Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Langtidsferie på den spanske solkyst

 • Solferie
 • 7, 14 eller 21 overnatninger
 • Fuengirola
Pris fra kr. 3.179,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Vågn op til lyden af bølgerne i Fuengirola: 7, 14 el. 21 overnatninger i egen studiolejlighed inkl. fly fra København, Aalborg el. Billund og transfer

Føles den traditionelle sommerferie lidt for kort? På den her langtidsferie har I god tid til at kombinere den klassiske solferie med fordybelse i den andalusiske kultur og natur. I bor i egen studiolejlighed på lejlighedshotellet Apartamentos La Jabega, som ligger lige ned til stranden i badebyen Fuengirola på Spaniens populære Costa del Sol. Samtidig har I butikker og restauranter lige rundt om hjørnet, og områdets muligheder ligger åbne for jer. Glæd jer til den perfekte afveksling mellem dovne dasedage og overraskende udflugter på egen hånd!

Inklusive
 • La Jabega: 7, 14 eller 21 overnatninger (morgenmad kan tilkøbes i bookingprocessen)
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Málaga tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Malaga

Hotellet er beliggende 500 m fra Fuengirola centrum og lige ved stranden. Her er der lagt op til dovne dage og skønne gåture langs de fine sandstrande, som er direkte forbundet med Costa del Sol. Gå ned ad den 8 km lange promenade, som faktisk er Spaniens største. Her har I et kæmpe udvalg af restauranter, barer og caféer, hvor I kan nyde livet med nogle lækre tapas og en kold øl. Det anbefales desuden at besøge det lokale marked og at se byens mest kendte attraktion, slottet Sohail. I bor ikke langt fra den noget større by Malaga, som er proppet med historiske og kulturelle seværdigheder og ikke mindst ekstraordinære kulinariske oplevelser.

Apartamentos La Jabega

1 Anmeldelser
 • Apartment
 • Fuengirola, Spanien
Apartamento La Jabega - facade

I hjertet af Costa del Sol, direkte ud til stranden og Middelhavet i Fuengirola, ligger Apartamentos La Jabega. Lejlighedshotellet er indrettet i spansk stil med farverige detaljer og møbler, der lægger op til en afslappet ferie. Udover at være tæt på stranden ligger hotellet 500 meter fra byens centrum. Apartamentos La Jabega har endvidere en 24-timers åben reception samt en bar, som serverer kølige drinks og små snacks, og hvor der med jævne mellemrum bliver spillet live musik.

 • +1
Læs mere
Apartamento La Jabega - studio

2-personerslejlighed

2 voksne per studio

Denne studiolejlighed med altan har plads til 2 personer og er udstyret med en dobbeltseng. I lejligheden finder I endvidere aircondition, telefon, værdiboks, satellit-TV samt et te-køkken med køleskab, kaffemaskine, en lille ovn og brødrister. Badeværelset har badekar og bruser samt hårtørrer.

Apartamento La Jabega - studio

3-personerslejlighed

3 voksne per studio

I studiolejligheden til 3 personer finder I en dobbeltseng og en enkeltseng. Lejligheden har egen altan og er yderligere udstyret med aircondition, telefon, værdiboks, satellit-TV samt et te-køkken med køleskab, kaffemaskine, en lille ovn og brødrister. Badeværelset har badekar, bruser og hårtørrer.

Udforsk Andalusien fra Fuengirola

Skal I have en pause fra stranden, er der i området omkring Fuengirola rig mulighed for at opleve det andalusiske kulturliv og komme tæt på naturen. Her har I nogle tips til området:

 • Tag på en dagstur til smukke Malaga, og gå på opdagelse i byens kunstmuseer, rige historie og kultur.
 • Hestekulturen er dybt forankret i Andalusien, og der er masser af steder i regionen, der tilbyder rideture på smukke naturstier.
 • Hvis I føler jer ekstra eventyrlystne, kan I tage til Marokko i løbet af en dag! Fra Tarifa, som ligger ca. 130 km fra Fuengirola, kan I tage færgen over Gibraltarstrædet til Tanger. Sejlturen tager ca. 35 min.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per 2-personerslejlighed
Maks. 3 personer per 3-personerslejlighed

Babyseng

Det er muligt at medbringe sin egen babyseng. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Prisen er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 studiolejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

I bookingprocessen er det muligt at tilkøbe morgenmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Da transporten kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet. I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Apartamentos La Jabega ligger få hundrede meter fra stranden og 500 meter fra centrum af byen. Både Marbella og Malaga ligger ca. 33 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice