Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Fest og farver til karneval i Venedig

 • Storbyferie
 • Venedig
Pris fra kr. 2.549,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv til karneval i Venedig: 3, 4 eller 5 nætter på Hotel Mercure Venezia Marghera, morgenmad, pub crawl & fly fra København eller Hamborg

Føl musikken og rytmen i de charmerende italienske gader, mens I lader hofterne svinge og nyder de farverige kostumer samt det festlige humør til karneval i Venedig. I kanalerne under broerne og forbi de smukke gamle huse kan I opleve de udsmykkede gondoler, som er fyldt med fest og farver! Rundt I gaderne vil festen fortsætte, og I vil opleve, hvad der gør karneval i Venedig så unikt — maskerne! Under jeres ophold bor I i Venedig på det 4-stjernede Hotel Mercure Venezia Marghera, der severer jeres morgenmad før en begivenhedsrig dag starter! Karnevallet er en unik oplevelse og kan kun opleves fra d. 27. januar til d. 13. februar, så husk kameraet!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Venedig tur-retur
 • Billet til venetiansk pub crawl med engelsktalende guide
Pragtfulde Venedig

Under jeres besøg til denne magiske italienske by, vil I opdage, hvorfor så mange turister elsker at rejse til netop denne destination. I Venedig kan I slentre gennem de smalle gader, se de mange smukke broer, smage lækker italienske is og købe elegante tasker i en af de mange små butikker. En af de bedste måder, hvorpå I kan opleve Venedigs små charmerende gader, er ved at lade jer 'fare vild'. Slå GPS'en fra, og læg mærke til alle de smukke detaljer, haver og udsmykninger — på denne måde ser I de smukkeste steder i Venedig! Gå heller ikke glip af de utallige unikke øer! Besøg for eksempel Murano, Burano og Torcello, hvor I kan nyde den venetianske kultur og by.

Hotel Mercure Venezia Marghera

 • Hotel
 • Venedig, Italien
hotel front

Dette moderne hotel er beliggende i Marghera-kvarteret på fastlandet i Venedig. I hotellets restaurant kan I spise italienske eller internationale retter, og i baren kan I nyde en aperitif. Blot 300 m fra hotellet kan I tage bus nr. 6 til Venedig centrum (turen tager ca. 20 min.). Fra hotellet til Venedig centrum er der ca. 11. km.

 • +7
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

Med dets 4 stjerner tilbyder Hotel Mercure Venezia Marghera værelser, der er komfortabelt indrettet, lydisoleret og med aircondition. De hyggelige dobbeltværelser er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne er 24-31 m² store og har TV samt eget badeværelse med brusebad eller badekar og hårtørrer.

room

3-personersværelse

De moderne 3-personersværelser har to enkeltsenge og en sovesofa. De er udstyret TV og eget badeværelse med brusebad eller badekar og hårtørrer. Med dets 4 stjerner tilbyder Hotel Mercure Venezia Marghera værelser, der er komfortabelt indrettet, lydisoleret og med aircondition.

Karneval i Venedig

Karneval i Venedig (Carneval di Venezia) er verdensberømt for sine fantastiske og smukke masker, som bæres under begivenheden. Karnevallet blev afholdt første gang i år 1162. Senere blev det dog forbudt i 180 år og genskabt igen for at bevare den venetianske historie og kultur. En af de vigtigste begivenheder i løbet af karnevallet er konkurrencen om den smukkeste maske (la maschera più bella). Normalt kendetegner maskens form og farve, hvilket job den maskebærende person har. Karnevallet starter med det storslåede åbningsshow Festa Veneziana og fortsætter med den officelle middag med show og bal på det majestætiske palads Ca' Vendramin Calergi. Denne middag er ikke blot en middag, men en eksklusiv oplevelse for det festlige humør og ganen! Alle der har lyst kan komme med til denne eksklusive middag, dog skal det siges, at prisen er 500 € per person, men så får I også en uforglemmelig aften!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Pub crawl i Venedig

Med en pub crawl i Venedig behøver I ikke selv at skulle tage stilling til, hvor I skal have jeres næste drink. Slap af, nyd omgivelserne og følg jeres engelsktalende guide, der tager jer med rundt på Venedigs spændende barer. På denne pub crawl kan I møde andre rejsende fra hele verden, mens I passerer storslåede paladser, kirker og arkitektoniske monumenter. Turen starter ved Ca 'Rezzonico Museet ved kanalbådsstoppet kl. 17.30, hvor guiden står med et skilt, hvorpå der står "I'm doing it Venetian Style". Gennem labyrinten af små gader vil jeres guide tage jer med på 4 lokale barer, hvor I vil blive tilbudt en Ombra, som er et glas lokalt vin, og på den sidste bar får I muligheden for at prøve den populære venetianske Spritz. Denne pub crawl er en fantastisk måde, hvorpå I kan opleve byen som de lokale!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport tur-retur fra lufthavnen til hotellet
 • Turistskat: Ca. 27 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Pub crawl

Pub crawlen tager 2 timer og finder sted på 2. dagen under opholdet. Inklusiv i turen får I 4 glas vin. Pub crawlen involverer en del vandring, så husk komfortable sko. Turen starter ved Ca 'Rezzonico Museet ved kanalbådsstoppet kl. 17.30, hvor guiden står med et skilt, hvorpå der står "I'm doing it Venetian Style" og slutter ved Rialto Bridge. Vær venligst ved startstedet senest 10 min. før pub crawlen starter, da turen starter til tiden. Det er ikke muligt at indhente gruppen, når turen først er startet. Derfor betyder en for sen ankomst, ingen pub crawl og ingen refusion. Personer, der deltager i pub crawlen, skal være over 18 år og skal kunne fremvise gyldigt ID.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

For at komme fra Venedig lufthavn til hotellet er det nemmest og hurtigst at tage en taxa. Vil I hellere tage offentlig transport, kan I fra stoppestedet Tessera Centro tage bus nr. 5 i retningen Venezia til Santa Chiara (5 stop), hvorfra I tager bus nr. 6 mod Spinea til Mazzorbo (10 stop). Fra Mazzorbo har I ca. 200 m til hotellet. Turen tager ca. 50 min. og afgår ca. hver halve time.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Mercure Venezia Marghera er beliggende ca. 15 km sydvest for Venedig lufthavn. Blot 300 m fra hotellet kan I tage bus nr. 6 til Venedig, turen tager ca. 20 min. og afgår ca. hver halve time. Fra hotellet til Venedig er der ca. 11. km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice