• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Solferien 2018 går til Mallorcas østkyst

 • Solferie
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Cala Bona
25 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.059,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 130 gange

Nyd 2018s solferie på Mallorcas østkyst med 7, 10 el. 14 overnatninger inklusive all-inclusive, transfer & fly tur-retur

Masser af sol, masser af afslapning og masser af spansk stemning — turen går til Mallorca! Flyv afsted mod varmere himmelstrøg, og glæd jer til klart, azurblåt vand, skønne hvide sandstrande og iskolde drinks. Nyd solen, udforsk lokalområdet, vær aktiv i bjergene, eller besøg de mange små, idylliske byer, som den smukke ø har at byde på. I vælger selv, om ferien skal være med 7, 10 eller 14 overnatninger på Hotel Blue Sea Don Jamie, der sørger for all-inclusive. Alt I skal er blot at nyde ferien og finde ud af, hvordan I gerne opleve Mallorca — hasta pronto!

Inklusive
 • Hotel Blue Sea Don Jaime: 7, 10 eller 14 overnatninger, med all-inclusive
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Mallorca

Mallorcas østkyst er kendt for sine flotte klippeformationer, hvide strande og maleriske bugter. I bor i den lille by Cala Millor, som indbyder til en skøn ferie – uanset om I vil tilbringe dagene på stranden eller med aktiviteter. Gå langs strandpromenaden, få jer en drink på en af de livlige barer, dyp tæerne i det turkisblå hav, eller besøg markedet i nabobyen Sant Llorenc, der finder sted hver torsdag. I kan også leje en cykel og tage turen fra Cala Millor til Son Carrió, eller besøge det beskyttede kystområde Punta de N'Amer syd for byen. Gå heller ikke glip af de såkaldte dragegrotter, hvor der efter sigende har boet et utal af monstre!

Hotel Blue Sea Don Jaime

 • Hotel
 • Cala Bona, Spanien
entrance

Hotel Blue Sea Don Jaime er beliggende midt i livlige Cala Millor på Mallorcas østkyst. Hotellet råder over 150 indbydende værelser, der alle er indrettet i lyse skandinaviske farver. 250 m fra jeres hotel har I kysten, og vil I gerne slappe af på den populære, hvide sandstand Cala Millor, har I denne blot 500 m fra hotellet. På hotellet kan I slappe på solterrassen ved den udendørs swimmingpool. Yderligere har hotellet også en lille legeplads og et spillerum til børnene. På Hotel Blue Sea Don Jamie kan I starte dagen med hotellets morgenmad i restauranten, og afslutte dagen med en drink i hotellets poolbar. Hotel Blue Sea Don Jaime er stedet for jer, der hovedsageligt leder efter et sted at overnatte, når I skal ud at opleve og nyde alt, hvad Mallorca har at byde på.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
double room

Dobbeltværelse (twin)

3 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelse er 24 m² stort og indrettet i lyse, skandinaviske farver ligesom resten af hotellet. Værelset har to sammenstillede enkeltsenge, aircondition, TV, WiFi samt altan eller terrasse. Badeværelserne er udstyret med bruser og badekar.

One Bedroom Apartment - living room

Lille lejlighed (1BR apartment)

4 voksne per lejlighed

Den lille lejlighed er indrettet med et soveværelse og en stue samt et tekøkken. Der er i soveværelset en dobbeltseng eller to enkeltsenge og separat badeværelse, og i stuen er der en sovesofa til 2 personer. Yderligere er lejligheden udstyret med aircondition, altan eller terrasse, TV og WiFi.

Udforsk Mallorca
 • Mallorca er fyldt med spændende grotter og huler, og størstedelen befinder sig på øens østlige del. Mest berømt er Coves del Drach, Dragegrotterne. Her kan I komme på en guidet rundtur, hvor I blandt andet vil se Europas største underjordiske sø.
 • Tag en dagstur til Palma og besøg byens gotiske mesterværk, katedralen La Seu, og Almudaina-paladset fra det 13. århundrede. Tag også en tur til det arabiske kvarter, hvor de labyrintiske gader gemmer på spændende museer. Snyd ikke jer selv for en tur langs La Rambla og Passeig des Born, hvor blomsterhandlere og avissælgere holder til.
 • En af de fineste landsbyer på Mallorca hedder Valldemossa, og den kan I nå frem til fra centrum af Palma på kun en halv time med bussen. Den charmerende by ligger i Serra de Tramuntanas bakkede landskab og har kun omkring 2000 indbyggere, så her er der ægte landsbycharme og afslappet landsbyidyl for alle pengene.
All-inclusive

All-inclusive omfatter en international morgen-, frokost og aftenbuffet i restauranten. Yderligere er der drinks og snacks til kl. 23.00. Drikkevarerene inkluderet i all-inclusive er: vand, læskedrikke, varme drikke samt lokalproduceret øl, vin og spiritus.
Restauranten har åben for morgenmad kl. 08.00 til 10.00, frokost kl. 13.00 til 14.30 og aftensmad kl. 19.00 til 21.00.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 2,20 € per person over 15 år per nat (maj-okt) eller 0,55 € per person over 15 år per nat (nov-apr). Turistskatten reduceres med 50% ved ophold længere end 7 overnatninger.
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Kunne disse tilbud friste i stedet?
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse (twin)
Maks. 4 personer per Lille lejlighed (1BR apartment)

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er gratis offentlig parkering nær hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

All-inclusive omfatter en international morgen-, frokost og aftenbuffet i restauranten. Yderligere er der drinks og snacks til kl. 23.00. Drikkevarerene inkluderet i all-inclusive er: vand, læskedrikke, varme drikke samt lokalproduceret øl, vin og spiritus.
Restauranten har åben for morgenmad kl. 08.00 til 10.00, frokost kl. 13.00 til 14.30 og aftensmad kl. 19.00 til 21.00.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformationer

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Hotellet ligger 75 km fra lufthavnen. Bemærk venligst, at der i forbindelse med transporten mellem lufthavnen og hotellet kan forekomme ventetid, og at den samlede rejsetid kan tage mere end 2 timer. Eftersom transporten er en gruppetransport i bus, forekommer der mange stop på vejen til hotellet. I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Fra Hotel Blue Sea Don Jaime har I 180 m til det nærmeste supermarked, 250 m til kysten, 500 m til den hvide sandstrand Cala Millor, 500 m til byens centrum og 75 km til lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice