Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Norditaliensk solferie i egen lejlighed

 • Solferie
 • Lido degli Estensi
Pris fra kr. 2.389,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

8 dage i egen lejlighed i italienske Emilia-Romagna med plads til op til 6 personer inkl. adgang til udendørs swimmingpool & en dags adgang til spa

Tag familien eller vennerne med på en dejlig kør-selv-ferie i Norditalien ved Adriaterhavets kyst, og bo i jeres helt egen lejlighed på det 4-stjernede Residence Cleo. I får fri adgang til hotelkompleksets udendørs swimmingpoolområde med solsenge og en dags adgang til hotellets spa med sauna og tyrkisk bad. Trænger I til lidt eventyr, kan I gå på opdagelse i den storslåede italienske natur og opleve Po-dalen eller de kendte Ferrara-strande. Glæd jer til en afslappende ferie fyldt med kvalitetstid på den italienske kyst!

Inklusive
 • 7 overnatninger i 2-, 5- eller 6-personerslejlighed på Residence Cleo
 • Adgang til fitnessrum
 • Vand, gas og elektricitet
 • Adgang til poolområde med liggestole
 • 1 dags adgang til hotellets sauna og tyrkiske bad
Comacchio

Comacchio er en lille by i provinsen Ferrara, som er kendt for sine syv strande, der strækker sig over hele 25 km. Comacchio er præget af romantiske kanaler, og byens huse ligger på 13 små øer, hvorfor byen også kaldes for lille Venedig. Tag en hyggelig bådtur på kanalerne, eller udforsk vådområdet Valli di Comacchio, hvor I har mulighed for at se specielle fuglearter og tage på cykel- eller sejlture. I byen Comacchio finder I også masser af restauranter og caféer, hvor I kan smage på traditionelle retter fra det italienske køkken. Længere inde i landet finder I Po-dalen, som har fået sit navn fra Po-floden og er med dens smukke flora og fauna kommet på UNESCOs liste over beskyttede naturområder.

Residence Cleo

 • Hotel
 • Lido degli Estensi, Italien
Hotel

Det 4-stjernede Residence Cleo råder over 37 lejligheder og er beliggende både tæt på strand og naturpark. Der er underholdning for både store og små, da hotellet råder over en stor swimmingpool, en legeplads, et fitnessrum og en spa med sauna, tyrkisk bad og sansebruser. Der er masser af butikker og restauranter i nærheden, og hotellet har også en privat strand 15 minutters gang derfra, som I kan tilkøbe adgang til.

 • +-4
Læs mere
Standard Apartment (2 ppl)

2-personerslejlighed

Lejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng og et badeværelse med bruser. Køkkenet har køleskab, gaskomfur, elkedel, mikroovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er desuden en altan med grill og et bord med stole.

Family Apartment (5 ppl)

5-personerslejlighed

5-personerslejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng og et mindre soveværelse med en køjeseng. Derudover er der plads til en opredning på sovesofaen i stuen. Der er et køkken med køleskab, gaskomfur, elkedel, mikroovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. I lejligheden finder I desuden et badeværelse med bruser og en altan med grill, bord og stole.

Family Apartment (6 ppl)

6-personerslejlighed

Hotellets 6-personerslejlighed har et soveværelse med en dobbeltseng og et soveværelse med 3 enkeltsenge eller en dobbeltseng og en enkeltseng. Derudover er der plads til en opredning på sovesofaen i stuen. Der er også et badeværelse med bruser og en altan med grill, bord og stole. Desuden finder I et køkken med køleskab, gaskomfur, elkedel, mikroovn, opvaskemaskine og vaskemaskine i lejligheden.

Vi anbefaler
 • Ravenna: Kør en tur til den historiske by Ravenna, som ligger ca. 30 km fra hotellet. Her kan I opleve æstetiske kirker, gamle gader med arkitektur fra romertiden, spændende museer og en imponerende samling af byzantinske mosaikker. Se også Dante Alighieris grav, hvis I kommer forbi Ravenna.
 • Ferrara: Slå et smut forbi Ferrara, som ligger ca. 60 km fra hotellet. Ferraras centrum er domineret af imponerende bygningsværker som domkirken Castello Estense, de velbevarede bymure og voldgrave. Når I bevæger jer fra den ene livlige plads til den anden, vil I kunne mærke den ægte italienske kultur.
 • Bologna: Udforsk den romantiske by Bologna, som ligger ca. 110 km fra hotellet. Bologna er en historisk by med beundringsværdige kirker og museer samt en summende bymidte. Men byen er også et gastronomisk mekka, hvor I kan smage de italienske klassikere som bl.a. italiensk salami, hjemmelavet tortellini, fladbrød med ost og selvfølgelig en gelato — Velbekomme!
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Slutrengøring: 49 € for 2-personers lejlighed og 60 € for 5- eller 6-personers lejlighed (betales på hotellet)
 • Såfremt køkkenet ikke tilbageleveres i rengjort stand, vil der forekomme et gebyr på 35 € for rengøring
 • Depositum på 100 €. Tilbagebetales, såfremt lejligheden afleveres i pæn stand
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Silea Srl. Du indgår derfor direkte aftale med Silea Srl. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per lejlighed

Kapacitet

Min. 3 personer og maks. 5 voksne og 1 baby op til 2 år per 5-personerslejlighed
Min. 3 personer og maks. 6 voksne og 1 baby op til 2 år per 6-personerslejlighed
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per 2-personerslejlighed

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn fra 4 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 25 € per uge (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet har kørestolsvenlige værelser til rådighed. Kontakt venligst kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i lejlighederne

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

Ønsker I at booke flere lejligheder? I bookingprocessen er det muligt at booke op til 5 lejligheder ad gangen

Spaområde

Spaområdet er åbent mellem d. 2. april og 25. juni samt fra d. 3. september til og med 31. oktober. Åbningstiderne er kl. 15.00 - 19.00. Bemærk, der er kun adgang for personer fra 18 år i spaområdet

Udendørs svimmingpool

Hotellets udendørs swimmingpool har åbent fra april til oktober mellem kl. 9.00 og 19.30

Sted

Residence Cleo er beliggende i den nordlige del af Italien, tæt på både strand og den populære by Lido degli Estensi. Den nærmeste lufthavn er Bologna Guglielmo Marconi Airport som ligger omkring 100 km fra hotellet. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.500 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice