Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Idyllisk boutiquehotel med middag

 • Miniferie
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Holsted
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo på det idylliske Boutique Hotel Postgården i Holsted i 2, 3 eller 4 dage med morgenmad og en klassisk dansk 2-retters middag

I den lille, idylliske landsby Holsted i Sydjylland finder I det charmerende Boutique Hotel Postgården. Hotellet ligger, som navnet antyder, i byens gamle posthus og oser af romantik, varme og eventyr. Her har I 2, 3 eller 4 dage med morgenmad inkluderet. Under jeres ophold byder Boutique Hotel Postgården også på en 2-retters middag i restauranten Det Blå Tog, hvor I vil blive serveret et måltid, der fører tankerne tilbage til mormors gryder. Med sin centrale beliggenhed mellem Esbjerg og Kolding, ligger Holsted og omegn op til nogle dejlige dage i naturen — eventuelt med en afstikker eller to til en af de større jyske byer. Velkommen!

Inklusive
 • Boutique Hotel Postgården Holsted: 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 1x 2-retters middag
Holsted, Vejen og omegn

Sydjylland, og særdeles Trekantområdet, byder på masser af skønne oplevelser, hvor spændende kultur, historie, gamle traditioner, hyggelige landsbyer og større provinser går hånd i hånd med pragtfulde naturoplevelser. I Holsted stækker Holsted Å sig gennem det rolige landskab, hvor tre vandreruter løber langs åen, og hvor det er muligt at sejle i kano hele 25 km til Sneum. Kulturinteresserede kan dykke ned i egnens dramatiske historie på Museet på Sønderskov, og kunstelskere kan fordybe sig i den danske symbolismes skulpturer og keramik på Vejen Kunstmuseum. Fra Holsted kan I nemt tage en tur til både Esbjerg, Kolding, Fredericia eller en af de mange andre kendte danske byer. Rigtig god tur!

Boutique Hotel Postgården

 • Hotel
 • Holsted, Danmark
Property

Siden 1924 har den charmerende, røde murstensbygning, der tidligere var byens posthus, ligget på torvet i byen Holsted i Vejen kommune, ca. 35 km fra Esbjerg. I dag ligger det hyggelige Boutique Hotel Postgården i Holsted i bygningen. Hotellet er drevet af det berejste par Suzette og Bjarne, som har indrettet hvert værelse og lejlighed unikt med inspiration fra rejser, romaner, drømme og eventyr. Hotellets restaurant, Det Blå Tog, er ligeledes smukt udsmykket, og under de høje lofter og med udkig gennem de sprossede vinduer, kan I spise jer mætte i klassiske danske retter, som mormor lavede dem. I Holsted og omegn er der rig mulighed for at tage ud i naturen til fods eller på cykel — enten langs Holsted Å eller på en af de mange naturstier. I området findes der endvidere en 18-hullers golfbane og Danmarks største speedway arena.

 • +3
Læs mere

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er ca. 50 m² stort og er indrettet i romantisk stil med en himmelseng og en hems, hvor der er mulighed for en opredning til en tredje person. På værelset findes der endvidere et lille siddeområde med lænestole og sofabord, et lille tekøkken med elkedel, mikroovn og køleskab samt en lille altan. Badeværelset har både bruser og badekar.

Lejlighed

Lejligheden er ca. 100 m² stor og har plads til op til 5 personer. I lejligheden finder i en himmelseng og et eksta værelse med enkeltsenge. Lejligheden har en egen altan med udsigt til byen samt fuldt udstyret køkken. Badeværelset har både bruser og badekar.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Postgården Holsted - Boutique Hotel Postgården Holsted. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Postgården Holsted - Boutique Hotel Postgården Holsted. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00 - 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Maks. 5 personer per Lejlighed

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe kæledyr. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Boutique Hotel Postgården ligger i Vejen Kommune i Region Syddanmark, ca. 270 km fra København og 135 km fra Århus.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice