• Med indkvartering

First Hotel Mayfair i Københavns centrum

 • Storbyferie
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • København
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 569,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 43 gange

København, når det er allerbedst: 2, 3 eller 4 dage på det flotte, 4-stjernede First Hotel Mayfair i centrum af hovedstaden inkl. morgenmad

Trænger I til et lille afbræk fra hverdagen, så var det måske noget med en rigtig københavnertur? Her bor I på et flot, 4-stjernet hotel blot 300 meter fra Københavns Hovedbanegård, så I har et godt udgangspunkt for en herlig ferie i hovedstaden. Her kan I slentre ned af Strøget og kigge i butikker eller måske besøge en af de mange spændende seværdigheder. Så kom, og oplev den brusende storbystemning, tag tid til en fadøl i Nyhavn og nyd, at I har tid til jer selv, hinanden og alt, hvad København har at byde på.

Inklusive
 • First Hotel Mayfair: 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
København

København er flere gange blevet udnævnt som verdens bedste by, og vores hovedstad er nu også noget helt særligt! Her er store, åbne grønne områder, cykelstier, der snor sig, et kæmpe udbud af gode spisesteder, en mangfoldig kultur og berømte monumenter og nationale landemærker. Tag f.eks. et smut ud forbi Den Lille Havfrue, se vagtskiftet på Amalienborg, eller få pulsen op ved et besøg i Rundetårn. I kan også leje cykler, og slå turen forbi iværksætterlivet på Vesterbro, Nørrebros mangfoldighed eller det hyggelige Christianshavn. I en by så lille, som vores hovedstad, bliver man aldrig helt væk, så det er bare om at gå på opdagelse!

First Hotel Mayfair****

 • Hotel
 • København, Danmark
terrace

Det flotte, 4-stjernede First Hotel Mayfair har en ideel beliggenhed på Vesterbro. Herfra er der kun 300 m til Københavns Hovedbanegård, mens mange af byens museer og seværdigheder, såsom Tivoli og Strøget også er indenfor gåafstand. Hotellet har til huse i en nyligt renoveret bygning fra starten af 1900-tallet, og indendøre er indretningen moderne og smagfuld med originale danske, italienske og asiatiske kunstværker, der pryder væggene. First Hotel Mayfair har også restauranten Boston Bar & Grill, en døgnåben reception, et fitnessrum og en hyggelig gårdhave, hvor I kan slappe af ovenpå dagens sightseeing.

 • +6
Læs mere
Standard

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er perfekte til jer, der ikke behøver meget plads, blot et behageligt værelse at sove og falde til ro i. Værelserne er indrettet med TV, gratis WiFi samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

superior

Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelserne er omkring 18 m² store og byder på en elegant og moderne indretning. Her er en dobbeltseng, LCD-TV, skrivebord, kaffe- og tefaciliteter, gratis WiFi samt et badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Udforsk hovedstaden

 • Dyrehaven: Dyrehaven er en smart, retrocafé og -bar på Vesterbro. Det gamle værtshus har beholdt den rå indretning, og menuen byder på gedigne danske retter med et frækt tvist.
 • Ny Carlsberg Glyptotek: På Glyptoteket kan I gå på opdagelse i årtusinders kunst- og kulturhistorie med værker fra blandt andet antikken. Tag også et hvil i den smukke have, og nyd den gode udsigt fra Glyptotekets tagterrasse.
 • Ingolfs Kaffebar: I skal lidt langt ud på Amager, men det vil være hele turen værd. Ingolfs Kaffebar byder på kulørte lamper, en gårdhave, fed livemusik lejlighedsvist i weekenden og masser af hygge!
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner First Hotel Mayfair. Du indgår derfor direkte aftale med First Hotel Mayfair. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 3 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 3 år per Superior dobbeltværelse

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 200 DKK per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Hotellets gæster får 25% rabat på parkering i P-huset Q-Park Vesterport på Nyropsgade 42. Rabatkort kan hentes i hotellets reception

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

First Hotel Mayfair ligger på Vesterbro, blot 300 m fra Hovedbanegården. Fra hotellet har I 450 m til Tivoli, 1 km til Indre By og 1,5 km til Christiansborg Slot.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice