• Med indkvartering

Fabelagtige Budapest & centralt 4* hotel

Miniferie 2, 3 eller 4 overnatninger Budapest

per person fra kr. 409,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 6 gange

Storbyferie i Budapest: 3-5 dage på 4-stjernede Atrium Fashion Hotel i hjertet af byen inkl. morgenmad

Storslåede Budapest byder på skønne ferieoplevelser året rundt, og nu kan I tilbringe 3, 4 eller 5 dage på det centrale 4-stjernede Atrium Fashion Hotel, hvor I også kan nyde jeres morgenmad. Hovedstaden er en sammenlægning af byerne Buda og Pest. Se Buda-sidens fine arkitektur, museer og slotte, snus rundt i de mange butikker på Pest-siden, og nyd byens hyggelige stemning. Smag på alverdens lækre specialiteter og liflige lokalbryggede øl. Glæd jer til en herlig ferie i den ungarske hovedstad!

Inklusive
  • Atrium Fashion Hotel Budapest: 2, 3 eller 4 overnatninger, med morgenmad
  • 15 € per værelse per dag til brug i hotellets lobbycafé (te, vin, lemonade eller snacks)
På opdagelse i Budapest

Velkommen til smukke Budapest. Hovedstaden er en sammenlægning af byerne Buda og Pest. Donau-floden adskiller de to dele af byen og er også et symbol på den ungarske hovedstad. På den ene side af floden ligger det bakkede, rolige Buda og på den anden side den flade, pulserende Pest. Takket være disse kontraster tiltrækker byen unge som gamle og uanset om I er interesserede i kultur, shopping eller bare kan lide at slappe af, er I garanteret at finde noget, der falder i jeres smag. Glæd jer til at afprøve det lokale køkken og de velsmagende ungarske øl!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Atrium Fashion Hotel Budapest

(417 anmeldelser)
Hotel Budapest, Ungarn
Atrium Fashion Hotel Budapest

Atrium Fashion Hotel er et intimt boutique-hotel i hjertet af byen. Hotellet tilbyder den perfekte blanding af moderne og frisk design og klassisk ungarsk arkitektur. Unikt for Atrium Fashion Hotel er den glasoverdækkede gård, som alle værelser har udsigt til. Her kan I starte jeres dag med morgenbuffet og afslutte dagen med et lækkert glas vin under stjernerne.

  • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I kommer til at bo på et moderne værelse, som er udstyret med en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge, eget badeværelse med hårtørrer og te- og kaffefaciliteter.

Tips til Budapest

  • Ahoy!: Denne hyggelige og trendy café serverer søde sager i lange baner. Særligt populære er deres store vafler med et udvalg af lækkert tilbehør samt deres store krus med varm (flydende) chokolade, som I kan krydre med karamelsovs, Oreos eller skumfiduser. For den søde tand er Ahoy! et must!
  • Szimpla Kert: I Budapest er man begyndt at lave forladte lokaler og bygninger om til hyggelige pubber og barer, og netop sådan én er Szimpla Kert. De rå mure og mismatchede interiør sørger for en både afslappet og hyggelig stemning, hvor I kan drikke en ungarsk øl eller to, og her er tit live-musik og andre kulturelle arrangementer.
  • Parlamentsbygningen: Budapests ikoniske parlamentsbygning imponerer ikke bare med sin formidable arkitektur men også med sin historie – under 2. verdenskrig faldt en bombe gennem taget, men den detonerede aldrig. Husk at tage passet med, for EU-borgere får 50% rabat på guidede rundvisninger!
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Turistskat: 1,20 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Atrium Fashion Hotel. Du indgår derfor direkte aftale med Atrium Fashion Hotel. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis

Solorejsende

100% per overnatning på hotelprisen

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Atrium Fashion Hotel ligger i nærheden af et af de vigtigste knudepunkter for offentlig transport i Budapest; Blaha Lujza Square. Herfra kan I til fods eller med metro besøge alle de historiske seværdigheder og mange shopping-områder. I kan komme herfra med sporvogn 4 og 6, M2 metroen og mange buslinjer. Hotellet ligger desuden ved siden af Grand Boulevard.