Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Unikt yachtophold i hjertet af Stockholm

 • Storbyferie
 • Stockholm
Pris fra kr. 379,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med til spændende Stockholm, og få en speciel hoteloplevelse, når I bor på Mälardrottningen Yacht Hotel i 2, 3 eller 4 dage inkl. morgenmad

Velkommen til den nordiske metropol Stockholm! I får en oplevelse udover det sædvanelige, når I indkvarteres på Mälardrottningen Yacht Hotel, som ligger ved øen Riddarholmen i hjertet af Stockholm. Efter morgenmaden er spist, og morgenkaffen er nydt på dækket, kan I gå ud i den historiske gamle bydel med sine smalle gyder og hyggelige caféer. I kan også besøge seværdigheder som Stockholm Slot eller katedralen Sankt Nikolai Kyrka. Glæd jer til en anderledes storbyferie på land og til vands!

Inklusive
 • Med morgenmad
Stockholm

Stockholm har det hele! Den svenske hovedstad byder på alt fra smukke historiske bygninger til moderne arkitektur, et rigt kulturliv og masser af shoppingmuligheder. Nyd en tur gennem de charmerende gader i den gamle bydel, som er en af de bedst bevarede middelalderlige bykerner i Europa. Tag på shopping i Södermalm, en yngre og trendy del af byen, der byder på masser af restauranter, barer, designerbutikker og mindre specialbutikker. Byen giver også rig mulighed for museumsbesøg og byder på et væld af museer for alle aldre. Husk også at besøge Djurgården, som er en ø centralt beliggende i Stockholm. Denne grønne oase byder på historiske bygninger, moderne gallerier og spændende museer.

Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant

 • Hotel
 • Stockholm, Sverige
Property

På Mälardrottningen Yacht Hotel kan I kombinere et storbybesøg med en anderledes hoteloplevelse på en yacht. Bådhotellet ligger i Stockholm ved havnen på øen Riddarholmen, som er tilhørende den hyggelige bydel Södermalm. Det charmerende hotel har en maritim atmosfære og en restaurant, som serverer jeres daglige morgenmadsbuffet. Hotellet har en uovertruffen beliggenhed i den svenske hovedstad, hvor I vil få en fantastisk panoramaudsigt over Mälaren.

 • +2
Læs mere

2-personerskahyt

I bor i en autentisk 2-personerskahyt med køjesenge og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I kahytten finder I også et TV og et skrivebord.

Vi anbefaler
 • Tag en kort gåtur til kajen Söder Mälarstrand og derefter op til den populære Monteliusvägen, hvor I finder en af ​​de bedste udsigter i Stockholm. Her kan I både se rådhuset og vandet og samtidig nyde en kop kaffe i den hyggelige atmosfære.
 • Hvis I kan lide museer, har Stockholm meget at byde på. Tag over til øen Djurgården, og besøg ABBA-museet, Vasa-museet, Skansen eller måske forlystelsesparken Gröna Lund.
 • Er I blevet sultne? Vi anbefaler et besøg på K25 Mathallen, som er placeret på Kungsgatan 25. Her kan I smage mad og drikke fra hele verden.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Mälardrottningen Holding AB - Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant. Du indgår derfor direkte aftale med Mälardrottningen Holding AB - Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sauna

Det er muligt at benytte hotellets sauna mod betaling

Restaurant

Hotellets restaurant er lukket for aftensmad på søndage og på mandage

Sted

Mälardrottningen Yacht Hotel ligger ca. 1 km fra hovebanegården i Stockholm og ca. 500 meter fra metrostationen Gamla Stan. Stockholms Lufthavn ligger ca. 43 km væk, og fra Købehavn er der ca. 660 km til hotellet. Kører I fra Aarhus, er der ca. 950 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice