• Med fly
 • Med indkvartering
 • Tog inkluderet

Lad romantikken spire i Milano og Verona

Storbyferie 6 eller 7 overnatninger Italien

per person fra kr. 3.529,-
baseret på 2 personer

6 eller 7 overnatninger i de italienske perler Milano og Verona inkl. morgenmad, togtransport mellem byen og fly tur-retur fra København eller Hamborg

De norditalienske byer Milano og Verona er uforlignelige, når det kommer til romatiske miniferier og weekendture. Lad jer opsluge af den historiske charme, tag på opdagelse i de brostensbelagte gader, og se de maleriske og traditionelle huse i bybilledet, som både Milano og Verona byder på. Norditalien er også stedet for sene middage med stearinlys på det rødternede bord, en velsmagende pastaret og et par flasker vin, måske endda på en hverdagsaften. Indsnus den italienske stemning og afslappethed, inden I vender tilbage til hverdagen.

Inklusive
 • 6 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse:
 • 3 eller 4 overnatninger på ADI Hotel Polazino Fiera i Milano
 • 3 overnatninger på Hotel San Marco Spa i Verona
 • Morgenmad
 • Fly fra Hamburg/Copenhagen til Milano og fra Milano til Hamburg/Copenhagen
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
 • Velkomstdrink på Hotel San Marco Spa
 • Udendørs swimmingpool på Hotel San Marco Spa
 • Gratis WiFi på Hotel San Marco Spa
 • Adgang til hotellets fitness-område på Hotel San Marco Spa
 1. Dag 1 - 4: Overdådige Milano

  Byd ferien velkommen, og sig goddag til Milano! Her vil I bruge enten 3 eller 4 overnatninger på at nærstudere byen, der er en pragtfuld blanding af fremtidens storby og fortidens historiske præg. I kommer ikke uden om at besøge domkirken Duomo di Milano, som med tiden er blevet Milanos varetegn. Domkirken står som den femte største i verden, og det tog intet mindre end 500 år at bygge den. I vil blive betaget af dens skønhed og unikke særpræg, og med sin beliggenhed i byens midte er domkirken en af de mest besøgte seværdigheder i byen.

  Navigli-kvarteret må heller ikke blive forbigået under jeres sightseeing. Nok forbindes Venedig med smukke og romantiske kanaler, men Navigli-kvarteret byder også på to af slagsen, hvor den ene er designet af Leonardo da Vinci. Gå en tur i solnedgangens skær og når mørket sænker sig, vil kanalerne blive oplyst af de mange hyggelige fortorvscaféers lys. Smut ind forbi, og nyd et glas vin fra de lokale bønder eller en ægte italiensk tiramisu.

  Et af de mest berømte og stilfulde operahuse i verden, Teatro alla Scala, ligger også i gåafstand fra bymidten. Det er overraskende nok ikke svært at få billetter til en af de mange forestillinger, hvor de største stjerner inden for klassisk musik ofte ynder at optræde, og oplevelsen er uforglemmelig! Milano er kendt som en af verdens største modebyer, som også afspejles i byens shoppingkultur. I shoppingcenteret Galleria Vittorio Emanuele II kan I finde alle de internationale modehuses butikker og det samme i de omliggende gader. Husk at pakke kufferten let!

  Efter besøget i den overdådige by med italienske storbyoplevelser, er I nu klar til det næste stop på rejsen, kærlighedens by Verona.

  Milano Malpensa Airport -> ADI Hotel Poliziano Fiera 44.1 km

  patio

  ADI Hotel Poliziano Fiera****

  Hotel Milano, Italien

  Det elegante og nyrenoverede 4-stjernede ADI Hotel Poliziano Fiera ligger i et smukt område i det centrale Milano. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for en ferie med shopping og kultur, og det er nemt at komme omkring til byens seværdigheder både til fods, med sporvogn og bus. Hver morgen serveres der en dejlig morgenmad i den lyse og rummelige morgenmadsstue.

  Læs mere
 2. Dag 5 - 7: Romantiske Verona

  Efter en togtur fra Milano ankommer I til romantiske Verona, hvor I har 3 overnatninger. Her er der masser af grunde til at blive forelsket — enten i hinanden eller i byen. I vil få en enestående oplevelse ved at besøge byens seværdigheder til fods, da I kun på gåben kan se byens unikke og skjulte steder. Sammen med Rom er Verona byen, hvor man finder flest historiske levn fra romertiden, hvorfor byens centrum også er optaget på UNESCO's verdensarvsliste.

  Start med en tur ned af gaden Piazza Bra, hvor de hyggelige og elegante caféer ligger som perler på snor. Smag de traditionelle og smagsfulde pastaretter, som enhver italiener vil tilberede med stolthed, og skyl ned med en espresso, mens I nyder hinandens selskab i stearinlysets skær. Fra jeres plads ved de udendørs caféborde har I en udsigt til det prægtige amfiteater Arena, som er indrammet af gaden Piazza Bra. Om sommeren opføres smukke operaforestillinger under den åbne himmel, hvor 14.000 tilskuere kan beundre de klassiske fortællinger.

  Verona er dog nok mest kendt for den tidsløse kærlighedshistorie om Romeo og Julie. Shakespeares fortælling om den ulykkelige kærlighed mellem de to unge mennesker foregår nemlig i Verona, og på Via Arche Scaligere 2 kan I besøge Julies hus, hvor I kan se den berømte balkon. På portlågerne hænger hængelåse i klaser som symbol på at fastlænke unge pars kærlighed.

  Efter nogle dage med masser af livsnyderi, dejlige oplevelser og italiensk romantik er I klar til at vende hjem —forhåbenlig med fornyet energi og masser af skønne minder!

  ADI Hotel Poliziano Fiera -> Hotel San Marco 167.2 km

  Outside hotel

  Hotel San Marco Spa****

  Hotel Verona, Italien

  På det 4-stjernede Hotel San Marco Spa kombineres et moderne look med et klassisk italiensk præg. Lige uden for hotellet kan I tage en bus til Veronas historiske centrum, der ligger omkring 4 km derfra. På hotellet finder I en udendørs pool og en restaurant, der begge er åbne i sommermånederne. Trænger I til afslapning og forkælelse, kan I for ca. 15 € per person per dag tilkøbe adgang til spa-området, som har sauna, tyrkisk bad, boblebad, indendørs pool og fitnessrum.

  • +8
  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 40 DKK per person per nat på ADI Hotel Polazino Fiera i Milano og ca. 15 DKK € per person per nat på Hotel San Marco Spa i Verona (betales på hotellerne)
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellerne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind

Check-ind fra kl. 14.00 på begge hoteller

Check-ud

Check-ud til kl. 12.00 på ADI Hotel Poliziano Fiera
Check-ud til kl. 11.00 på Hotel San Marco Spa

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) på ADI Hotel Polazino Fiera i Milano. Kontakt venligst vores kundeservice. På Hotel San Marco Spa i Verona er det muligt at leje en babyseng for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Parkering ved ADI Hotel Polazino Fiera i Milano koster 20 € per dag (betales på hotellet). Gratis parkering ved Hotel San Marco Spa i Verona

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Togbilletter

I modtager yderligere information om togrejsen samt jeres togbilletter med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse