• Med fly
 • Med indkvartering

Skru op for sanserne i Sevilla

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Sevilla
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.239,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 23 gange

2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Pasarela i sansernes Sevilla. Inklusive morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

¡Hola Sevilla! Det er svært ikke at forelske sig i denne smukke by, hvor der er er skruet helt op for sanseindtrykkene. Byen trækker kulturelle og arkitektoniske spor fra en lang historie, som har været præget af både katolske traditioner og arabiske invasioner. Her smelter historie, kultur og spansk temperament sammen med tapas, flamenco og ikke mindst det behagelige klima. Jeres 4-stjernede hotel ligger i hjertet af byen og sørger for morgenmad. Sevilla forkæler både øjnene, lugtesansen, smagsløgene og går lige ind i hjertet — så kom med, og oplev sansernes Sevilla!

Inklusive
 • Hotel Pasarela Sevilla: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Sevilla tur-retur
 • Håndbagage
Andalusiens hovedstad Sevilla

Sevilla blev ifølge myterne grundlagt for 3000 år siden af selveste Herkules og har længe været en indflydelsesrig politisk, økonomisk og kulturel spiller. Flamencodansen har historiske rødder i byens tavernaer, og fodboldfans strømmer hertil for at overvære en fodboldkamp på det stadion, hvor det siges, at det spanske fodboldlandshold aldrig har tabt en vigtig international kamp. I Sevilla kan I besøge det betagende kongeslot Alcázar bygget i maurisk stil i middelalderen. Gå heller ikke glip af verdens største katedral Catedral de Santa María de la Sede, hvor I kan se Christoffer Columbus' (formodede) gravsted. Sammen med Alcázar er katedralen blevet optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Tag en spadseretur gennem den frodige grønne Maria Luisa Park, hvor I kan opleve Plaza de España-pladsen, som optræder i Star Wars-filmene og i Lawrence of Arabia. I Sevilla er der også god mulighed for at se flamencodansernes passionerede optrædener og spise lækre tapas. Velkommen til Andalusiens hovedstad, Sevilla!

Hotel Pasarela Sevilla

 • Hotel
 • Sevilla, Spanien
Restaurant

Det 4-stjernede Hotel Pasarela ligger i et roligt kvarter overfor Maria Luisa Park og kun 100 meter fra Plaza de España. Hotellet er udsmykket med marmorgulve og lokale kunstværker, der giver jeres ophold et autentisk andalusisk 'touch'. På hotellet findes der en spisesal, hvor I spiser jeres morgenmad. Hotel Pasarela har endvidere stort fokus på miljøet og var et af de første hoteller i Sevilla til at implementere foranstaltninger for en mere bæredygtig hoteldrift.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er ca. 24 m² store og er udstyret med en dobbeltseng, telefon, LCD-TV, værdiboks, aircondition samt badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Det jødiske kvarter

  I det gamle jødiske kvarter Santa Cruz finder I statuen af den legendariske kvindebedårer Don Juan. Kvarteret oser af romantik og vrimler med smalle, snævre gader. Tag til Santa Cruz fra morgenstunden, og mærk hvordan området langsomt vågner op — samtidig undgår I de værste turistmængder.

  Landsby Barrio Santa Cruz Landsby
 • Hele Spaniens torv

  Hovedattraktionen her er selvfølgelig torvets imponerende halvcirkelstruktur og de mange farverige fliser, geometriske former og overdådige udsmykninger. Især ved solnedgang er Plaza de España spektakulært!

  Attraktion Plaza de España Attraktion
 • Arabiske vibrationer

  Her er der lidt for både de arkitekturinteresserede og Game of Thrones- fans. Slottet er bygget i Mudéjar-stilen, som imponerer med adskillige farverige mosaikker og finurlige mønstre. Fans af Game of Thrones vil med det samme kunne genkende stemningen fra serien — det er nemlig her, at visse scener fra serien blev filmet.

  Attraktion Den Kongelige Alcázar i Sevilla Attraktion

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Kunne disse tilbud friste i stedet?
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen kan I tage bus EA mod Torneo Plz.armas til stoppet Prado San Sebastián (Carlos V). Herfra kan I gå 650 meter til hotellet. Turen tager ca. 50 minutter. Med en taxa tager turen ca. 25 minutter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice