Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Den franske riviera med lejebil

 • Solferie
 • 3 overnatninger
 • Saint-Raphaël
Pris fra kr. 2.639,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd solen på den franske kyst: 3, 5 eller 7 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, lejebil & fly tur-retur fra København eller Hamborg

Intet oser af feriestemning som den franske riviera! Tag med til vidunderlige og bjergrige Saint-Raphaël, hvor der venter jer 3, 5 eller 7 overnatninger på det 4-stjernede Najeti Hotel de Valescure med morgenmad. I får ovenikøbet også en lejebil med, hvilket giver jer rig mulighed for at opleve de ikoniske storbyer langs kysten, udforske de idylliske landsbyer, og gå på opdagelse i det bjergrige landskab. Så er I til strand, idylliske landsbyer, storslåede landskaber, sprudlende storbyer og fantastisk mad, så er den franske riviera den helt rette destination!

Inklusive
 • Najeti Hotel de Valescure: 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Nice tur-retur
 • Håndbagage
 • Lejebil (Opel Corsa, Toyota Aygo, VW Polo eller tilsvarende model)
Saint-Raphaël og Esterel-bjergene

Uspolerede bugter, røde klipper, isolerede strande og maleriske landsbyer. Alt det og meget mere kan I opleve i skønne Saint-Raphaël, der ligger i de smukke Esterel-bjerge. Området er den ideelle destination for jer, der ønsker friluftsaktiviteter, kultur og storby på én og samme ferie. Her kan I vandre på de utallige vandrestier i bjergene, få en forfriskende dukkert ved en af de mange strande langs kysten og opleve både små landsbyer eller en af de mange ikoniske storbyer som Saint-Tropez, Nice eller Cannes, der alle er at finde i området. Selve Saint-Raphaël tiltrækker besøgende med sine smalle brostensbelagte gader, romanske kirker, den gamle havn og ikke mindst de skønne sandstrande. Der er altså nok at give sig til i Saint-Raphaël og Esterel-bjergene!

Najeti Hotel de Valescure

 • Hotel
 • Saint-Raphaël, Frankrig
Pool 2

Velkommen til Najeti Hotel de Valescure, der vil være jeres udgangspunkt på jeres ferie ved den franske riviera. Hotellet ligger ved Valescure-bugten kun 5 km fra Saint-Raphaël. Dette 4-stjernede hotel råder over 62 værelser og suiter, en skøn have, udendørs swimmingpool, en golfbane (adgang mod gebyr) samt et spa-område med boblebad, tyrkisk bad, sauna og solarium. Trænger I til en kølig drink, kan I slå jer ned på Le Pavillon, og når energidepoterne skal opfyldes, kan I lægge vejen forbi Les Pins Parasol eller Club House!

 • +7
Læs mere
Bedroom Charme

Dobbeltværelse

I bor på et af hotellets Charme dobbeltværelser, der er 24 m² store og udstyret med to enkeltsenge, minibar (mod gebyr), aircondition, fladskærms-TV, telefon, værdiboks og gratis WiFi. Yderligere har værelserne også egen altan med udsigt over haven eller granskoven og badeværelse med badekar eller bruser.

Oplev området

Med jeres lejebil har I rig mulighed for at tage på opdagelse langs den franske riviera:

 • Vidste I, at Korsika oprindeligt var en del af Esterel-bjergene? I dag er øen blevet frigjort fra fastlandet, men I kan endnu opleve de ikoniske røde klipper og stejle landskaber, som I genkender fra Esterel.
 • Tag en køretur på Corniche d'Or, der er en smuk strækning mellem Var og Mandelieu-la-Napoule. Her kan I opleve skønne sandstrande, skjulte bugter, stejle klipper og betagende udsigter.
 • I Esterel-bjergene finder I utallige vandrestier, der giver jer mulighed for at udforske de ikoniske landskaber, grotter og klippeformationer, som området er kendt for. Oplev for eksempel Pic de l'Ours, Saint-Barthélémy, Cap Dramont, Cap Roux, Vinaigre-bjerget eller Gorges Blavet.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Citroen C3 eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 12 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Brændstof til lejebil
 • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Swimmingpool

Den udendørs swimmingpool har åbent dagligt fra kl. 08.00 til kl. 22.00

Spa-område

Hotellets spa-område er åbent mandag til fredag fra kl. 10.00 til kl. 18.30, lørdag fra kl. 09.00 til kl. 20.00 og søndag fra kl. 09.00 til kl. 17.30. Entré til spa-området koster 10 € per person for 1 time

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i området Var, der er en del af regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur. Hotellet er beliggende 5 km fra Saint-Raphaël og 7 km fra Frejus. Fra Nice Lufthavn er der cirka 63 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice