Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Vinterparadis på Tännäskröket i Sverige

 • Skiferie
Pris fra kr. 2.189,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

4, 5 eller 8 dage i lejlighed eller familiehytte med egen sauna i Tännäskröket i Funäsfjällen i Sverige. Prisen er per lejlighed/hytte

Saml familien eller vennerne, og drag mod de svenske fjelde, nærmere bestemt til Tännäskröket, der er en del af Sveriges største skisportsområde Funäsfjällen. Her venter jer enestående natur og et ophold i en moderne, veludstyret hytte eller lejlighed med egen sauna. Hotellet Tännäskröket, som deler navn med skiområdet, er som taget ud af et skandinavisk boligmagasin. I hvert rum hersker den smagfulde svenske stil og fjeldsatmosfære — en sand, moderne fortolkning af den klassiske skiferie i Sverige, når den er bedst. Med skibakken udenfor døren og vildmarken lige rundt om hjørnet har I her en skøn mulighed for en aktiv ferie under tjekkede forhold. Pak vintertøjet og skiene, og gør jer klar til røde kinder og vinterlig hygge i Nordsverige!

Inklusive
 • Tännäskröket: 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Parkering
På ski i Tännäskröket og Funäsfjällen

Fra hotellet har I hundrede meter ud til de første pister. I området Tännäskröket kan I vælge mellem i alt 17 pister beliggende på de to bjerge Hemkröket og Mellankröket — i daglig tale kaldet for K1 og K2. Uanset om I er glade amatører eller erfarne skiløbere finder I her sjovt og varieret skiløb. Flere af pisterne er gode til børn, og den lokale skiskole hjælper alle begyndere med at få en god start på ski-karrieren. I dette skiområde slipper I for trængsel på pisterne og lange køer til liftene. Vil I gå 'all in' på skiløb, kan I med et 'Superpass' få adgang til hele Funäsfjällen — Sveriges største skisportsområde. Her er hele 135 pister og 300 km præparerede langrendsspor. Området byder på mere end 20 off-piste spor fyldt med både naturlige og konstruerede 'drops' og hop. God fornøjelse!

Tännäskröket

 • Apartment
 • Härjedalen, Sverige
renhorn

Midt i naturen finder I det moderne og hyggelige hotel Tännäskröket. Hotellet deler navn med skiområdet og ligger ca. 20 minutter fra Funäsdalen. Her bor I i smukke, naturlige bjerghytter eller lejligheder, som Nirvan Richter fra den svenske møbel- og indretningsbutik Norrgavel har designet. Alle opholdsrum på hotellet er indrettet ud fra svenske traditioner med inspiration fra naturen. Hotellets restaurant Arran laver mad ud fra den Norrlandske madtradition, hvor elg, 'tunnbröd' og røget vildt er gengangere på menuen. Arran, som til og med er nævnt i madguiden White Guide, serverer også øl fra det lokale Tännäs Bryggeri. I wellness-området Spaåktan kan I slappe af i saunaen, boblebadet eller koble af foran brændeovnen. Der kan også bestilles massage (mod gebyr). Fra hotellet er I tæt på alle områdets aktiviteter og de muligheder Funäsdalen og Funäsfjällen har at tilbyde. Personalet er gerne behjælpelige med at arrangere ture og aktiviteter for både børn og voksne.

 • +-1
Læs mere
Lägenhet2

2-personerslejlighed

De moderne lejligheder er beliggende i gåafstand fra hovedbygningen og wellness-området. Lejlighederne har et soveværelse med dobbeltseng, en rummelig stue med kabel-TV samt et flisebelagt badeværelse med bruser. Der findes også et lille tekøkken med køleskab, mikroovn og kogeplader.

Lägenhet3

4-personerslejlighed

Hver lejlighed er beliggende i gåafstand fra hovedbygningen, hvor I finder wellness-område, legeplads og fællesaktiviteter. Lejlighederne er moderne indrettet og har to soveværelser — et værelse med en dobbeltseng og et værelse med en køjeseng. Der er endvidere en rummelig stue med kabel-TV. Det flisebelagte badeværelse har bruser, og i tekøkkenet finder I et køleskab, mikrobølgeovn og kogeplader.

Stuga3

6-personershytte

Hytten er nybygget og designet i den traditionelle skandinaviske stil med klassiske svenske farver og naturmaterialer. På de 70 m² finder i 6 sovepladser fordelt med en dobbeltseng, en køjeseng og to enkeltsenge. Ved siden af den lille opholdsstue med TV og spisebord, finder I et køkken med køleskab, fryser, komfur, ovn og mikroovn. Til hytten hører der endvidere egen sauna og brændeovn samt badeværelse med bruser.

Stuga

8-personershytte

Den 70 m² store, nybyggede og moderne hytte er udstyret med 8 sovepladser fordelt på en dobbeltseng og en køjeseng i stueetagen samt en dobbeltseng og to enkeltsenge på 1. sal. I den lille opholdsstue har I bløde sofaer, TV, brændeovn og et spisebord. I forbindelse med stuen ligger køkkenet, som har køleskab, fryser, komfur, ovn og mikroovn. Til hytten hører der endvidere et badeværelset med bruser og egen sauna.

Information om Tännäskröket
 • Blå pister: 4 km
 • Røde pister: 5 km
 • Sorte pister: 1 km
 • Stolelifter: 1
 • Slæbelifter: 4
 • Laveste punkt: 600 m
 • Højeste punkt: 980 m
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Liftkort
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Tännäskröket. Du indgår derfor direkte aftale med Tännäskröket. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per lejlighed/hytte

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per 2-personerslejlighed
Min. 2 personer og maks. 4 voksne og 1 baby op til 2 år per 4-personerslejlighed
Min. 2 personer og maks. 6 voksne og 1 baby op til 2 år per 6-personershytte
Min. 2 personer og maks. 8 voksne og 1 baby op til 2 år per 8-personershytte

Tilgængelighed

Hotellet råder over lejligheder/hytter egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er tilladt at medbringe kæledyr. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hele Tännäskroket

Parkering

Gratis parkering

Flere lejligheder/hytter

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder/hytter ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Cirka priser for liftkort til Tännäskröket

1 dags liftkort (voksne): ca. 230 DKK
7 dages liftkort (voksne): ca. 1000 DKK
Hotellet kan være behjælpelige med køb af liftkort samt leje af ski

Cirka priser for 'Superpasset'

1 dags liftkort (voksne): ca. 350 DKK
7 dages liftkort (voksne): ca. 1360 DKK
Hotellet kan være behjælpelige med køb af 'Superpasset'

Sted

Tännäskröket ligger i byen Tännäs i Jämtland i Sverige. Fra Århus er der ca. 870 km med færgen over Hirtshals-Larvik i Norge og fra København ca. 860 km med færgen over Helsingør-Helsingborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice