Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Formel 1 Grand Prix i Spanien 2018!

 • Oplevelse
 • Lloret de Mar
Pris fra kr. 4.429,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Formel 1 helt tæt på ved det spanske Grand Prix i Barcelona: 7 nætter på hotel i Lloret de Mar inkl. halvpension & fly tur-retur

Glæd jer til hurtige biler, adrenalin og hvinende motorer, når I overværer det legendariske Formel 1 Grand Prix i Spanien. Oplev det nervepirrende løb på nært hold på Circuit de Barcelona-Catalunya, lige fra starten er gået, til at vinderen sprøjter champagne fra podiet. Under opholdet bor I 7 overnatninger tæt på stranden på Hotel Santa Rosa i Lloret de Mar, så der er rig mulighed for at nyde den spanske forårssol. Inkluderet i rejsen er også halvpension på hotellet og fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund. Så sæt kryds i kalenderen, og glæd jer til en ferie med masser af spansk stemning samt fart, fest og farver!

Bemærk venligst, at rejsen ikke kan refunderes.

Inklusive
 • Med halvpension
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Barcelona tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Bemærk venligst, at rejsen ikke kan refunderes.
Tilvalg
 • Transport (på dagen med testløb)
 • Transport (på dagen med kvalifikationsløb)
Formel 1 Grand Prix 2018

Den 13. maj 2018 bliver et af verdens mest spændende motorsportsløb afholdt på Formel 1-banen Circuit de Barcelona-Catalunya i Montmelo, 30 minutter fra Barcelona. Forbered jer på hvinende biler med over 300 km i timen, vilde overhalinger og hurtige beslutninger. Glæd jer til at se nogle af verdens bedste racerkørere kæmpe om verdensmestertitlen. Selve banen er 4,65 km lang, og der køres 66 omgange, hvilket giver en samlet distance på ca. 307 km. Fredag op til selve løbet kan I se testkørsel, lørdag er der kvalifikation, og om søndagen finder selve det storslåede løb sted. Glæd jer til masser af fart og spænding i Spanien!

Bemærk venligst, at billetterne til Formel 1 Grand Prix ikke kan refunderes.

Hotel Santa Rosa

 • Hotel
 • Lloret de Mar, Spanien
Facade

Hotel Santa Rosa ligger i Lloret de Mar i det populære Costa Brava-område. Hotellet er beliggende blot 150 m fra stranden, så der er rig mulighed for at nyde forårssolen på stranden. Derudover ligger hotellet tæt på butikker og alverdens barer og restauranter. Nyd landskabet på hotellets tagterrasse, eller slap af i boblebadet og saunaen.

 • +3
Læs mere
Double twin

Dobbeltværelse

De komfortable dobbeltværelser er udstyret med et TV og en lille altan. Derudover har værelset eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

Oplevelser omkring Lloret de Mar

Varm op til Formel 1 med afslapning på hotellet, tag på opdagelse i den spanske natur, smag på lækre tapas eller snup et godt glas vino:

 • Doña Marinera: Højt hævet over havet skuer den smukke statue af Doña Marinera over havudsigt og skibe. Gå op til toppen af klippen, og se en betagende udsigt over Lloret de Mar og det blå Middelhav ved den smukke bronzeskulptur af "Sømandens kone".
 • Castell Sant Joan: På en klippe over havet kan I opleve dette maleriske slot fra det 11. århundrede. Det historiske slot har i de forgangne århundreder været udsat for utallige angreb fra forskellige væbnede styrker, men bygningen er stadig bevaret som en fryd for øjet, og havudsigten i baggrunden giver jer en fantastisk helhedsoplevelse.
 • Tur til Barcelona: Brug en dag på at tage en tur til den catalanske hovedstad. Med offentlig transport er I i Barcelona på halvanden time og kan herefter nyde de mange seværdigheder som Sagrada Familia, Park Guell, Casa Batlló samt smage på lækker tapas i de hyggelige gader.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 1 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension består af morgenmad og aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Billetter - Pelouse (General Admission)

Jeres billetter gælder i området Pelouse (General Admission). Pelouse (General Admission) består af flere områder og sektioner, hvorfra I kan se løbet. Da der ikke er nummererede sæder i disse områder, kan det anbefales at komme i god tid.

Formel 1 Grand Prix 2018

I modtager yderligere information om Formel 1 Grand Prix i Barcelona sammen med jeres rejsedokumenter

Refundering

Bemærk venligst, at rejsen ikke kan refunderes, og at TravelBirds generelle betingelser for refundering ikke er gældende ved denne rejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice