Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Fabelagtige Budapest & centralt 4* hotel

 • Miniferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Budapest
Pris fra kr. 669,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i Budapest på det 4-stjernede Atrium Fashion Hotel i hjertet af hovedstaden inkl. morgenmad og fly tur-retur

Storslåede Budapest byder på skønne ferieoplevelser året rundt, og nu kan I tilbringe 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det centrale, 4-stjernede Atrium Fashion Hotel, hvor I også kan nyde jeres morgenmad. Hovedstaden er en sammenlægning af byerne Buda og Pest. Se Buda-sidens fine arkitektur, museer og slotte, eller snus rundt i de mange butikker på Pest-siden, og nyd byens hyggelige stemning. Smag på alverdens lækre specialiteter og liflige lokalbryggede øl. Glæd jer til en herlig ferie i den ungarske hovedstad!

Inklusive
 • Atrium Fashion Hotel: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Budapest tur-retur
 • Håndbagage
Budapest

En fabelagtig arkitektur, en fascinerende historie og en overflod af både seværdigheder og spisesteder gør det livlige Budapest til en ideel storbydestination. Tag kameraet med på en spadseretur over Szechenyi-broen, som forbinder Buda og Pest, og knips løs af smukke Donau. Besøg også Heltepladsen, der blev anlagt for over 100 år siden for at markere Budapests 1000 års fødselsdag. Kulisserne er storladne og stolte, og mindesmærkerne er mange og rige på historier. Byen er også kendt for sine termiske bade, og i det berømte Gellert-kurbad kombineres velvære med de smukkeste mosaikker, farverige glasvinduer og statuer. En omgang gullasch fås bedst på de traditionelle værtshuse, men der er også tonsvis af muligheder for at smage på den finere madlavning her i Ungarns hovedstad.

Atrium Fashion Hotel****

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Property

Atrium Fashion Hotel er et 4-stjernet boutique-hotel i hjertet af Budapest. Hotellet tilbyder den perfekte blanding af moderne og frisk design og klassisk ungarsk arkitektur. Unikt for Atrium Fashion Hotel er den glasoverdækkede gård, som alle værelser har udsigt til. Her kan I starte jeres dag med morgenbuffet og afslutte dagen med et lækkert glas vin under stjernerne.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Standard Double or Twin Room with Atrium View type: Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De moderne og klassisk indrettede dobbeltværelser er udstyret med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Unikt for Atrium Fashion Hotel er den glasoverdækkede gård, som alle værelser har udsigt til. Desuden har værelserne aircondition, TV, værdiboks, gratis WiFi og te-faciliteter. På badeværelserne er der bruser og gratis toiletartikler.

Vores tips
Se kort
 • Ahoy!

  Denne hyggelige og trendy café serverer søde sager i lange baner. Særligt populære er deres store vafler med et udvalg af lækkert tilbehør samt deres store krus med varm (flydende) chokolade, som I kan krydre med karamelsovs, Oreos eller skumfiduser. For den søde tand er Ahoy! et must!

  Kaffebar Ahoy! Forró és Jeges csokoládézó, Limonádé bár Kaffebar
 • Ruin og bar i et

  I Budapest er man begyndt at lave forladte lokaler og bygninger om til hyggelige pubber og barer, og netop sådan én er Szimpla Kert. De rå mure og mismatchede interiør sørger for en både afslappet og hyggelig stemning, hvor I kan drikke en ungarsk øl eller to, og her er tit live-musik og andre kulturelle arrangementer.

  Bar Szimpla Kert Bar
 • Mød historien

  Budapests ikoniske parlamentsbygning imponerer ikke bare med sin formidable arkitektur, men også med sin historie – under 2. verdenskrig faldt en bombe gennem taget, men den detonerede aldrig. Husk at tage passet med, for EU-borgere får 50% rabat på guidede rundvisninger!

  Attraktion Hungarian Parliament Building Attraktion

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: Ca. 10 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Vælger I at tage med offentlig transport til hotellet, kan I tage bus 100E fra Liszt Ferenc Airport 2 til Kálvin tér M, hvor I skifter til metro M4 Keleti pályaudvar til Keleti pályaudvar. Herfra har I ca. 500 m til hotellet. Rejsetiden er ca. 1 time, og ruten afgår hvert 20. min.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Atrium Fashion Hotel ligger i nærheden af et af de vigtigste knudepunkter for offentlig transport i Budapest; Blaha Lujza Square. Herfra kan I til fods eller med metro besøge alle de historiske seværdigheder og mange shopping-områder. I kan komme herfra med sporvogn 4 og 6, metroen M2 og mange buslinjer. Hotellet ligger desuden ved siden af Grand Boulevard.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice