• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Ligurien: Sol, Cinque Terre & lejebil

 • Solferie
 • 5 eller 7 overnatninger
 • Lavagna
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.159,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 12 gange

Oplev Ligurien & Cinque Terre i Italien: 5 eller 7 overnatninger på hotel inkl. halvpension, fly tur-retur fra Hamborg eller København samt lejebil

Velkommen til Ligurien, der har autentisk, italiensk stemning, skøn mad og farverige huse, der klamrer sig til klippevæggene ved Middelhavet. Glæd jer til at opleve smuk arkitektur i omgivelser, der med sikkerhed tager pusten fra jer, og til at forkæle ganen med lækkerier fra det italienske køkken og skønne vine! Med i dette ophold får I en adgangsbillet til nationalparken Cinque Terre, som I kan opleve til fods eller i lejebilen. I flyver fra København eller Hamborg, og når I kommer frem, holder en lejebil klar i lufthavnen — og så kan eventyret i det charmerende Ligurien og farverige Cinque Terre for alvor begynde!

Inklusive
 • Hotel Doria: 5 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Pisa eller Milano
 • Håndbagage
 • Lejebil
 • Velkomstdrink
 • 1 pakke med traditionelle produkter
 • Informationsbrochure
 • Cykelleje (afhængigt af tilgængelighed)
Ligurien og Cinque Terre

Ligurien er i særdeleshed kendt for sin gastronomi, og der er masser af skønne restauranter, hvor I kan nyde frisk pasta, en lækker gelato og selvfølgelig et glas eller to af den lokale rødvin. Nyd La Dolce Vita med smagsoplevelser fra det traditionelle køkken! I skal selvfølgelig heller ikke snydes for rigtig at kunne indsnuse Cinque Terres atmosfære. Inkluderet er nemlig en 1-dags billet, der giver jer adgang til den imponerende nationalpark, som består af fem landsbyer, der er bygget på stejle klipper langs kysten i Ligurien. Uanset om I nyder den smukke udsigt til fods eller fra jeres lejebil, bliver I uden tvivl imponerede over det azurblå hav, de forrevne klipper og de pastelfarvede huse.

Hotel Doria

 • Hotel
 • Lavagna, Italien
Front

Hotel Doria er det ideelle udgangspunkt for jeres ophold i Ligurien med kun 100 m til stranden. Hver morgen kan I nyde en morgenbuffet, og om aftenen kan I spise aftensmaden I hotellets restaurant, som serverer traditionelle retter med friske råvarer. I hotellets bar kan I afslutte dagen med en drink. Den solrige terrasse vil på varme sommerdage byde jer velkommen til afslappende solbadning.

 • +5
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

De enkle dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng og eget badeværelse med hårtørrer. Hvert værelse er udstyret med aircondition, værdiboks (mod betaling), TV, telefon og minibar (mod betaling).

Udforsk Norditaliens byer

I Norditalien ligger mange af Italiens absolut skønneste byer, og der er dermed rig lejlighed til at fræse de italienske landeveje tynde i jeres lejebil. Lucca, Pisa, Genova og Firenze ligger alle mellem 50 og 200 km fra jeres hotel.

 • Pisa: Smuk arkitektur, historiske kirker og et legendarisk, skævt tårn – Pisa er en spændende og stemningsfuld by, som helt sikkert fortjener et besøg!
 • Lucca: Middelalderbyen Lucca er berømt for sine renæssance-bymure og maleriske kirker. Nyd en espresso på en de hyggelige caféer, kig i de eksklusive tøjbutikker, og hør en af bysbarnet Puccinis operaer i det imponerende operahus Teatro del Giglio.
 • Firenze: Toscanas hovedby, Firenze, er spækket med kunst og kultur. Mærk historiens vingesus i den gamle bydel, se den smukke domkirke på Piazza del Duomo, eller gå på shoppingtur på den særprægede købmandsbro Ponte Vecchio.
 • Genova: Liguriens største by, Genova, byder på alt fra labyrintiske gader, Europas andetstørste akvarium, massevis af dejlige parker og et historisk fyrtårn.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Citroen C3, Nissan Micra, VW Polo, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 6 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 7-12 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 1.618,- - kr. 3.220,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad (ekskl. drikkevarer)

Billetter til udflugter

I modtager billetter til Cinque Terre Nationalpark og togbilletter på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i den lille kystby Cavi di Lavagna i norditalienske Ligurien. Fra hotellet er der ca. 50 km til byen Genova og ca. 62 km til La Spezia. Fra lufthavnen i Pisa er der ca. 120 km, og fra lufthavnen i Milano er der ca.230 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice