• Med fly
 • Med indkvartering

Paradisøen Mauritius med all-inclusive

 • Solferie
 • 8, 9, 11, 12, 15 eller 16 overnatninger
 • Poste Lafayette
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 11.109,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 30 gange

Tag med til eksotiske Mauritius i 7, 10 el. 14 overnatninger på Jalsa Beach Resort & Spa med all-inclusive og fly tur-retur fra København el. Hamborg

Forestil jer at sidde med en kold cocktail i hånden og fødderne i det hvide sand, mens I nyder udsigten over Det Indiske Ocean — kan en ferie blive bedre? Tag med til eksotiske Mauritius, hvor I bliver forkælet med all-inclusive og afslapning ved enten poolen eller paradisstranden lige ved hotellet. Smæk benene op med en bog i hænderne, køb en spabehandling på hotellet, tag på opdagelse i nationalparken Bras d'Eau eller bliv fortryllet af en smuk solnedgang — en ferie på Mauritius er ren terapi for krop og sjæl!

Inklusive
 • Jalsa Beach Hotel & Spa: 8, 9, 11, 12, 15 eller 16 overnatninger
 • Med all-inclusive
 • Fly fra Hamborg, København til Plaisance tur-retur
Tilvalg
 • Heldagstur på katamaran - inkl. transport, drikkevarer, BBQ-frokost (minimum 2 personer)
 • Heldagsudflugt til det sydlige Mauritius - inkl. guide, éntrebillet og frokost på restaurant
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (voksen)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (barn mellem 3 og 12 år)
Paradis på jord

Tusindvis af kilometer fra Danmark, midt i Det Indiske Ocean, ligger den tropiske ø Mauritius. Mauritius er tilhørende det afrikanske kontinent, og med rette kaldes øen for det rene paradis på jord. Her bliver I omgivet af mageløse strande, en farverig undervandsverden og et frodigt vulkansk landskab med ananasplantager, bevoksede jungler og knejsende klipper. Mauritius er som skabt til vidunderlige solferier, men øen byder også på meget andet. Tag en dagstur til nationalparken Bras d'Eau, som med sikkerhed vil fortrylle jer med sine frodige skove, fossende floder, smukke vandfald og kridthvide strand. Nationalparken er også populær for fugleelskere, da I her kan finde masser af eksotiske fuglearter og den største population af arten Mauritius Paradise Flycatcher. I kan også besøge byen Port Louis, som er øens hovedstad og helt sikkert er et besøg værd. Besøg byens markeder, hvor I kan købe lokale souvenirs eller oplev Champ de Mars, som er en af ​​de ældste hestevæddeløbsbaner i verden. I kan også se den smukke kirke Reine de la Paix med den tre meter høje marmorstatue af Jomfru Maria.

Jalsa Beach Hotel & Spa

 • Hotel
 • Poste Lafayette, Mauritius
Pool

Jalsa Beach Hotel & Spa har den perfekte beliggenhed ned til de kridthvide sandstrande og azurblå hav. Hotellet råder over 66 værelser fordelt på 3 etager, en privat strand med strandbar og liggestole samt en udendørs swimmingpool med bar og en hyggelig have. Desuden har hotellet et spaområde, hvor I kan benytte jer af faciliteterne og modtage forskellige spabehandlinger mod betaling. I restauranten får I serveret alle dagens måltider med inspiration fra forskellige verdenskøkkener. Hvis dagene skal fyldes med aktiviteter, har I mulighed for at leje cykler, windsurfing- og snorkleudstyr samt kanoer (mod betaling). I kan selvfølgelig også bare slappe af og rulle håndklædet ud på stranden eller ved den udendørs swimmingpool.

 • +6
Læs mere
standard room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er moderne indrettet i afrikansk stil og er ca. 30 m² store. Værelserne har udsigt til hotellets have og er udstyret med en dobbeltseng samt badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer. Desuden finder I telefon, TV, kaffe- og tefaciliteter, værdiboks og aircondition på værelserne.

Valgfrie udflugter

Selvfølgelig kommer I til Mauritius for at slappe af og nyde varmen. Men I kan også vælge at tage på udflugter, hvor I får set lidt mere af paradisøen enten på land eller til vands. Udflugterne kan tilkøbes i bookingprocessen.

 • Heldagstur på katamaran: Føl vinden i håret og i ansigtet, mens I sejler ned langs østkysten for at beundre Grand River South East-vandfaldene. På katamaranturen kan I svømme og snorkle i det azurblå hav og nyde en BBQ-frokost ombord. Undervejs vil I gøre et kort stop på den berømte Robinson Crusoe ø, Ile aux Cerfs. Udflugten inkluderer transport, BBQ-frokost og drikkevarer. I bliver hentet på hotellet kl. 8.00, og når udflugten er slut, køres I tilbage til hotellet. Udflugten varer ca. 8 timer og finder sted på mandage, torsdage og lørdage.
 • Heldagsudflugt til det sydlige Mauritius: Under denne heldagsudflugt vil I besøge den fantastiske dal Charamel, som er kendt for sine farverige bakker med jord i farverne rød, brun, violet, lilla, grøn og blå. De flerfarvede bakker er et særligt naturfænomen skabt af tidligere vulkansk aktivitet. I kommer også forbi nationalparken Black River Gorge, hvor I kan beundre den uberørte natur i junglen og de mange smukke vandfald. Udflugten inkluderer transport, frokost på restaurant og adgang til Charamel. I bliver hentet på hotellet kl. 8.00, og når udflugten er slut, køres I tilbage til hotellet. Udflugten varer ca. 8 timer og finder sted på tirsdage.
All-inclusive

Morgenmad mellem kl. 07.30 og 10.00.
Frokost mellem kl. 12.00 og 15.00.
Eftermiddagssnack (kaffe, te og kage) mellem kl. 16.00 og 17.00.
Aftensmad mellem kl. 19.00 og 22.00 (maks. 1 glas vin pr. middag).
Drikkevarer mellem kl. 11.00 og 23.00 (læskedrikke, vand med og uden brus, kaffe og te, et udvalg af cocktails, lokale vine og lokale øl).
Bemærk venligst, at drikkevarer efter kl. 23.00 og fra minibaren på værelserne er mod betaling.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilkøbes i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Rabat

Rabatten gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
En 3. voksen: får rabatter på hotelværelset

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 2.318,- - kr. 3.311,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Valgfrie udflugter

De valgfrie udflugter kan tilkøbes i bookingprocessen, og I vil modtage et værdibevis og yderligere information om udflugterne sammen med jeres rejsedokumenter. Værdibeviset skal printes og medbringes på udflugten. Bemærk venligst, at kun udskrevne værdibeviser accepteres

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Mauritius kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) samt hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

Du kan rejse visumfri i indtil 90 dage. Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger om visumkrav. For yderligere information henvises til udenrigsministeriets hjemmeside.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I bookingprocessen kan I tilkøbe transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur. Efter ankomsten til Mauritius Lufthavn vil I blive hentet af en chauffør fra MyHolidays. Chaufføren vil holde et skilt, hvorpå der står TravelBird. I forbindelse med transporten kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet. Sammen med jeres rejsedokumenter vil I modtage et værdibevis, som I skal printe og medbringe til chaufføren. Bemærk venligst, at kun udskrevne værdibeviser accepteres

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jalsa Beach Hotel & Spa ligger i den lille by Poste Lafayette på den østlige kyst af Mauritius. Hotellet ligger ca. 45 km fra lufthavnen og ca. 30 km fra hovedstaden Port Louis.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice