Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

En bid af det ægte Umbrien

 • Solferie
 • Pietralunga
Pris fra kr. 5.799,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7 eller 9 overnatninger i et tidligere kloster i hjertet af Italien inklusive morgenmad, smagemenu, fly fra København eller Hamborg samt lejebil

Drømmer I om en ferie i Italien med skønt vejr, enestående natur, idylliske landsbyer og lækker mad og vin? Så er det Italiens grønne hjerte, Umbrien, I skal tage til. Her bor I i det tidligere kloster Abbazia San Faustino, der byder på middelalderlig charme og rolige omgivelser. I kan nyde godt af den italienske morgenmad og gæstfrihed, og med jeres lejebil sætter I selv tempoet for udforskningen af området. Under opholdet skal I selvfølgelig ikke snydes for at smage på Umbriens udsøgte vine og lokale gastronomi, og vi har derfor inkluderet en smagemenu med vin og lokale specialiteter. Der er endvidere mulighed for i bookingprocessen at tilvælge halvpension og f.eks. et pastakursus eller en introduktionen til, hvordan italienerne laver hasselnøddeis. Glæd jer til at tage en stor bid af det ægte Umbrien!

Inklusive
 • Abbazia San Faustino: 7 eller 9 overnatninger, med morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension eksklusive drikkevarer, tilvælges i bookingprocessen)
 • Fly fra Hamburg/Copenhagen til Rome og fra Rome til Hamburg/Copenhagen
 • Lejebil
 • Smagemenu med 1 glas vin og produkter fra Umbrien
 • Læskedrikke fra værelsets minibar (kun ved booking af Familieværelse)
 • 10% rabat på et måltid fra á la carte menuen
Tilvalg
 • Pastakursus
 • Pastakursus og måltid
 • Fra korn til brød
 • Hvordan laves hasselnøddeis?
Umbrien

Umbrien ligger lige midt i Italien og er skøn året rundt. Området udmærker sig ved sin afslappede atmosfære, sit milde klima, olivenlunde, vinmarker, grønne bakker og utallige bjerglandsbyer. Umbrien er en af Italiens smukkeste regioner, hvor hver lille landsby har sin egen historie, traditioner og særpræg. Ca. 60 km fra hotellet finder i den historiske by Perugia, som er kendt for sin kunsteriske og kulturelle arv, blandt andet den gotiske katedral San Lorenzo. ca. 23 km fra hotellet kan I i Gubbio kan I opleve det næststørste bevarede romerske amfiteater. Et levende levende kulturliv med mange gode kunstoplevelser og museer finder I i Citta di Castello ca. 27 km fra hotellet. Nyd desuden områdets udsøgte gastronomi og store udvalg af fantastiske vine!

Abbazia San Faustino

 • Hotel
 • Pietralunga, Italien
Property

600 meter over havets overflade i landsbyen Pietralunga ligger Abbazia San Faustino i et gammelt Benediktinerkloster. Det nyrenoverede hotel har bevaret middelalderens charme og atmosfære, hvor stenfacader, træbjælker, antikke møbler og grøn natur sætter rammen om opholdet. Væggene er udsmykkede med perfekt restaurerede freskomalerier fra det 16. århundrede, og rundt omkring findes der masser af hyggelige kroge og pladser, der inviterer til samtale. Abbazia San Faustino tilbyder samtidigt alle de bekvemmeligheder, som forventes af et moderne hotel. Der findes blandt andet en stor opvarmet swimmingpool og en have, der har bænke og private pladser mellem beplantningen. Morgenmaden består af hjemmelavede og lokale produkter og serveres indendørs på terrassen med panoramaudsigt ud over området, hvis vejret tillader det.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet med terracotta gulve og antikke møbler. På værelset finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, telefon, fladskærms-TV, værdiskab, skrivebord, myggenet, gratis WiFi samt minibar (mod gebyr). Badeværelset er udstyret med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelset er indrettet i middelalderlig stil med klinkegulve og antikke detaljer. Der findes en dobbeltseng samt en lille terrasse med udkig til haven. På værelset findes der endvidere fladskærms-TV, værdiskab, skrivebord, myggenet, gratis WiFi samt minibar (mod gebyr). Badeværelset er udstyret med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Familieværelse

4 voksne per suite

Famileværelset består af to rum og har plads til 2 voksne, 2 børn og 1 baby. Fra værelset er udkig til haven, og der findes yderligere et lille siddeområde, fladskærms-TV, værdiskab, skrivebord, myggenet, gratis WiFi samt minibar med gratis læskedrikke. Badeværelset er udstyret med bruser, bidet, hårtørrer og toiletartikler.

Oplevelser som tilvalg

I bookingprocessen kan I tilvælge følgende oplevelser:

 • Pastakursus: På dette værksted vil pastaeksperten Silvana lære jer om hemmelighederne bag pastalavning. I løbet af ca. to timer skal I lære, hvordan man laver frisk tagliatelle. Efterfølgende kommer I selvfølgelig til at smage på jeres egen pasta. Kurset forgår normalt om eftermiddagen fra kl. 17.00, men kan på forespørgsel afholdes inden frokost. Værkstedet ligger ca. 7 km fra hotellet.
 • Pastakursus og måltid: Pastaeksperten Silvana vil i løbet af to timer lære jer om hemmelighederne bag pastalavning. I skal prøve at lave jeres egen friske tagliatelle-pasta, og I vil se eksempler på, hvordan cappelletti, pizzette, taglierini og pappardelle produceres. Efter kurset skal I nyde jeres egne kreationer i et stort pastamåltid. Kurset forgår normalt om eftermiddagen fra kl. 17.00, men kan på forespørgsel afholdes inden frokost. Værkstedet ligger ca. 7 km fra hotellet.
 • Fra korn til brød: På dette kursus vil I få indblik i, hvordan korn bliver til mel og brød. I vil få en forklaring af processen — både hvordan hvedekernerne renses, bliver kværnet til mel og til sidst, hvordan brødet æltes, hæves og bages. Når brødet er færdigt, skal I nyde det til frokost sammen med lokale pølser og grøntsager. Kurset starter kl. 10.00 og finder sted ca. 7 km fra hotellet.
 • Hvordan laves hasselnøddeis?: 'Galato' er en af hjørnestenene i den italienske madkultur. På denne udflugt besøger I en producent af hasselnøddeis og får en introduktion til håndværket, der ligger bag produktionen... Og I får selvfølgelig også lov til at smage på isen! Bemærk venligst at denne oplevelse ikke er et værksted/kursus.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Peugeot 308, VW Polo eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 4 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 4 år per Superior dobbeltværelse
Maks. 4 voksne og 1 baby op til 4 år per Familieværelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) eller medbringe sin egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Swimmingpool

Poolen på Abbazia San Faustino er åben fra 16. marts til 15. september 2018 fra kl. 09.30 - 22.00 (såfremt vejret tillader det)

Sted

Abbazia San Faustino ligger ca. 240 km fra Rom-Ciampino Lufthavn og ca. 250 km fra Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice