsker spændende udendørsaktiviteter eller indendørs afslapning. I har 3, 5 eller 6 dage på et dejligt 4-stjernet slotshotel, hvor I bliver forkælet med morgenmad hver morgen, en 4-retters middag og wellness. I får også billetter til områdets berømte hængebro, Titan RT, som er verdens længste hængebro for fodgængere!

Inklusive
 • Schlosshotel Ballenstedt: 2, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 4-retters middag på 2. aften
 • Billet til hængebroen Titan RT
 • 10% rabat på spa-behandlinger
 • Fri adgang til hotellets wellnessområde
Ballenstedt og omegn

Velkommen til "Romantikkens Gade", som området omkring Ballenstedt kaldes. Det smukke landskab kan få forelskelsen til at spire, og med både cykelstier og vandrestier, er der rig mulighed for at opleve naturen helt tæt på. Hvis I er til kultur og historie, kan det varmt anbefales at besøge Slotsteatret, som er blandt de ældste teatre i Tyskland. I nærheden finder I også Nationalpark Harzen, hvor I kan bestige Brocken, som med sine 1141 meter er det højeste bjerg i det nordlige Tyskland. I kan både nå toppen til fods, på mountainbike eller ved at tage det berømte damplokomotiv Harzquerbahn, og iagttage naturen, der suser forbi.

Schlosshotel Ballenstedt****

 • Hotel
 • Ballenstedt, Tyskland
Front

Det barokke, 4-stjernede slotshotel ligger i maleriske omgivelser, tæt på skov og grønne områder. Schlosshotel Ballensted blev bygget i det 18. århundrede til at huse de gæster, som kom for at besøge adelen, som boede i Anhalt-Bernburg. I dag er slotshotellet renoveret og stadig velbesøgt, blandt andet til festlige lejligheder, men også af gæster, som trænger til fred og forkælelse. Morgenmaden er inkluderet, og I har fri adgang til slotshotellets wellness-område, så der er lagt op til en afslappende ferie i idylliske rammer. Spiller I golf, finder I en 18-hullers bane ca. 6 km fra hotellet.

 • +6
Læs mere
Comfort double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De rummelige og komfortable værelser er alle udstyret med en dobbeltseng, skrivebord, lænestol, garderobe, TV, telefon, radio, minibar, værdiboks og gratis WiFi. Der er desuden eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Højt at hænge...

  Med en længde på 458,5 meter hænger Titan RT 100 meter over jorden og vugger over Bode-reservoiret. Omgivet af luft, og en lille smule stål, kan I fra broen få et unikt perspektiv over den betagende natur. Det kan virkelig anbefales at besøge verdens længste hængebro for fodgængere tidligt om morgenen eller ved solnedgang!

  Bro Titan RT Bro
Wellnessområdet på Schlosshotel Ballenstedt

Under jeres ophold har I fri adgang til Schlosshotel Ballenstedts wellnessområde. I området finder I en swimmingpool, sauna, dampbad, fodbad og afslapningsrum. Det er samtidig muligt at tilkøbe diverse skønhedsbehandlinger og massager. Ønsker I at bestille behandlinger, kan dette gøres direkte hos Schlosshotel Ballenstedt på tlf. +49 39483-51 0. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at være påklædt i hotellets sauna.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,80 € per person per dag (betales på hotellet)
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Schlosshotel Großer Gasthof Van der Valk GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Schlosshotel Großer Gasthof Van der Valk GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 3 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 4-12 år: får 50% rabat per ophold

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 372,- - kr. 931,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 1 kæledyr per værelse for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Hængebroen Titan RT

I modtager billetterne til hængebroen Titan RT ved ankomst på hotellet. Billetterne kan indløses når som helst under opholdet i overensstemmelse med Titan RTs åbningstider

Sted

Schlosshotel Ballenstedt er beliggende i den nordlige del af Harzen i Sachsen-Anhalt på 'Straße der Romantik' — Romantikkens gade. Fra København har I ca. 630 km til hotellet med færgen over Gedser-Rostock og fra den dansk-tyske grænse i Flensborg ca. 465 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice