• Med indkvartering

Bo ved Checkpoint Charlie i Berlin

 • Miniferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Berlin
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 626,61
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 71 gange

Bo 3, 4 eller 5 dage centralt i Berlin på Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie inkl. morgenmad, en flaske mousserende vin & adgang til sauna

Hip, trendy og mangfoldig - sådan kan Berlin beskrives. Kom helt tæt på kulturen, historien og de mange oplevelser, som fascinerende Berlin har at byde på! Bo i hjertet af Berlin tæt på et væld af historiske monumenter, luksuriøse shoppingmuligheder, unikke caféer og hippe barer. I bor i egen lejlighed på Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie i 2, 3 eller 4 overnatninger, hvorfra I starter jeres dag med hotellets morgenmad. Under jeres ophold har I fri adgang til hotellets sauna og fitness-område, og ved ankomst får I en flaske mousserende vin. Tilbage er der kun at sige Prost!

Inklusive
 • Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad: Bemærk venligst, at frem til den 31. juli 2018 er morgenbuffeten ikke tilgængelig. I får i stedet for en morgenmadspakke, som I kan spise på terrassen eller i lejligheden
 • En flaske mouserende vin ved ankomst på hotellet
 • Sen check-ud til kl. 13.00
 • Adgang til hotellets fitness-område og sauna
 • Bykort og information om klubber, barer, genbrugsmarkeder og shoppingmuligheder
Berlin

Kvarteret Mitte bærer på det forrygende storbyliv, som kendetegner Berlin. Overalt i byen er der mulighed for at opdage noget nyt og originalt, og samtidig minder de talrige kulturelle og historiske monumenter og museer om en rig historie, som bestemt er værd at dykke ned i. Besøg for eksempel Checkpoint Charlie, hvor også den berømte shoppinggade Friedrichsstraße begynder, eller berlinernes egen favoritpark Tiergarten. Så kom med, og oplev alt det, som Berlin har at byde på!

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie

 • Apartment
 • Berlin, Tyskland
Mondrian Suite Berlin Checkpoint Charlie + Lobby

Det lækre hotel Mondrian Suites i Berlin åbnede dørene i august 2013, og har siden forkælet sine gæster med et friskt design og afslappede omgivelser. Med 135 studios og lejligheder tilbyder Mondrian Suites et skønt ophold i den spændende by, tæt på både shopping, kultur og natteliv. Hver morgen serveres der morgenmadsbuffet. Receptionen er døgnåben, og derfor står personalet altid klar til at hjælpe jer med at finde jeres næste oplevelse i Berlin!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
appartement 1

Lejlighed

4 voksne per lejlighed

De elegante lejligheder er 38 m² store og er indrettet med soveværelse med dobbeltseng, samt stue med spisebord og sovesofa. I den ene ende af stuen er der mikrobølgeovn, køleskab og en Nespresso kaffemaskine. Desuden er alle lejlighederne udstyret med strygejern og strygebræt, TV, værdiboks, altan eller terrasse samt eget badeværelse med bruser, hårtørrer og håndklædetørrer.

Studio

Studio-lejlighed

2 voksne per studio

De enkle og komfortable studio-lejligheder er 28 m² store og udstyret med en dobbeltseng, opholdsområde, mikroovn, 2 keramiske kogeplader, køleskab, strygejern og strygebræt, TV, værdiboks og altan eller terrasse. Derudover har lejlighederne eget badeværelse med bruser, hårtørrer og håndklædetørrer.

Oplevelser i Berlin

 • Smag på Tyskland! Tag på det tyske Currywurst Museum i Berlin, hvor I kan lære alt, hvad der er at vide om den populære spise. Museet er sjov for både børn og voksne, og det bedste af det hele er, at I også får lov til at smage!
 • Fra Jannowitzbrücke kan I tage en sejltur på floden Spree, der deler hovedstaden i to. Her kan I lære Berlin at kende fra et nyt perspektiv. Se de smukke broer, historiske bygninger og den moderne arkitektur. Ship ahoy!
 • Tag en tur op til toppen, og nyd udsigten! Fra Rigsdagsbygningen i Berlin kan I nyde udsigten over Berlin både indenfor og udenfor den store kuppel. Rigsdagsbygningen blev bygget i 1894 og huser det tyske Forbundsdag (den lovgivende forsamling i Tyskland).

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Ming Hotels GmbH & Co. Mondrian Markgrafenstraße KG. Du indgår derfor direkte aftale med Ming Hotels GmbH & Co. Mondrian Markgrafenstraße KG. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Studio-lejlighed
Maks. 4 voksne og 1 baby op til 2 år per Lejlighed

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 3-17 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 2 kæledyr for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Leje af cykler

Vi I gerne opleve Berlin på en ny måde, har I mulighed for at leje cykler på hotellet for 12 €

Morgenmadsbuffet

Indtil 21.08.2018 er morgenbuffeten desværre ikke tilgængelig. I stedet modtager I en morgenmadspakke, som I kan nyde på terrassen eller i jeres lejlighed

OBS. På grund af renovering er morgenmaden i uge 34 desværre ikke tilgængelig end før i slutningen af ugen

Renovering

Hotellets entré og reception er under renovering og ved blive afsluttet ved slutningen af august.

Sted

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie ligger i hjertet af Berlin, tæt på de kendte bydele Mitte og Kreuzberg og bare 350 m fra et af byens varemærker, Checkpoint Charlie. Byens velfungerende og nemme U-Bahn (metro) gør det nemt at komme rundt i storbyen. Vælger I at køre fra Danmark, har I ca. 440 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice