Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet hotelophold i Stralsund

 • Miniferie
 • Stralsund
Pris fra kr. 819,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3, 4 eller 5 dages afslapning på 4* hotel i Nordtyskland med morgenmadsbuffet, 2-retters middag og adgang til Seestern Therme vandland og spa

Blot få timers kørsel fra Danmark finder I den historiske by Stralsund i det nordlige Tyskland. Stralsund er kendt for sin hyggelige havnefront, fine gamle huse og velbevarede, historiske arkitektur. Og i hjertet af den gamle bydel finder I den smukke, gamle markedsplads med det berømte gotiske rådhus bygget helt tilbage i det 13. århundrede. Mens I lader jer fortrylle af Stralsunds historiske og smukke by, vil det 4-stjernede arcona Hotel Baltic tage sig af resten. Nyd hotellets morgenmadsbuffet, en 2-retters middag og få varmen i Seestern Therme vandland og spa. Helt ærligt, hvad venter I på?

Inklusive
 • Med morgenmad
Stralsund - historisk centrum i Nordtyskland

Den fantastiske beliggenhed ved Østersøen og det ​​imponerende bybillede med gotiske bygninger og brostensbelagte gader gør byen Stralsund helt speciel. Den gamle, historiske bydel er fyldt med kunst, kultur og storslåede kirker, hvor I nemt kan udforske byens historie. Efter en dejlig gåtur rundt i byen kan I tage på en hyggelig havnerundfart, hvor I oplever byen fra vandet eller I kan besøge byens store aquarium, Ozeaneum.

arcona HOTEL BALTIC****

 • Hotel
 • Stralsund, Tyskland
Front

Det flotte, 4-stjernede arcona HOTEL BALTIC har en central beliggenhed i Stralsund, tæt på det historiske centrum og det skønne havneområde. Vågn op til en morgenbuffet, og begiv jer ud i byen efter en perfekt start på dagen. Efter en dag fyldt med oplevelser og nye indtryk kan I slappe af i fitnesscentret og i saunaen, hvorefter I er klar til aftenens strabadser. I hotellets restaurant kan I smage specialiteter fra Nordtyskland og Østersøens område.

 • +4
Læs mere
Doubleroom 3

Dobbeltværelse

De ca. 25 m² store dobbeltværelser på arcona HOTEL BALTIC, har enten udsigt over den gamle bydel i Stralsund eller det stille boligområde Frankendamm. Uanset sørger værelserne for en behagelig atmosfære med rolige, lyse farver. De er udstyret med en dobbeltseng, skrivebord, natbord, TV, telefon og værdiboks samt et badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Seestern Therme byder jer ind i varmen

Det rummelige saunaområde har noget for enhver smag. 10 klassiske og eksotiske saunaer, førsteklasses dampende og aromatiske bade og mulighed for tilkøb af massagebehandlinger (bestilles på stedet). Seestern Therme ligger i forlængelse af det kæmpe badeland, Hansedom, som er et vandparadis med adskillige rutsjebaner og bassiner for børn såvel som voksne.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 19 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner arcona Hotel Baltic. Du indgår derfor direkte aftale med arcona Hotel Baltic. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 15 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Arcona HOTEL BALTIC ligger i hjertet af Stralsund med gåafstand til den gamle bydel og havnen. Tager I bilen fra København er det en køretur på ca. 281km og fra Aalborg en lidt længere tur på ca. 667 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice