Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Skiferie i Tyrol med liftkort og mere

 • Skiferie
Pris fra kr. 2.079,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Skiferie for familien: 5 eller 8 dage, liftkort til Muttereralm, halvpension & adgang til wellness! Bo på østrigske Hotel Edelweiss i Tyrol.

Nyd de snedækkede skiløjper, lad vinterens sol varme jeres røde kinder, og rund dagene af i hotellets wellness-område. Tag 5 eller 8 dage i fuld fart ned ad løjperne i Muttereralm, og bo på Hotel Edelweiss i Götzens i Tyrol, der sørger for jeres morgenmad og aftensmad. Så kom med til de østrigske Alper, der både er fantastiske til skiløb og samtidig utrolig smukke!

Inklusive
 • Med halvpension
 • Gratis parkering
 • Adgang til hotellets wellnessområde
 • 3-dages liftkort til skiområdet Muttereralm
 • 6-dages liftkort til skiområdet Muttereralm
 • 15 € rabat på ski- og snowboardlektioner
Götzens & Innsbruck

Velkommen til de maleriske Alper! Dette er det perfekte sted for jer, der ønsker at stå på ski, og opleve betagende bjergtoppe sammen med idyllisk vinterferie-stemning. Området byder på spændende lokale restauranter, sjove barer og en hyggelig atmosfære. Innsbruck er en populær ferieby på grund af sine historiske seværdigheder og charmerende gamle bydel, hvor middelalderen møder det 21. århundrede i de små gader. De imponerende bjerge Nordkette, Patscherkofel og Serles sikrer den fantastiske kulisse rundt om byen. Byen har adskillige små charmerende butikker med østrigsk håndværk og specialbutikker, der giver en skøn shoppingoplevelse. Skiområdet Muttereralm tilbyder både løjper til begyndere såvel som erfarne. Her er der plads til, at alle kan opleve vintereventyr! Skiområdet Muttereralm er beliggende 6,5 km fra hotellet og råder over 25 km pister i alt.

Hotel Edelweiss Götzens

 • Hotel
 • Innsbruck-Land District, Østrig
Hotel, winter

I midten af den idylliske landsby Götzens ligger det hyggelige Hotel Edelweiss, kun 6,5 km fra skiområdet Muttereralm. På hotellet er der en à la carte-restaurant, en lounge med åben pejs og to store spisestuer. Trænger I til lidt afslapning efter en lang dag på pisterne, har I adgang til wellness-faciliteterne. Nyd en svømmetur i den indendørs swimmingpool, og lad kroppen slappe helt af i den finske sauna eller i dampbadet. Afslut aftenen med en drink i den hyggelige hotelbar.

 • +1
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

De 18 m² store dobbeltværelser er indrettet med dobbeltseng, TV, værdiboks og eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Triple room

3-personersværelse

3-personersværelserne er 22 m² store og er indrettet med klassisk østrigsk træ-interiør. Værelserne har dobbeltseng og enkeltseng, værdiboks og TV. Badeværelset har badekar eller bruser og hårtørrer.

room1

Familieværelse

Familieværelserne er 24 m² store og er indrettet med en dobbeltseng og to enkeltsenge, TV og værdiboks. Badeværelset har hårtørrer, bruser eller badekar.

Pister i Muttereralm

Skiområdet Muttereralm tilbyder rigelige mængder naturlig sne, et stort skiområde og venlige mennesker. Stedet er en lokal favorit og det perfekte sted for familier. Freestylers vil sætte pris på fun-parken, mens racere kan teste deres færdigheder på slalombanen Pfriemesköpfl.

 • Blå pister: 6,4 km
 • Røde pister: 7,8 km
 • Sorte pister: 1 km
 • Lifter i alt: 4
 • Højeste punkt: 1800 m
 • Laveste punkt: 920 m
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse
Min. 2 personer og maks. 4 personer per Familieværelse

Børnerabat

ugyldig

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi kan købes for 10 € per ophold (betales på hotellet)

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Jeres ophold på Hotel Edelweiss er med halvpension som omfatter morgenmad og 3-retters aftensmad. Hvis I vælger at rejse hen over julen, serveres der julemiddag juleaften og nytårsmiddag nytårsaften.

Wellness

I har fri adgang til hotellets wellnessområde med swimmingpool. Bemærk venligst, at børn under 12 år skal ledsages af en voksen

Ingen snegaranti (kun ved skitilbud)

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Hotel Edelweiss er beliggende i centrum af byen Götzens, som ligger i den vestlige del af Østrig. Fra Götzens er der ca. 10 km til den energiske by Innsbruck, ca. 40 km til grænsen til Italien og ca. 32 km til grænsen mellem Tyskland og Østrig. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.100 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice