• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Dyk ned i historien i Krakow & Auschwitz

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Krakow
Pris fra kr. 1.079,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 21 gange

Mærk historiens vingesus i Krakow: 2-5 nætter på Zulian Aparthotel inkl. morgenmad, fly tur-retur og udflugt til koncentrationslejren Auschwitz

Tag en tur til den velbevarede, historiske by Krakow, og se fortiden med egne øjne. På trods af de skæbnesvangre øjeblikke, som har fundet sted i byen, er det lykkedes befolkningen at mindes uden at dvæle. Se fabrikken, hvor Oskar Schindler reddede over 1000 jøder fra koncentrationslejrens gaskammer, gå gennem den gamle jødiske ghetto, og besøg Den Gamle Synagoge. På opholdets anden dag er der udflugt til Auschwitz, som i dag står som evigt minde om en heldigvis svunden tid.

Inklusive
 • Aparthotel Zulian: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Hamborg, Malmø, København til Krakow tur-retur
 • Håndbagage
 • Udflugt til Auschwitz inkl. transport og engelsktalende guide
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Krakow

Siden tidernes morgen har Krakow haft en spændende og dramatisk historie. På grund af sit velholdte bybillede og sine mange historiske monumenter må man sige, at Krakow er en af de mest historiske byer i Europa. Den del af historien, som vi danskere nok bedst kender til, er de gruopvækkende hændelser, som fandt sted under 2. Verdenskrig. Det er næsten umuligt at bevæge sig rundt i byen uden at mærke histories vingesus, som fortæller om en svunden tid. I Wawel-slottet tog nazisterne magten over Krakow i september 1939, da 2. Verdenskrig så småt var begyndt. De pålagde den jødiske del af byens befolkning at bo i en ghetto i Podgórze-distriktet. Denne ghetto blev på brutal vis nedlagt i 1943, ved at de tyske soldater likviderede beboerne på stedet, sendte dem i arbejdslejr, eller sendte dem til Auschwitz. Til trods for den noget tunge historie står slottet i dag smukt og rankt med udsigt over Vistula-floden.

Zulian Aparthotel****

 • Hotel
 • Krakow, Polen
Exterior

Det 4-stjernede Aparthotel Zulian er centralt beliggende i Krakow, så I nemt kan udforske centrum af byen. I vil være et stenkast fra både byens centrale markedsplads og det jødiske distrikt, Kazimierz. På hotellet spiser I den daglige morgenmad, og der er også mulighed for at leje cykler, som er en fantastisk måde at udforske byen på.

 • +3
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne er udstyret med fladskærms-TV, elkedel og badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
Se kort
 • Historie i hovedtorvets kælder

  Her bliver Krakows historie fra det 10. til det 13. århundrede fortalt i det imponerende fundament under byens hovedtorv.

  Museum Rynek Underground permanent exhibition Museum
 • Gotik i hjertet af byen

  Denne smukke kirke med de to ujævne tårne, kan I næsten ikke komme udenom. Kirken er et af de bedste eksempler på polsk, gotisk arkitektur.

  Kirke St. Mary's Basilica Kirke
 • Verdensberømt fabrik

  På den tidligere metalfabrik fortælles den følelsesmæssige historie om den mand, som reddede mange jøder under forfølgelsen ved at modarbejde nazisterne på en smart måde.

  Museum Oskar Schindler's Enamel Factory Museum

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Udflugt til Auschwitz

Kort tid efter krigens afslutning blev koncentrationslejren Auschwitz-Birkenau lavet om til et museum. Museet slog dørene op for første gang i 1947 og er løbende blevet renoveret, tilpasset og udvidet. Det er dog ikke tilladt at ændre på stedets grundlæggende udseende og opbygning, da det blev besluttet, at bibeholde stedet, som det oprindeligt var så vidt muligt. Denne koncentrationslejr var den største, og en af de mest berygtede, af alle de koncentrationslejre, som nazisterne rådede over under 2. Verdenskrig. Her mistede 1,1 millioner jøder livet, men stedet står idag som minde om, at fortiden ikke skal gentages.

Jeres udflugt til Auschwitz vil finde sted på opholdets 2. dag. Om morgenen bliver I hentet på hotellet af en bus, som kører jer til Auschwitz. Her vil I få en guidet tur på engelsk af en museumsguide. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at medbringe taske større end 30x20x10 cm. Når turen er slut, bliver I kørt tilbage til hotellet. Turen varer i alt 7-8 timer. Ved check-ind på hotellet får I al information om turen af hotellets personale. Det er også her I får de endegyldige billetter til udflugten, så sørg for at udskrive og medbringe jeres værdibeviser.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
3 anmeldelser
Skrevet af TravelBirds rejsende
Læs anmeldelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: ca. 3 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster ca. 90 DKK per dag (betales på hotellet). Alternativt er der offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Når I skal fra lufthavnen i Krakow til hotellet, kan I tage Leo EXPRESS-toget lige uden for lufthavnen. I står af på stationen Kraków dw. aut., som også er hovedbanegården i Krakow. Fra hovedbanegården har I 1,4 km til hotellet, hvor I kan vælge at gå eller tage en taxa. I kan også tilkøbe transport mellem lufthavnen og hotellet i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Zulian Aparthotel ligger centralt i Krakow, kun et stenkast fra både byens centrale markedsplads og det jødiske distrikt, Kazimierz. Fra lufthavnen i Krakow er der ca. 14 km til hotellet.

3 anmeldelser
Skrevet af TravelBirds rejsende
 • Hotel
 • TravelBirds service
 • Værdi for pengene
 • Tips til turen
 • avatar
  Billig og god ferie
  • Rejste i juli 2018
  • 4 overnatninger
  • Par

  Krakow er en smuk by og nem at finde rundt i. Det er meget billigt at gå ud at spise og der er et væld af gode restauranter.

  Hotellet havde l beskrevet som 4 men det var nu kun 3 . Og ingen elevator.

 • avatar
  Rigtig god ferie.
  • Rejste i juni 2018
  • 4 overnatninger
  • Par

  Hotellet ligger meget tæt på den gamle bydel, med kort afstand til diverse interessante seværdigheder.

 • avatar
  Interessant
  • Rejste i juni 2018
  • 2 overnatninger
  • Alene

  Spændende og uhyggeligt indblik i historien, vedr. Auschwitz og Birkenau. At være i de fysiske rammer for denne forfærdelige tid.

  Alt for sene flyafgange og flyforsinkelser begge veje.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice