• Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Marrakech og de vilde vandfald i Ouzoud

 • Storbyferie
 • 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 overnatninger
 • Marrakech
Pris fra kr. 1.229,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 28 gange

3-7 nætter på en traditionel riad i Marrakech inklusive morgenmad el. halvpension, udflugt til de storslåede vandfald i Ouzoud og fly tur-retur

Oplev magiske og farverige Marrakech, og få samtidig en bid af den marrokanske natur. Så snart I har sat fod i Marrakech, er det let af blive overvældet af byens mange dufte, farver og hektiske menneskemylder. Derfor bor I i storbyen på en traditionel riad, som er Marokkos svar på en 'bed and breakfast', hvor der ånder ro og fred. Som et afbræk fra storbyen skal I også på udflugt gennem Marokkos landdistrikter og 160 kilometer ud til de storslåede vandfald i Ouzoud. En uforglemmelig rejse til en ægte orient venter på jer!

Inklusive
 • Riad du Petit Prince: 3, 4, 5 eller 7 overnatninger
 • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
 • Med morgenmad
 • Udflugt til vandfaldene i Ouzoud
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Velkomstdrink
 • Kaffe og te på hotellet
 • Kort over Marrakech
 • Lokal guide under udflugten til Ouzoud
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Marrakech tur-retur
Tilvalg
 • Udflugt til Ourika-dalen
 • Udflugt til kystbyen Essaouira
Marrakech

Marokkos tredjestørste by Marrakech er summende, farvestrålende og hjertevarm. Gå på opdagelse på byens bazar blandt alverdens orientalske krydderier, gyldne lanterner, håndlavede lædersko, silketørklæder og meget mere. Her er både kaos og charme, og det er næsten umuligt at komme tomhændet hjem fra byens store markedsområde. Smag på traditionel myntete på en af byens caféer. Tag et tilbageblik på Marokkos spændende historie med et besøg på museet Maison de la Photographie, som rummer hele 4.500 fotografier fra perioden mellem 1870 og 1950'erne, og se hvordan forskellige dele landet har udviklet sig — og hvordan andre slet ikke har. Få en følelse af det ægte Arabien med et besøg i den storslåede Koutoubia-moské og det prægtige Bahia-palads, som begge er svære at tage øjnene fra. Marokko er kontrasternes land, og den helt særlige stemning her vil I gemme som et minde for livet.

Riad du Petit Prince

 • Hotel
 • Marrakech, Marokko
Riad du Petit Prince Pool 2

Riad du Petit Prince er centralt beliggende i medinaen mellem markedspladsen Djema al-Fna og det nyere, mere moderne, distrikt Gueliz. Riaden er dekoreret med skønne terracotta-fliser, frodige grønne planter, kunstværker og træmøbler, der skaber den helt unikke marokkanske atmosfære. Riaden har også en pool og en tagterrasse, hvor I kan nyde den daglige morgenmad.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
Riad Du Petit Prince + Bathroom

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset er traditionelt indrettet med en dobbeltseng, opholdsområde samt et badeværelse med badekar og hårtørrer.

Ouzoud-vandfaldene

Kom ud af byens varme, og oplev et komplekst netværk af små floder, som eksploderer i en kaskade af store og flere mindre vandfald. Den omkringliggende natur, i kombination med brølet fra det imponerende 110 meter høje vandfald, synes at virke overraskende beroligende på sjælen. Særligt imponerende er også den næsten permanent synlige regnbue, der svæver som en aura over vandfaldene. Vandfaldene i Ouzoud er et af landets mest imponerende steder og er perfekt til en dagstur væk fra hektiske Marrakech!

 • Denne tur er en heldagstur fra kl. 08.00 til ca. 18.00. Udflugten finder sted på rejsens dag 3 og er inklusive engelsktalende guide og transport.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Udflugter som tilvalg

Udflugt til Ourika-dalen: 30 km fra storbyens trængsel og alarm ligger den smukke Ourika-dal. Under udflugten kommer I blandt andet til at se, hvordan de mange huse i dalen er bygget i ler, og hvordan lokalbefolkningen på mange måder har opretholdt deres traditionelle livsstil. Turen fører jer gennem det smukkeste bjergpas, ældgamle landsbyer samt Oukaimeden- og Asni-dalen, som er berømte for sine mange frugttræer. Andre attraktioner på turen er udsigten over snedækkede tinder, introduktion til den venlige lokalbefolkning og en inkluderet frokost i et traditionelt berbisk spisehus. Turen starter kl. 09.00 og slutter omkring kl. 17.00. Udflugten kan tilkøbes i bookingprocessen.

Udflugt til kystbyen Essaouira: Oplev byen Essaouira, som ligger vest for Marrakech, mod Atlanterhavet. Byen har et charmerende, karakteristisk udseende med sine forskellige hvide huse med blå motiver og minder på mange måder om den græske øverden. Kystbyen har altid levet af fiskeri, og defor skal I både se den gamle havn, markedet og spise frisk fisk. I skal også opleve, hvordan arganolie produceres samt lytte til traditionel Gnawa-musik. Turen er en heldagstur fra kl. 08.00 - ca. 18.00. Udflugten kan tilkøbes i bookingprocessen.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 19 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Børn mellem 3-5 år: får 50% rabat per ophold
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Børn på rejsen

Bemærk venligst, at på grund af de lange afstande anbefales udflugten til Ouzoud ikke til små børn

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 307,- - kr. 438,- på opholdet

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

På udflugten til Ouzoud rejser I med en gruppe bestående af min. 1 og maks. 17 personer. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere. Resten af rejsen er en individuel tur, og I kommer ikke til at være sammen med en gruppe

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri, tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Marrakech vil jeres chauffør vente på jer med et skilt påført 'TravelBird & Riad Du Petit Prince'. Transporten mellem lufthavnen og hotellet kan være en gruppetransport med andre TravelBird-rejsende

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Riad du Petit Prince ligger ca. 7 km fra Marrakesh Menara Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice