Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Egen suite i kulturskatten Prag

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
Pris fra kr. 899,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd Prags charmerende atmosfære, og tilbring 2, 3, 4 el. 5 nætter på det nyåbnede hotel Elizabeth Suites inkl. en flaske vin og fly tur-retur

Velkommen til en af de smukkeste byer i Europa — Prag. I den tjekkiske hovedstad kan I mærke historiens vingesus, når I går i Mozart og Kafka's fodspor, udforsker den smukke Wallenstein-have og forelsker jer i den fantastiske udsigt fra Karlsbroen, inden I slår jer ned med en kold drink på en af de mange charmerende caféer. I indlogeres i en junior suite på det nyåbnede hotel Elizabeth Suites, hvor I får en flaske vin og mulighed for sen check-ud.

Inklusive
 • Elizabeth Suites: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Fly fra Aarhus, København, Hamborg til Prag tur-retur
 • Håndbagage
 • En flaske vin på Elizabeth Suites
 • Opgradering til deluxe junior suite på Elizabeth Suites
 • Sen check-ud til kl. 13.00 på Elizabeth Suites
Prag

Prag kaldes ofte en af Europas smukkeste byer — og ikke uden grund. Byen har en helt særlig og magisk atmosfære grundet de historiske bygninger, den flotte arkitektur, Moldau-floden, der langsomt bugter sig gennem staden, de mere end 500 tårne og selvfølgelig den lange og fascinerende historie. Et andet og mere ungt Prag finder I i det livlige Žižkov-kvarter, der bl.a. er kendt for at have flest værtshuse per indbygger samt Prags højeste (nogle vil også sige grimmeste) byggeri: Det kommunistiske TV-tårn. Kvarteret Vinohrady har udover nogle af byens bedste spisesteder og smuk Art Noveau-arkitektur også en populær ølhave med en fabelagtig udsigt i Riegrovy-parken. Der er nok at tage sig til, nok at se og nok at smage — det er bare om at komme afsted!

Elizabeth Suites****

 • Hotel
 • Hlavní město Praha, Tjekkiet
Elisabeth Suites - Deluxe Junior Suite

Det moderne, 4-stjernede hotel Elizabeth Suites i Prag åbnede dørene i februar 2018. Hotellet ligger 600 m fra Prags nationalmuseum i centrum af byen, og fra Prags hovedbanegård er der ca. 1,2 km til hotellet. Hotellet har en moderne indrettet restaurant, og om aftenen kan I reflektere over dagens oplevelser med en drink i hånden i hotelbaren.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
Elisabeth Suites - Deluxe Junior Suite

Junior suite

2 voksne per suite

De 25 m² store junior suiter er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Yderligere er de indrettet med værdiboks, te- og kaffefaciliteter, mikrobølgeovn, TV samt eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Prags Eiffeltårn

  Fra dette 63,5 meter høje ståltårn, som blev bygget i 1891, har I en fortryllende udsigt over byen! På en klar dag kan I også se udover hele den historiske region, Bøhmen. Tårnet er bygget med inspiration fra Eiffeltårnet, og der er 299 trin op til tårnets top.

  Udsigtspost Petřín Lookout Tower Udsigtspost
 • Imponerende bibliotek

  Biblioteket er beliggende i historiske bygninger, og er det næststørste bygningskompleks i Prag. Indenfor vil I opleve storslåede lokaler med gamle bøger, freskoer og antikke globusser. Her vil det næsten føles som om, at I er med i en Harry Potter-film.

  Bibliotek Clementinum Bibliotek
 • Majestætisk slot

  Prags slot er verdens største middelalderlige slot og samtidig præsidentens bolig. Slottet, som er kommet på UNESCOs verdensarvsliste, er 70,000 m² stort og er bygget i romansk stil med aftryk fra den gotiske periode. Besøg også den smukke katedral St. Vitus, som ligger ved siden af slottet.

  Slot Prague Castle Slot

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00 - 21:00

Check-ud

Indtil 09:00 - 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 20 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Når I skal fra lufthavnen til hotellet kan I tage med bus nr. 191 fra busstoppet U Hangáru, som ligger ca. 1,4 km fra lufthavnen. I står af på busstoppet Petřiny, hvor I skifter til metrolinjen A mod Skalka fra stationen Petřiny. Herefter står I af ved stationen Peace Square, hvorefter I har ca. 300 m til hotellet. Turen tager i alt ca. 1 time og 15 minutter. Alternativt kan I tage en taxa fra lufthavnen til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Det nyåbnede hotel Elizabeth Suites ligger i hjertet af Prag med kort afstand til grønne parker og byens seværdigheder. Fra lufthavnen i Prag er der ca. 20 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice