• Med indkvartering

Sviptur til Stralsund by og Ozeaneum

Miniferie 2 overnatninger Stralsund

kr. 811,- -37%
per person fra kr. 519,-
baseret på 2 personer

Tag en tur til nordtyske Stralsund i 3 dage: Ophold på Hotel Am Jungfernstieg, morgenmad, entrebillet til Stralsund Ozeaneum og en lille marcipangave

Tag på en skøn sviptur til det nordlige Tyskland. I Stralsund venter jer masser af oplevelser! Om end I er til parker med søer, historie eller moderne livsstil, så har Stralsund noget for alle. I den gamle historiske bydel venter jer charmerende gader og et hyggeligt havneområde, hvor Stralsund Ozeaneum står klar med spændende aktiviteter og lærerige oplevelser. I bor på Hotel Am Jungfernstieg, hvor I får serveret en daglig morgenmad, så I kan få den bedste start på dagen. Så pak tasken, og tag familien med på oplevelse i Nordtyskland!

Inklusive
 • Hotel Am Jungfernstieg: 2 overnatninger, med morgenmad
 • Lille marcipangave
 • Entrebillet til Stralsund Ozeaneum per person per ophold
 • 10% rabat på mad og drikke på udvalgte restauranter
 • Brug af kaffe- og tefaciliteter
 • Adgang til infrarød-kabine
Stralsund

Med sin smukke beliggenhed ved vandet og imponerende bygninger i gammel gotisk stil er Stralsund en fantastisk destination. Den historiske bydel er så unik, at den blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2002. I Stralsund kan I foruden den gamle bydel også opleve moderne kunst og kultur, gamle kirker, idylliske parker med søer, en hyggelig kanalrundfart og så selvfølgelig det store og betagende Stralsund Ozeaneum.

Hotel Am Jungfernstieg***

Hotel Stralsund, Tyskland
Hotel

Det familieejede Hotel am Jungfernstieg byder på et hyggeligt ophold under jeres ferie i Stralsund. I hotellets restaurant kan I nyde den daglige morgenmad med en udsigt over den gamle bydel og Knieperteich. Hotellets helt egen attraktion er Marcipanhuset, som tilbyder et stort udvalg af håndlavede marcipankreationer med kvalitetsmarcipan og -chokolade.

 • +3
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De ca. 26 m² store dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, telefon, skrivebord, TV, elkedel, opholdsområde og vækkeur. Yderligere er værelserne lydisolerede for at sikre en god nats søvn. Badeværelserne har bruser eller badekar og hårtørrer.

Oplev Stralsund og omegn
 • På pladsen Alter Markt kan I opleve Stralsunds rådhus lige ved siden af Nikolaikirken. Råhuset blev bygget tilbage i det 13. århundrede og lokker den dag i dag mange gæster til med sin smukke gotiske arkitektur.
 • Tag en slentretur ned af shoppinggaden Ossenreyerstraße, der med sine mange sidegader byder på alle salgs butikker med alt fra nye trends til unikt håndværk.
 • Vil I gerne på ø-tur, kan I tage til Rügen, der er den største ø i Tyskland og som er kendt for sine kridtklipper og mange maleriske fiskerbyer. Fra Stralsund kan I køre direkte over til Rügen. Dette er muligheden for at komme på ø-udflugt!
Stralsund Ozeaneum

Oplev en af Stralsunds helt store attraktioner — nemlig havmuseet Stralsund Ozeaneum, der med sine akvarier samt interaktive og lærerige udstillinger blev udnævnt til Årets Museum i Europa i 2010. På Stralsund Ozeaneum har de fem permanente udstilinger, som er: Verdenshavet, Østersøen, forskning og brug af havene, hav for børn og 1:1 giganterne i havet. Gå også en tur op på taget af museet, hvor I kan opleve den charmerende pingvinfamilie. Så tag familien med, og få en sjov dag under havoverfladen!

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel am Jungfernstieg Betriebsgesellschaft mbH. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel am Jungfernstieg Betriebsgesellschaft mbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 13-17 år: får 50% rabat per ophold
Børn mellem 4-12 år: får 70% rabat per ophold

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 5 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 6 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Entrebillet til Ozeaneum

I modtager jeres entrebillet til Stralsund Ozeaneum ved ankomst på hotellet

Rabat på udvalgte restauranter

I hotellets reception kan I få yderligere information om de udvalgte restauranter, hvor I kan få 10% rabat på mad og drikke

Sted

Hotel Am Jungfernstieg er beliggende 130 m fra Stralsund hovedbanegård, 800 m fra Stralsund centrum og ca. 382 km fra den dansk-tyske grænse.