• Med fly
 • Med indkvartering

Eventyrlig rejse til Marrakech & Sahara

Rundrejse 7 overnatninger Marokko

per person fra kr. 3.719,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 28 gange

Tag på 7 nætters rundrejse i Marokko med kamelridning, overnatning i ørkentelt, riadhoteller, al transport på rejsen og fly fra København

Oplev Marokkos højdepunkter fra sprudlende Marrakech til Saharas endeløse sandbakker. Med 7 overnatninger 4 forskellige steder får I muligheden for at udforske de kringlede gader og basarer i Marrakech, dragende ørkenlandskaber og den fascinerende fæstningsby Ait Ben Haddou. Turen byder også på vaskeægte nomade-stemning, når I rider på kameler og tilbringer en nat i ørkentelt under Saharas stjerneklare himmel. Drømmen starter her, så hop op på det flyvende berbertæppe til magiske Marrakech!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne og 1 baby 0-3 år) i Marokko:
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse på Riad Haraka (eller tilsvarende) i Marrakech inkl. morgenmad
 • 1 overnatning i dobbeltværelse på Kasbah Dades i Dades inkl. halvpension
 • 1 overnatning i Nasser Palaces ørkentelte i Sahara inkl. halvpension
 • 1 overnatning i dobbeltværelse på Nasser Palace i Merzouga inkl. morgenmad
 • Fly tur-retur fra København til Marrakech
 • Håndbagage
 • Al transport på rundrejsen
 • Udflugter med engelsktalende chauffør (inkl. transport)
 • Kamelridetur i Saharas klitter på dag 3
Tilvalg
 • Udflugt på quadbike i Sahara
 • Kamelridetur i Marrakech
 • Udflugt i buggy
 • Udflugt til Marrakechs populære attraktioner (med engelsk guide)
 • Frokost i en nomadelandsby og ørkensafari i jeep
 1. Dag 1: Velkommen til Marrakech!

  Stræk benene efter flyveturen, og se jer omkring, for I er ankommet til Marrakech! Jeres marokkanske eventyr begynder fra øjeblikket, I lander, så forbered jer på at blive beruset af de farverige indtryk og den nordafrikanske mystik. I bliver modtaget i lufthavnen af jeres chauffør, som kører jer til rundrejsens første indlogering i Marrakech. I skal bo i bydelen Medina, som byder på et hav af specielle oplevelser og særligheder. Afhængigt af jeres flys ankomsttidspunkt vil I have tid til at udforske Medinas henrivende labyrint af smalle, snoede gader, duftende og pulserende markeder, fascinerende arkitektur og smagfulde køkken. I kan slå et smut forbi den maleriske Dyers 'Souk, og lade jer fordybe i strålende tekstiler, læder og berbertæpper. Har I mod på at udforske mere af området, kan I besøge Jemaa El Fna og Bahia Palace, som begge er besøget værd.

  Marrakesh Menara Airport -> Riad Haraka 7.2 km

  Riad Haraka + Interior

  Riad Harakaeller tilsvarende

  Hotel Marrakech, Marokko

  Velkommen til Raid Haraka, som ligger i hjertet af Medina i Marrakech. Hotellet er indrettet i typisk marokkansk stil med masser af grønne vævede klæder, udskæringer og mosaikmønstre. Der er en traditionel gårdhave og tagterrasse, hvor I kan nyde den nordafrikanske sol. På hotellet er der en restaurant, der serverer traditionel marokkansk mad og retter fra det italienske køkken. I vil bo i hotellets dobbeltværelse, som er udstyrede med aircondition og eget badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 2: UNESCO-sightseeing i Dades

  Efter en omgang morgenmad på hotellet, vil jeres chauffør hente jer kl. 07.30 og køre jer til jeres næste destination Dades. Den smukke strækning er knap 400 km, men I kommer til at gøre holdt undervejs. Turen i sig selv er også hele oplevelsen værd, her får I udsigt til det foranderlige landskab, der udfolder sig for jeres øjne som en billedskøn montage. I løbet af ruten vil landskabet blive okkergult og jorden tør og solbrændt.

  I kører op ad stejle veje i minibussen mod skoven Toufliht Tizi n 'Tichka, som ligger i 2260 meters højde i Atlasbjergene. I vil spotte Berber-landsbyer spredt over bjergene, før I omkring kl. 14.30 når Ait Ben Haddou, hvor der vil være tid til at spise frokost. "Ksar", i Ait Ben Haddou, er en af ​​de mest berømte attraktioner i Ounila dalen og optræder på UNESCO's verdensarvsliste. Efter en frokost i bjergene, får I lov til at komme helt tæt på Ksar og se de røde jordbygninger. Køreturen fortsætter herefter via Ouarzazate, "Rosendalen" og "De tusind Kasbahs rute", som I ankommer til kl. 17.00. De poetiske navne rummer højdepunkter for jeres rundrejse, for i Rosendalen dyrkes tusindvis af roser, som blomstrer i alskens farver mellem ultimo april og juni. I ankommer omkring kl. 19.40 til jeres hotel i Dades, hvor I kan summe over dagens imponerende syn.

  Riad Haraka -> Hôtel la Kasbah de Dades Ex Chems 315.8 km

  Kasbah de Dades + Hotel front

  Kasbah de Dadeseller tilsvarende

  Hotel Boumalne Dades, Marokko

  Jeres hotel har udendørs pool, som er åben hele året, et imødekommende personale samt en skøn terrasse med liggestole, parasoller og udsigt over haven. Få en forfriskning i baren eller nyd hotellets marokkanske delikatesserestaurant. Jeres værelse er indrettet i typisk marokkansk stil med garderobe, eget badeværelse og aircondition. Nyd den betagende udsigt over Atlasbjergene med noget sødt til kaffen.

  Læs mere
 3. Dag 3: På opdagelse i Sahara

  Kl. 08.00 på rundrejsens 3. dag går turen til Sahara. Saharas ørkenlandskab er så fredfyldt, at hver en tanke overdøves af den overvældende stilhed, og mødet med ørkenen kan være en meget meditativ og for nogle spirituel oplevelse. Glæd jer til at beskue de bløde klitter, det sydende sand og den uendelige udsigt af rødglødende skønhed. I bliver hentet fra jeres hotel i Dades og kørt til Merzouga, og undervejs vil I stoppe i en landsby, hvor I kan købe frokost. I vil ankomme til jeres hotel kl. 14.50, hvor I har et par timer til at slappe af eller tage en forfriskende dukkert i poolen. Sørg for at lade kroppen slappe af, for senere skal I op på kamelryg og ride gennem sandet af guld.

  Næste destination på rejsen er jeres teltlejr, hvor I skal overnatte under stjernerne. I overnatter i Nasser Palaces teltlejr, som I vil ankomme til kort efter kl. 19.00. Kl. 20.00 serveres jeres middag i lejren efterfulgt af en koncert med traditionelle marrokanske trommer. Herefter er det tid til at få en god nats søvn, for ved daggry vil de trofaste kameler igen sørge for at bringe jer gennem ørkenen. Kamelridtet ved solopgang er en meget bevægende og givende oplevelse, som præsenterer jer for skønheden ved nomadelivet. Solopgangen sætter rammerne for morgenen, og I kan godt begynde at glæde jer, for denne overnatning i Sahara er et af rundrejsens absolutte højepunkter: Kamelernes blide vuggen, teltet og Saharas forførende fatamorganaer — dét er en oplevelse, I vil dele med taknemlighed, når I mindes de forgyldte tinder.

  Hôtel la Kasbah de Dades Ex Chems -> Nasser Palace 247.9 km

  Nasser Palace Nomad Tent + Camps

  Nasser Palaces teltlejreller tilsvarende

  Hotel Errachidia Province, Marokko

  Oplev det nomadiske liv i ørkenen! I overnatter på Nasser Palaces teltlejr, hvor I vil finde fuldt udstyrede telte, så I får en fantastisk nat under stjernerne. Der vil også være toiletfaciliteter i teltlejren.

  Læs mere
 4. Dag 4: Merzouga — ørkenens port

  Rundrejsens 4. dag begynder på kamelryg ved daggry omkring kl. 07.30, og I fortsætter ridtet tilbage mod Merzouga, hvor I igen vil tjekke ind på det smukke raid. Her kan I få et velfortjent hvil, morgenmad i hotelrestauranten og køle kroppene i den udendørs hotelpool. Om aftenen får I serveret jeres inkluderede middag i hotelrestauranten.

  Resten af dagen kan I bruge, som I vil, og har I tilkøbt en quadbike-udflugt i klitterne samt et besøg og frokost i en nomadelandsby, er det i dag, I skal på opdagelse! Udflugten, som inkluderer transport og engelsktalende chauffør, introducerer jer for to traditionelle nomadelandsbyer, hvor I vil få mulighed for at møde nomaderne og få en fornemmelse af det fascinerende ørkenliv. Herefter vil I køre i jeep til nomadelandsbyen M'Tis, hvor I får serveret jeres inkluderede frokost. Jeep-turen går forbi søen Dayet Srijs kolonier af flamingoer samt ruinerne fra landsbyen Mirdani. Efter frokosten vil I udforske de højeste klitter i Marokko efterfulgt af en kop te hos en beduinfamilie ved Kem Kem plateauet. I vil derefter blive kørt til hotellet. Turen varer mellem 2 og 3 timer.

  Nasser Palace -> Nasser Palace 0.0 km

  Nasser Palace

  Nassar Palaceeller tilsvarende

  Hotel Hassilabied, Marokko

  Nasser Palace ligger i landsbyen Merzougas lige ved Sahara. Hotellet består af en hovedbyning og en ørkenlejr med telte. I hovedbygningen findes der er spisestue, gårdhave samt swimmingpool. Til Nasser Palace hører også et spa og hammam-bad. Fra den store, udendørs Berber-inspirerede terrasse, kan I slappe af og nyde naturen blandt bløde puder og ægte tæpper. Hvis I er heldige, tænder personalet et bål ved aftentid. Bemærk venligst, at der er begrænset mobilsignal på Nasser Palace.

  Som en ægte nomade skal I afprøve den enkle og primitive livstil ved at overnatte i et telt. Teltet har en dobbeltseng og bløde gulvtæpper. Bad og toilet deles med andre.

  Læs mere
 5. Dag 5 - 8: Retur til Marrakech

  Efter morgenmaden på rundrejsens 5. dag vil I kl. 07.00 blive kørt tilbage til Marrakech, ligger knap 560 km fra Merzouga. I tjekker ind på jeres hotel, som I også opholdt jer på, da I ankom til Marokko. I vil ankomme til byen omkring kl. 17.30 efter et par holdt undervejs, herunder en frokostpause. I Marrakech vil I tilbringe 3 nætter med masser af tid til at nyde jeres hotel og udforske den magiske by. På rundrejsens 8. dag går turen tilbage til København. I vil komme hjem med et kamera fuld af fantastiske fotos og minder fra et eventyr, som I sent vil glemme. Marokko er et af de rejsemål, som har vundet stor popularitet de seneste år grundet sin eksotiske kultur, imponerende arkitektur og overvældende nordafrikanske mystik og exceptionelle skønhed.

  Har I tilkøbt en udflugt i buggy, er det her, det sker. Sus som vinden gennem palmelunde, stop undervejs og oplev traditionelle landsbyer og fordyb jer i marokkansk kultur. Turen begynder med en kort introduktion til at betjene køretøjet samt en sød kop te til at styrke jer på i fællesskab med en marokkansk familie. Udstyr er inkluderet, og I vil akkompagneres af en engelsktalende guide. Turen varer en halv dag, og der er transport fra hotellet tur-retur. Er I mere til en rolig tur i de fantastiske palmelunde? Så kan turen også opleves på kamelryg.

  Har I tilkøbt en guidet sightseeing i Marrakech, får I en dag fuld af oplevelser og syn såsom Bahia-slottets duftende haver, Koutoubia-moskeens fantastiske udskæringer og ornamenter samt den smukke minaret. Samlingerne på Tiskiwin-museet er jeres sidste stop på rundvisningen. Turen varer en halv dag og inkluderer adgang til attraktioner og museum. Jeres engelsktalende chauffør vil ledsage jer på denne spændende udflugt.

  Nasser Palace -> Riad Haraka 562.3 km

  Riad Haraka + Interior

  Riad Harakaeller tilsvarende

  Hotel Marrakech, Marokko

  Velkommen til Raid Haraka, som ligger i hjertet af Medina i Marrakech. Hotellet er indrettet i typisk marokkansk stil med masser af grønne vævede klæder, udskæringer og mosaikmønstre. Der er en traditionel gårdhave og tagterrasse, hvor I kan nyde den nordafrikanske sol. På hotellet er der en restaurant, der serverer traditionel marokkansk mad og retter fra det italienske køkken. I vil bo i hotellets dobbeltværelse, som er udstyrede med aircondition og eget badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 2,50 € per person per nat (betales på hotellerne)
 • Drikkepenge til chauffører og guider
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind

Fra kl. 12.00 på Riad Haraka
Fra kl. 14.00 på Kasbah de Dades
Fra kl. 12.00 på Nasser Palace

Check-ud

Indtil kl. 11.00 på Riad Haraka
Indtil kl. 11.00 på Kasbah de Dades
Indtil kl. 12.00 på Nasser Palace

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 3 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis
Børn mellem 4-12 år: får 50% rabat per ophold
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis på hotellerne. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotel Riad Haraka
Gratis WiFi på hotel Riad Madu

Øvrig indlogering: WiFi er enten ikke tilgængelig eller mod gebyr

Halvpension

Halvpension omfatter morgen- og aftensmad og er inkluderet på:

Kasbah Dades i Dades
Nassers Palaces teltlejr i Sahara

Øvrige hoteller er inklusive morgenmad

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Grupperejser

På denne tur rejser I med en gruppe. Bemærk venligst, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Marokko visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Personlige informationer

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Jeres chauffør vil modtage jer i lufthavnen med et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navn på. I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid.

Transport

Transporten mellem lufthavn og hotel er som udgangspunkt privat, men hvis I ankommer flere rejsende på samme tid, vil transporten forgår i en gruppe. Al øvrig transport på rundrejsen foregår sammen med andre rejsende

Valgfrie udflugter

Bemærk venligst, at udflugter ikke kan tilkøbes på destinationen men kan tilkøbes i bookingprocessen. Prisen på tilkøbsudflugterne vises i betalingsprocessens 2. trin

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse