Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

På grænsen til Gibraltar med lejebil

 • Solferie
 • 5, 7 eller 10 overnatninger
 • La Línea de la Concepción
Pris fra kr. 2.599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

5, 7 eller 10 overnatninger på Othels Campo de Gibraltar på den spanske side af halvøen Gibraltar inklusive morgenmad, lejebil og fly tur-retur

Måske er det ikke alle, som er klar over det, men Gibraltar er et britisk oversøisk territorium, som ligger på en af Spaniens sydligste spidser, hvor Atlanterhavet og Middelhavet mødes. Halvøen er et fascinerende sted, som byder på strande, masser af grotter, semi-vilde aber, pittoreske landskaber og fantastiske turkise farvande. I bor på den spanske del af halvøen, på grænsen til den britiske, og med jeres inkluderede lejebil kan I udforske denne fascinerende spansk-britiske enklave. I kører fra Malaga lufthavn, langs den spanske kyst og ud til halvøen, som oser af charmerende britisk atmosfære, men med det dejlige spanske klima!

Inklusive
 • Ohtels Campo de Gibraltar: 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Málaga tur-retur
 • Håndbagage
 • Lejebil
Den Iberiske Halvø og Gibraltar

På sydkysten af den Iberiske Halvø ligger halvøen Gibraltar, som forbinder Atlanterhavet med Middelhavet. Den øverste del af halvøen tilhører Spanien og er en del af regionen Andalusien. Den anden del af halvøen tilhører Storbritanien. Det kan nok ikke komme som nogen overraskelse, at tilhørelsesforholdet og ejerskab af halvøen har skiftet hænder et antal gange, og senest i 2002 stemte et flertal af Gibraltars befolkning for at fortsat tilhøre den engelske krone. Halvøens største attraktion er den ikoniske Gibraltarklippe, som troner op i landskabet og huser en mængde fritlevende berberaber. På en klar dag kan man til og med se hele vejen til Marokko! Udover klippen og sine solrige strande byder Gibraltar på uforglemmelige udsigtspunkter over havet, en mangfoldig kultur, og ej at forglemme skønne tapasrestauranter.

Ohtels Campo de Gibraltar

 • Hotel
 • La Línea de la Concepción, Spanien
Pool

Ohtels Campo de Gibraltar er et 4-stjernet hotel, som ligger i La Línea de la Concepción, på den spanske side af den Iberiske Halvø med udsigt over Gibraltarbugten, og kun 500 meter fra grænsekrydset til det britiske Gibraltar. Området er præget af stor naturskønhed og en bred vifte af aktiviteter. Hotellet har en udendørs swimmingpool, terrasse og restaurant samt snackbar. Stranden ligger ca. 500 m fra hotellet, og den ikoniske Gibraltarklippe ligger ca. 3 km væk.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere
Double standard 2

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De komfortable dobbeltværelser er udstyret med en dobbeltseng, TV, værdiboks og minibar (mod gebyr). Samtlige værelser har altan samt badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
 • Mere end en kalkgrotte

  Træd ind i hjertet af Skt. Michaels kalkgrotte. Hvis I leder efter en relativt stille og rolig aktivitet, kan I slentre ind i den øverste del af den gamle havgrotte og opleve et fint lyd- og lysshow. Er I på jagt efter adrenalin, kan I prøve at rappelle ned ad de glatte klipper inde i den dybeste del af grotten!

  Aktivitet St. Michael's Cave Aktivitet
 • Abernes hjemsted

  De eneste vildtlevende aber i Europa holder til på Gibraltars vartegn — den 412 meter høje Gibraltarklippe. I kan enten gå op til toppen, tage svævebanen eller køre med taxa. Husk pas til grænseovergangen, og glem ikke, at ‘barbary macaque’ aberne og er hjemmevante og ikke blege for at se, hvad I har af spændende ejendele, de kan få fat i!

  Udsigtspost Rock of Gibraltar Udsigtspost
 • Den lille botaniske have

  Ved p-pladsen ved Gibraltarklippen ligger der en botanisk have, The Alameda Gibraltar Botanic Gardens. Haven er en lille, stemningsfyldt oase, og selvom den er lidt slidt, er der mange fine, grønne åndehuller og små hyggelige bede og beplantninger.

  Park Gibraltar Botanic Gardens Park
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Brændstof til lejebil
 • Eventuelle grænseafgifter
 • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 2-12 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 25% rabat per overnatning

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Parkering

Parkering ved hotellet koster 10 € per dag (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice for at forudbestille en parkeringsplads

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Grænseovergang til Gibraltar

For at komme ind i Gibraltar skal I passere en grænseovergang og gennem en paskontrol. Det er ofte meget travlt, så bemærk venligst at det kan tage op til 1 time at krydse grænsen.

Bemærk venligst, at krydser I grænsen i bil, kan der forekomme afgifter

Kørselsretning

Modsat andre britiske områder, kører man i højre side af vejen som i resten af Europa

Valuta

På den spanske side af den Iberiske Halvø betales der med euro, og på den britiske side, med Gibraltariske pund (GIP) og britiske pund (GBP)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I kører i jeres lejebil fra Malaga Lufthavn til hotellet tur-retur. Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 130 km til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Ohtels Campo de Gibraltar ligger i byen La Línea de la Concepción, på den spanske side af den Iberiske Halvø med udsigt over Gibraltarbugten, og kun 500 meter fra grænsekrydset til det britiske Gibraltar. Fra Malaga Lufthavn er der ca. 130 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice