• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

På wellness-eventyr i Budapest

 • Wellness
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Budapest
11 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.119,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 115 gange

2-5 nætter på det 4-stjernede spahotel The Aquincum Hotel Budapest inkl. morgenmad, spapakke med 3 spabehandlinger efter eget valg og fly tur-retur

Budapest er berømt for sin fascinerende art nouveau-arkitektur, sine romantiske broer og myldrende shoppinggader. Men de færreste ved, at Budapest også er Europas internationale wellness-hovedstad! I er indlogeret på det elegante 4-stjernede The Aquincum Hotel Budapest, hvor I udover adgang til hotellets skønne wellnessområde, bliver forkælet med morgenmad. I får samtidig en Pick & Mix spapakke, hvor I valgfrit kan vælge 3 af hotellets spabehandlinger. Hvordan lyder en dybderensende bodyscrub med kirsebær-salt? Eller hvad med en stresslindrende hovedmassage? Ikke dårligt, vel? Wellness-away!

Inklusive
 • The Aquincum Hotel Budapest: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Budapest tur-retur
 • Håndbagage
 • Pick & Mix: 3 x 20 minutters spabehandlinger per person
 • Adgang til wellnessområde og lån af badekåbe
 • Transport mellem hotellet og centrum med shuttlebus (afhængigt af tilgængelighed)
Budapest — Europas wellness-hovedstad

Kurbadenes by er et af Budapests kæreste kaldenavne. Navnet skyldes byens store forekomst af naturlige, varme kilder samt de mange, overdådige termiske bade, som præger bybilledet — nogle der daterer helt tilbage til dengang Budapest var under tyrkisk styre. Rundt i byen findes der flere spahoteller, som tager wellnessferien til et nyt niveau, men til priser, der er mere end overkommelige. Men byen er selvfølgelig mere end selvforkælelse og ansigtsbehandlinger. Fra sin romerske grundlæggelse for 2000 år siden og frem til i dag har en en lang række stilarter og kunstneriske impulser været med til at sætte deres præg på storbyen. Se den storslåede Helteplads og det smukke Buda-slot, der knejser stolt ved Donaus bred. Smag ægte ungarsk gullasch på en af byens mange hyggelige restauranter, og tag en spadseretur ned ad boulevarden Andrássy út, der med sine mange bygninger i nyrenæssance-stil er blevet beskrevet som en af verdens smukkeste gader. Budapest er svær ikke at forelske sig i — om og om igen!

The Aquincum Hotel Budapest****

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Property

Det 4-stjernede The Aquincum Hotel Budapest har en ideel beliggenhed tæt på flere parker og seværdigheder på Buda-siden af byen. Hotellet ligger desuden lige ved floden Donau og tilbyder gode forbindelser til Budapests centrum. Besøg den stemningsfulde Ambrosia Restaurant, der serverer et udvalg af ungarske og internationale retter, og snup en forfriskende drink i baren. For ekstra afslapning kan I glæde jer til at besøge hotellets 1.660 m² store wellnessområde Aphrodite med swimmingpool, termiske bade, sauna, dampbad og boblebad.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +10
Læs mere

Superior dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Superior dobbeltværelserne er elegant indrettet og har komfortable møbler, aircondition, TV og minibar (mod betaling). Værelserne har også badeværelset med bruser, badekar, hårtørrer, makeup-spejl og toiletartikler.

Deluxe dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Fra deluxe dobbeltværelserne har I en flot udsigt over floden Donau. Dobbeltværelserne er elegant indrettet og har komfortable møbler, aircondition, TV og minibar (mod betaling). Værelserne har også badeværelse med bruser, badekar, hårtørrer, makeup-spejl og toiletartikler.

Wellnessområdet Aphrodite og Pick & Mix spapakke

I wellnessområdet Aphrodite finder I en swimmingpool (26 grader), to termiske bade (henholdsvis 33 og 38 grader), finsk sauna (kønsopdelt), klassisk og aromatisk dampbad samt boblebad (38 grader). Wellnessområdet er åbent dagligt fra kl. 06.00 - 22.00. Bemærk venligst, at I skal have badetøj på i området. Medbring gerne jeres egne badetøfler. Badekåbe udleveres af hotellet.

Under jeres ophold på The Aquincum Hotel Budapest kan I vælge mellem 3 x 20 minutters behandlinger per person. I bestiller behandlingerne på hotellet. I kan vælge mellem følgende behandlinger:

 • Opfriskende fodmassage
 • Stresslindrende hovedmassage
 • Afspændende rygmassage
 • Dybderensende bodyscrub med kirsebær-salt
 • Bad med magnesiumholdigt badesalt
 • Aromaterapeutisk bad
 • Bodyscrub med sukker
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Depositum: 30 € per nat per værelse (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per Deluxe dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per Superior dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-12 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 3.600 HUF, ca. 85 DKK, per dag (betales på hotellet, afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice, da forudbestilling kræves

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen tager I med bus 200E mod Kőbánya-Kispest. Tag derefter metro linje 3 til Árpád Híd, og skift til sporvogn 1 mod Buda. Kør 2 stop til Szentlélek tér. Herfra går I 350 meter til hotellet. Turen tager ca. 1 time

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

The Aquincum Hotel Budapest ligger 22 km fra Liszt Ferenc Internationale Lufthavn i Budapest. Hotellet ligger på Buda-siden af byen, ud til Donau-floden og overfor Margaretøen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice