Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Hollandsk familieferie i fuld fart

 • Feriepark
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Holland
kr. 1.303,-
Pris fra kr. 739,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kilden i maven og sjov for hele familien! 3, 4 eller 5 dage i Hollands herligste forlystelsespark Slagharen. Prisen er per hytte

I Holland venter herlige Attractie- & Vakantiepark Slagharen, som byder jer ind til en verden af cowboys og indianere. Prøv den nye, vilde forlystelse Gold Rush, som er den første rutsjebane i Holland, som går fra 0 til 95 kilometer i timen på få sekunder. I kan grave efter guld i det vilde vesten, besøge det farverige Mexico-land eller sejle i ubåd på Nautilus Ekspeditionen. I maj i år er det Slagharens 55-års fødselsdag, så der er skruet ekstra op for festlighederne i forlystelsesparken. Glem ikke at møde mascotterne, Randy og Rosie, og tag et festligt billede med dem! Husk også at pakke badetøjet, for I har nemlig gratis adgang til vandlandet Aqua Mexicana. I bor enten i parkens nye Racoon Lodge-hytter, Hacienda-hytter eller i de tipi-formede Wigwam Deluxe-hytter med plads til hele familien. I ferieparken findes der sjov og eventyr for alle børn og barnlige sjæle!

Inklusive
 • Attractie- & Vakantiepark Slagharen: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Adgang til vandlandet Aqua Mexicana
 • Adgang til forlystelsesparken
 • Adgang til forlystelsesparkens forestillinger og underholdning
Feriepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen er et mekka af børnevenlige aktiviteter, spændende forlystelser og sjov og spas for hele familien! I har fri adgang til forlystelsesparken, som har over 40 forlystelser, og hvor I også kan opleve teater og flotte parader. Gå fra det vilde vesten til Mexico og grav efter guld i Yellowstone. Besøg også Jules Verne Adventureland, hvor I kan tage på den spektakulære Expedition Nautilus. Eller hvad med at se en spændende 4D-film eller sig hej til Randy og Rosie, når de laver deres show. Forlystelsesparken har også adskillige restauranter og snackbarer som Mountain Lodge, Crazy Horse og Sitting Bull Saloon, hvor I kan lade op til endnu flere timers aktiviteter. Der venter jer masser af sjov i Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

- I maj 2018 fylder forlystelsesparken 55 år, så her er der skruet ekstra op for festlighederne. Tillykke til altid sjove Attractie- & Vakantiepark Slagharen! -

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

 • Bungalow
 • Slagharen, Holland
Attractie- en vakantiepark Slagharen - Park

Slagharen er en eventyrlig temabaseret ferie- og forlystelsespark, der byder på masser af sjov for både store og små. Ved ankomst får I udleveret adgangsgivende armbånd til forlystelsesparken. Her kan I nyde mere end 30 spændende forlystelser, vandrutsjebaner, shows og parader, og her er både børnevenlige aktiviteter og forlystelser, der kan få pulsen op hos familiens vovehalse. Forlystelsesparken har hele 18 forskellige restauranter og snackbarer såsom Mountain Lodge, Crazy Horse og Sitting Bull Saloon.

 • +6
Læs mere
Attractie- en Vakantiepark Slagharen Raccoon Lodge - Living Room

Racoon Lodge-hytte

6 voksne per værelse

Oplev roen i de helt nyoprettede Raccoon Lodge-hytter, som er inspireret af de amerikanske indianere. Hytterne ligger i et roligt område ca. 5-10 minutters gang fra forlystelsesparken. I hytterne finder I tre soveværelser, hvoraf det ene har en køjeseng. Det fuldt udstyrede køkken indeholder en opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine, elkedel og induktionskomfur. I hytten har I også separate toilet- og badefaciliteter. Det er muligt at parkere ved siden af hytten, og som de eneste hytter på stedet er der WiFi i Racoon Lodge-hytterne.

Attractie- en vakantiepark Slagharen - Hacienda Inside

Hacienda-hytte

2 voksne per værelse

Forestil jer at bo i det solrige Mexico, som jeres ophold i en Hacienda-hytte med sine muntre farver helt sikkert vil føles som. I hytten har I et badeværelse med bruser og et fuldtudstyret køkken med elkedel, kaffemaskine og gaskomfur. Hytten er indrettet med et soveværelse med to køjesenge og en sovesofa i stueområdet. Det er muligt at parkere ved siden af hytten.

Attractie- en vakantiepark Slagharen WigWam Deluxe Inside

Wigwam Deluxe-hytte

2 voksne per værelse

Bo som en moderne indianer i den tipi-formede Wigwam Deluxe-hytte. Hytterne har et fuldtudstyret køkken med gaskomfur og elkedel samt et badeværelse med bruser. Hytten er desuden udstyret med en stor dobbeltseng og to mindre dobbeltsenge samt TV og et siddeområde. I kan parkere på parkeringspladsen i Wigwans verden.

Vandlandet Aqua Mexicana

Ay caramba! Oplev den mexikanske atmosfære under palmer og vandfald med et besøg i vandlandet Aqua Mexicana. Med hele 5 bassiner, 10 vandrutsjebaner og op til flere vandlegepladser både indendørs og udendørs er dette tematiserede vandland et sandt paradis for enhver vandhund. Her kan børnene boltre sig i timevis, mens mor og far slapper af med en drink og en snack. Husk badetøjet, for I har fri adgang til vandlandet under hele jeres ophold hos forlystelsesparken Slagharen!

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: ca. 45 DKK per hytte per nat (betales på stedet)
 • Leje af sengelinned: ca. 53 DKK per person per ophold (obligatorisk og betales på stedet)
Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per hytte

Kapacitet

Racoon Lodge-hytte: Maks 6 voksne per hytte
Hacienda-hytte: Maks. 2 voksne og 4 børn op til 17 år per hytte
Wigwam Deluxe-hytte: Maks. 2 voksne og 4 børn op til 17 år per hytte

Tilgængelighed

Ferieparken er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi tilgængeligt på markerede områder i ferieparken og vandlandet. Der er ikke WiFi i hytterne, bortset fra i Racoon Lodge-hytterne

Parkering

Der er parkering enten ved hytten eller på en fælles parkeringsplads, og der er inkluderet én parkeringsplads per hytte

Flere hytter

I bookingprocessen er det muligt at booke flere hytter ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Ferieparken ligger i midten af Holland og tæt på grænsen til Tyskland og 150 km fra Amsterdam. Fra den dansk-tyske grænse tager turen knap 5 timer i bil, fra København ca. 7½ time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice