Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Afslapning på italiensk wellnesshotel

 • Solferie
 • Vason
5 Anmeldelser
kr. 1.825,- -48%
Pris fra kr. 959,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Slap af blandt de italienske Alpetoppe i 4, 5 eller 8 dage på 4-stjernede Le Blanc Hotel & Spa inkl. halvpension og adgang til sauna og swimmingpool

Blå himmel, krystalklare søer og snedækkede bjergtoppe. Dette er udsigten fra det 4-stjernede Le Blanc Hotel & Spa, der ligger ind i bjergsiden af Monte Bondone 1.650 meter over havoverfladen. Her kan I tilbringe dagen i den smukke, fredfyldte natur, nyde den friske luft og afslutte dagen med absolut afslapning i hotellets wellnessområde. Således kan I tage 4, 5 eller 8 dage til at slappe helt af og suge den fornyede energi til jer. Så hiv et par dage ud af kalenderen, og forkæl jer selv i det norditalienske.

Inklusive
 • Med halvpension
Monte Bondone i Trentino

Monte Bondone, der ligger i Trentino-regionen, er mest kendt for sine berømte skisportssteder, men om sommeren forvandles området til et paradis for de vandrelystne, hvor der er mulighed for at dyrke alle mulige former for aktiviteter fra vandreture og ridning til mountainbiking og hanggliding. Ægte naturelskere må ikke gå glip af et besøg i den Alpine Botaniske Have, som huser mere end 2000 plante- og blomsterarter fra fem kontinenter.

Regionens smukke hovedstad, Trento, er også et must. I kan bl.a. besøge det imponerende slot Castello del Buonconsiglio, tårnet Torre Verde og Trento Katedralen, som er bygget ovenpå en romersk basilika. I 2013 åbnede museet MUSE, hvor fortiden møder fremtiden i en skøn blanding af sanselige og interaktive oplevelser. Overalt i byen serveres også lækkerier fra det regionale køkken, samt vin lavet på druer fra lokale vingårde.

Le Blanc Hotel & Spa

 • Hotel
 • Vason, Italien
Le Blanc Hotel & Spa + Winter view from the chairlift

I en højde af 1650 meter over havets overflade, beliggende på bjerget Monte Bondone, finder I det moderne, 4-stjernede Le Blanc Hotel & Spa. Her er service, afslapning og wellness i fokus. Hotellets restaurant kreerer både internationale og lokale retter frem til jer, og bagefter kan I nyde en drink eller et glas vin i loungen med panoramaudsigt over Adige-dalen. I kan frit benytte jer af hotellets wellnessområde, der byder på tyrkisk bad, sauna, en opvarmet swimmingpool og saltgrotter, og I kan tilkøbe massage og andre wellness-behandlinger. De mindste gæster kan boltre sig i hotellets legerum og på legepladsen.

 • +4
Læs mere
Hotel Le Blanc Hotel & Spa / Double Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne har altan, satellit-TV, telefon, værdiboks, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer..

Hotel Le Blanc Hotel & Spa / family room

Familieværelse

Familieværelserne har satellit-TV, telefon, værdiboks, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Nogle af værelserne har altan.

Vores tips
 • Søen over alle søer

  Oplev den eftertragtede badedestination, Gardasøen. Det azurblå vand omgivet af tårnhøje og frodige bjerge, strande og charmerende landsbyer lokker mange danskere til Norditalien — og med god grund! Gardasøen er den største og mest berømte sø i det nordlige Italien. Søen forfører sine besøgende til en frisk dukkert under den italienske sol.

  Attraktion Largo di Garda Attraktion
 • Sjov for alle i alle aldre

  Det naturvidenskabelige museum MUSE er perfekt til en familieudflugt, eller til jer, som gerne vil lære og lege samtidigt. På MUSE møder fortiden fremtiden i en sjov blanding af sanselige og interaktive oplevelser og er for både legebørn og Kloge Åger.

  Museum MUSE Museo delle Scienze Museum
 • Et slot med udsigt

  Parkér bilen på den gratis parkeringsplads i olivenlunden, og gå den lidt stejle tur op til Arco Slot, hvorfra I kan opleve spektakulær udsigt over Gardasøen. Husk passende fodtøj og vandflasken til denne udflugt!

  Slot Arco Castle Slot
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 15 DKK per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 4 personer per Familieværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 6-14 år: får 50% rabat per overnatning

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 25% rabat per overnatning

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i receptionen, baren, lobbyen og restauranten

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed). Det er muligt at købe en parkeringsplads i garagen for 5€ per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter morgenmadsbuffet og en 3-rettersmiddag til aften

Wellness

Brug af indendørs swimmingpool med hydromassage og sauna er inkluderet i opholdet.

Børn under 16 år har ingen adgang til wellnessområdet. Unge i alderen 16 til 17 år skal være i følge af en voksen

Swimmingpoolen er åben fra kl. 10.00 til 20.00 (for unge indtil kl. 18.00)
Wellnessområdet er åben fra kl. 10.00 til 12.30 og fra 15.30 til 19.30

Sted

Jeres hotel Le Blanc Hotel & Spa befinder sig hele 1650 meter over havoverfladen på bjergsiden af Monte Bondone, som ligger i den betagende region Trentino i Norditalien. Turen til hotellet er ca. 1.300 km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice