Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

4-stjernet forkælelse i vidunderlige Warszawa

 • Storbyferie
 • Warszawa
Pris fra kr. 1.589,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til Polens smukke hovedstad Warszawa: 2-5 nætter med morgenmad på det centrale, 4-stjernede Golden Tulip Warsaw Centre Hotel og fly tur-retur

Velkommen til Warszawa, storbyen med den helt særlige, eventyrlige arkitektur og unikke historie. Her får I en storbyferie lidt udover det sædvanlige. I vil blive fortryllet af byens unikke historie, og af arkitekturens afspejlning i mødet mellem modernitet og tradition. Warszawa er en storbyferie, som skåner pengepungen, men mætter sanserne. Og så er byens historiske rigdom nok til at fascinere selv den mest velbevandrede rejsende. Pak kufferterne, flyv med til Warszawa, og opdag Polens pragtfulde hovedstad!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København, Hamborg, Malmø til Warszawa tur-retur
 • Håndbagage
 • Fri adgang til hotellets sauna
 • Fri adgang til hotellets fitnessrum
Warszawa

Lad fødderne føre jer gennem Warszawas smukke centrum, hvor middelalderlige, brostensbelagte gader og moderne skyskrabere mødes i en eventyrlig forening. Polens hovedstad byder på et helt særligt bybillede — her skal I ikke være bange for at løbe tør for oplevelser: Besøg Chopins Museum, se kongeslottet Wawel, eller oplev det imponerende Wilanow Palace. Før I ser jer omkring, har I forelsket jer i den vidunderlige hovedstad, som på trods af sin smertefulde historie byder på venlighed, kultur, shopping og masser af skønhed. Storbyen er fyldt med farver både hvad angår bybilledet, befolkningen og det innovative polske køkken, som eksperimenterer med traditionelle retter og internationale trends.

Golden Tulip Warsaw Centre Hotel****

 • Hotel
 • Warszawa, Polen
Exterieur

Det 4-stjernede hotel ligger blot femten minutter på gåben fra Warszawas hovedbanegård og er derfor ideelt for gæster, som ønsker at bo centralt uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Golden Tulip Warsaw Hotels værelser er store og moderne indrettet med fokus på nydelse og afslapning i flotte omgivelser, og hotellet byder både på sauna og fitnessområde. Hotellets egen restaurant serverer både internationale retter, vegetariske alternativer og lokale specialiteter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse der er 23 m² stort og moderne indrettet med behagelige møbler. Dobbeltværelset er udstyret med te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi, satellit-TV, aircondition og eget badeværelse med bruser, toiletartikler samt hårtørrer.

Vores tips
 • Motiverende kunst

  Hipstere og kunstelskere valfarter til museet Zacheta, som er interessant ikke alene på grund af den klassiske bygning. Men I behøver ikke forvente støvet kunst bag dørene, her er den moderne kunst i centrum. Zachęta betyder 'motivation', hvilket netop er museets ambition - at lade kunsten motivere sine besøgende.

  Museum Zachęta – National Gallery of Art Museum
 • Ren shoppingglæde

  Til de shoppingglade er det et must at besøge Arkadia, som er et af de største indkøbscentre i Centraleuropa! Med omkring 230 polske og internationale forretninger og adskillige restauranter er I sikre på at finde lige præcis, hvad hjertet begærer.

  Butik Arkadia Butik
 • Smag Polens nationalspiritus

  Hvis I skal ud og smage på Polens nationalspiritus, bør I besøge baren Ulubiona, hvor et vodkashot koster omkring 3,50 danske kroner. Der er naturligvis også dyrere alternativer på hylden. Der er småt med plads og ofte fyldt med gæster, så kom gerne tidligt på aftenen.

  Bar Ulubiona Bar
 • Underholdene og lærerigt museumsbesøg

  Vi anbefaler, at I besøger det interaktive Frederic Chopin Museum, som både underholder og underviser sine besøgende. Museet blev renoveret på Chopins 200-års fødselsdag i 2010, hvilket gør det til et af de mest moderne museer i Warszawa.

  Museum Frederic Chopin Museum Museum
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-12 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Tag bus 175 mod Pl.Piłsudskiego 06 til Pl.Zawiszy 03, hvorfra I har 280 meter til hotellet. Rejsetiden er ca. 30 minutter, og ruten afgår ca. hvert 20. minut

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Golden Tulip Warsaw Centre Hotel ligger i den centrale del af den polske hovedstad, cirka 15 minutters gang fra Warszawas hovedbanegård og blot 3 km fra Den Gamle By i Warszawa.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice