Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Prisvindende ferieresort i Ribe

 • Miniferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Ribe
Pris fra kr. 1.689,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3-5 dage i lejlighed til op til 7 personer i Ribe Byferie Resort inkl. rabatkort til aktiviteter i Ribe og omegn samt gratis entré til 2 svømmehaller

Tag hele familien med til Ribe, og giv dem et ordentlig skud dansk kultur og spændende danmarkshistorie. Gå på spændende tur med vægteren, der i gammel tid opretholdte ro og orden i gaderne. Gå igennem Ribes middelalderkvarter og til Domkirken, og hør alt om byens fascinerende historie. I kan også tage ungerne med i svømmehallen, I får nemlig også har gratis entré til Ribe Svømmebad og Svømmestadion Danmark i Esbjerg. Ved Vadehavet kan I opleve alt fra sæl- og østerssafari, til sjov drageflyvning og vindblæste gåture ved stranden. Slip endelig også ungerne løs i Ribe Vikingecenter, hvor der er masser af sjove muligheder for at lege sej viking. Ribe er familieferie i Danmark, når den er bedst!

Inklusive
 • Ribe Byferie Resort: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Slutrengøring, el, vand, varme og miljøtillæg
 • Be Happy Pas: Fordelskort til seværdigheder og oplevelser i Ribe og omegn
 • Entré til Ribe Svømmebad
 • Entré til Svømmestadion Danmark
Velkommen til Danmarks ældste by

Ribe er ikke blot Danmarks ældste by, men uden tvivl også en af de mest charmerende. Den årtusinde lange historie, de smukke gamle bindingsværkshuse og de naturskønne omgivelser er med til at gøre Ribe til et helt særligt sted. Se den berømte romanske domkirke med de karakteristiske tårne, tag på tidsrejse til vikingetiden på det spændende museum Ribe Vikingecenter, og besøg Vadehavet og Mandø, der blot ligger en halv times kørsel væk. Fra maj til oktober kan I også ganske gratis følge vægteren på sin rundgang i Ribe, hvor han synger og fortæller om Ribes lange og interessante historie. Gør jer klar til en uforglemmelig miniferie i dette dejlige hjørne af Danmark!

Ribe Byferie Resort

 • Hotel
 • Ribe, Danmark
Apartments

Det flotte og moderne feriecenter Ribe Byferie Resort ligger i grønne omgivelser kun få minutters gang fra Ribes historiske bymidte. Feriecentret har bl.a. egen café, sauna, spa, spilrum, bordtennis og bordfodbold, så her er masser af aktiviteter for store og små. Under opholdet får I desuden gratis adgang til svømmehallen Ribe Svømmebad og det herlige Svømmestadion Danmark i Esbjerg med børnebassin, vandrutsjebane, boblebad og sauna — ren fornøjelse for alle vandhunde!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
Apartment C

Lille ferielejlighed

2 voksne per lejlighed

Lejligheden har plads til 2 voksne og en baby og har et soveværelse med en dobbeltseng. I lejligheden findes der endvidere et badeværelse og et fuldt udstyret køkken med spisebord, varmluftsovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine og elkedel. Til lejligheden hører der også en lille baghave med havemøbler.

Apartment A

Ferielejlighed til 5-7 personer

5 voksne per værelse

De rummelige lejligheder er ca. 68 m² store og har plads til 5-7 personer. Lejlighederne har enten egen gårdhave eller altan. Boligen har endvidere et fuldt udstyret køkken, stue med sovesofa, TV og telefon samt badeværelset. Der er gratis WiFi i lejligheden, og el, vand, varme og slutrengøring er inkluderet i prisen.

Vores tips
 • Frisk fisk

  I finder Restaurant Sælhunden i en 400 år gammel fredet bygning midt på Skibbroen. Her kan I blandt andet nyde god, friskfanget fisk i de hyggelige lokaler eller på den udendørs servering foran restauranten, hvor I har udsigt til Ribe Å.

  Restaurant Restaurant Sælhunden Restaurant
 • Danmarks største nationalpark

  Nationalparken Vadehavet er et af Danmarks mest fantastiske naturområder — så fantastisk, at den er kommet på UNESCOs Verdensarvsliste. Den 3. februar 2017 åbnede Vadehavscentret i en ny bygning med mere end 1000 kvadratmeters udstilling, hvor I blandt andet kan få indblik i områdets fantastiske fugleliv på udstillingen Trækfuglenes Vadehav.

  Park Vadehavscentret Park
 • Kultur og økologi

  Tag familien med til Gram Slot, hvor der altid er noget på programmet. Her kan I også møde familien Brodersen, som er kendt fra TV-serien "Godsejerne" fra 2015. Slottet byder på uhyggelige 'spøgelses-vandringer', messer og koncerter året rundt. Caféen serverer hjemmebag, og gårdbutikken sælger blandt andet slottets egne økologiske produkter.

  Slot Gram Castle Slot
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Sengelinned og håndklæder (kan lejes for 95 DKK per sæt)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Ribe Byferie. Du indgår derfor direkte aftale med Ribe Byferie. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per lejlighed

Kapacitet

Maks. 5 voksne og 2 børn op til 13 år per Ferielejlighed til 5-7 personer
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 3 år per Lille ferielejlighed

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 100 DKK per ophold (betales på resortet) eller at medbringe sin egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Resortet råder over lejligheder egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 250 DKK per kæledyr per nat (betales på resortet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i lejligheden

Parkering

Gratis parkering

Sengelinned og håndklæder

I kan medbringe jeres eget sengelinned og håndklæder, men det er også muligt at leje sengelinned og håndklæder for 95 DKK per person per lejlighed (betales på resortet)

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Be Happy Pass

Med jeres inkluderede fordelskort Be Happy Pass får I fordele til oplevelser i Ribe og omegn. Der gives også rabat på udvalgte restauranter. I modtager kortet, når I tjekker ind på resortet

Svømmehaller

Tilbudet inkluderer entrébilletter til Ribe Svømmebad og Svømmestadion Danmark i Esbjerg. I modtager billetterne, når I tjekker ind på resortet

Sted

Ribe Byferie Resort ligger 285 km fra København og 160 km fra Århus. Fra resortet er der ca. 10 km til Vesterhavet og 52 km til den tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice