Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Fabelagtige Budapest & centralt 4* hotel

 • Miniferie
 • Ungarn
Pris fra kr. 429,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i Budapest: 3-5 dage på 4-stjernede Atrium Fashion Hotel i hjertet af byen inkl. morgenmad

Storslåede Budapest byder på skønne ferieoplevelser året rundt, og nu kan I tilbringe 3, 4 eller 5 dage på det centrale 4-stjernede Atrium Fashion Hotel, hvor I også kan nyde jeres morgenmad med et glas mousserende vin. Hovedstaden er en sammenlægning af byerne Buda og Pest. Se Buda-sidens fine arkitektur, museer og slotte, snus rundt i de mange butikker på Pest-siden, og nyd byens hyggelige stemning. Smag på alverdens lækre specialiteter og liflige lokalbryggede øl. Glæd jer til en herlig ferie i den ungarske hovedstad!

Inklusive
 • Med morgenmad
På opdagelse i Budapest

Velkommen til smukke Budapest. Hovedstaden er en sammenlægning af byerne Buda og Pest. Donau-floden adskiller de to dele af byen og er også et symbol på den ungarske hovedstad. På den ene side af floden ligger det bakkede, rolige Buda og på den anden side den flade, pulserende Pest. Takket være disse kontraster tiltrækker byen unge som gamle og uanset om I er interesserede i kultur, shopping eller bare kan lide at slappe af, er I garanteret at finde noget, der falder i jeres smag. Glæd jer til at afprøve det lokale køkken og de velsmagende ungarske øl!

Tips til Budapest

 • Ahoy!: Denne hyggelige og trendy café serverer søde sager i lange baner. Særligt populære er deres store vafler med et udvalg af lækkert tilbehør samt deres store krus med varm (flydende) chokolade, som I kan krydre med karamelsovs, Oreos eller skumfiduser. For den søde tand er Ahoy! et must!
 • Szimpla Kert: I Budapest er man begyndt at lave forladte lokaler og bygninger om til hyggelige pubber og barer, og netop sådan én er Szimpla Kert. De rå mure og mismatchede interiør sørger for en både afslappet og hyggelig stemning, hvor I kan drikke en ungarsk øl eller to, og her er tit live-musik og andre kulturelle arrangementer.
 • Parlamentsbygningen: Budapests ikoniske parlamentsbygning imponerer ikke bare med sin formidable arkitektur men også med sin historie – under 2. verdenskrig faldt en bombe gennem taget, men den detonerede aldrig. Husk at tage passet med, for EU-borgere får 50% rabat på guidede rundvisninger!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,20 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

ugyldig

Solorejsende

Ikke gyldig med hotelprisen

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Atrium Fashion Hotel ligger i nærheden af et af de vigtigste knudepunkter for offentlig transport i Budapest; Blaha Lujza Square. Herfra kan I til fods eller med metro besøge alle de historiske seværdigheder og mange shopping-områder. I kan komme herfra med sporvogn 4 og 6, M2 metroen og mange buslinjer. Hotellet ligger desuden ved siden af Grand Boulevard.

Atrium Fashion Hotel ligger i nærheden af et af de vigtigste knudepunkter for offentlig transport i Budapest; Blaha Lujza Square. Herfra kan I til fods eller med metro besøge alle de historiske seværdigheder og mange shopping-områder. I kan komme herfra med sporvogn 4 og 6, metroen M2 og mange buslinjer. Hotellet ligger desuden ved siden af Grand Boulevard.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice