• Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Kultur, samvær og hygge i Valencia

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Valencia
Pris fra kr. 2.079,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 8 gange

Tag tid til paella, historie og nærvær med 2-5 nætter på det 4-stjernede Hotel Checkin Valencia på Spaniens østkyst inkl. morgenmad og fly tur-retur

Tag din kære med til Spanien, og nyd hinandens samværd i stearinlysets skær, mens spanske tjenere serverer spændende paella foran jer. I Valencia kan I smage, dufte, se og nyde den spanske kultur med alt, hvad dertil hører. Lær historien at kende i den gamle bydel, snup en lokal cerveza på en af de mange terrazas, eller shop lokale varer fra landmænd eller fiskere i Mercado Central. Alt dette kan I opleve, når I bor på det 4-stjernede Hotel Checkin Valencia med 2, 3, 4 eller 5 overnatninger med inkluderet morgenmad. Så hvad venter I på? Tag hinanden i hånden, og flyv afsted mod sydens kultur og mange fristelser!

Inklusive
 • Hotel Checkin Valencia: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Valencia tur-retur
 • Håndbagage
Valencia

Valencia er en af Spaniens oversete perler. Mange rejsende foretrækker at tage til Barcelona eller Madrid, men det er bestemt værd at opleve landets tredjestørste by, der ikke er bange for at forny sig og samtidig holder fast i sine traditioner. Et godt eksempel på fornyelse er Turia-floden, der tidligere bugtede sig gennem byen og oversvømmede store dele af den. Floden blev omdirigeret, og den tørlagte flodseng rummer nu den 9 km lange flotte park Jardín Turia.

Byen rummer masser af spændende overraskelser — vidste I, at den hellige gral siges at være gemt i Valencias katedral? Eller at byen faktisk har flere fine, næsten uberørte strande, der nemt kan nås med offentlig transport? Eller at paella, den lækre spanske risret med skaldyr og fisk, oprindeligt stammer fra Valencia? Hvis ikke, så er det på tide at se det med egne øjne!

Hotel Checkin Valencia****

 • Hotel
 • Valencia, Spanien
Property

Hotellet ligger 2,5 km fra stranden og lystbådehavnen. Den gamle bymidte kan I nå med en gåtur på 2 km, hvor I krydser byens store park Jardín del Turia. Det 4-stjernede Hotel Checkin Valencia ligger i en gammel sukkerfabrik, som har gennemgået en fuld renovering. Hver morgen serveres der morgenmad i hotellets restaurant.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et rummeligt dobbeltværelse med dobbeltseng. Værelset er udstyret med telefon, satellit-TV, minibar (mod gebyr), værdiboks og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
Se kort
 • Loppemarkedet El Rastro de Valencia

  Med El Rastro de Valencia menes der levn fra Valencia. På dette loppemarked kommer ca. 500 spaniere fra lokalområdet hver søndag for at sælge gamle, virkelig gamle og nyere ting, der alle har haft en plads i det valenciske liv og dermed den valenciske historie.

  Marked El Rastro de Valencia Marked
 • Spaniens smalleste bygning

  Oplev Spaniens, hvis ikke verdens, smalleste bygning! Bygningens stueetage er nu en del af nabobygningen og kaffebaren Tasquita La Estrecha, hvor I kan opleve bygningens historie, mens I nyder en kop kaffe.

  Kaffebar Tasquita La Estrecha Kaffebar
 • Kunstens og Videnskabens by

  Ciudad de las Artes y las Ciencias kaldes Kunstens og Videnskabens by og omtales som en by pga. sin størrelse (beliggende i 7 forskellige bygninger), selvom bygningsværket mest af alt ligner et hvalskelet! Inde i skelettet finder I museet, der kombinerer lærerig viden med sjov og aktiviter. Her er oplevelser for legebørn og Kloge Åger i alle aldre!

  Museum Ciudad de las Artes y las Ciencias Museum

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 587,- - kr. 979,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Valencia Lufthavn kan I tage metro nr. 5 med retning mod Marítim - Serrería til metrostationen Estación Metro Ayora. Herfra har I ca. 800 m gang til hotellet. Metroen afgår ca. hvert kvarter og rejsetiden med metro tager ca. 30 min.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Fra hotellet har I ca. 50 m til offentlig transport, ca 1 km til parken Jardín del Turia, ca. 2 km til den gamle bydel i Valencia, 2,5 km til havet og stranden og 3 km til hovedbanegården. Fra Valencia Lufthavn til hotellet er der ca. 13 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice