Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Opdag Milano i jeres eget tempo

 • Storbyferie
 • Milano
Pris fra kr. 5.119,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Udforsk Milano med 2, 3 eller 4 nætter på Hotel Mercure Milano Regency inkl. sightseeing-kort, morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Milano - byen med endeløse shoppinggader og spændende seværdigheder! Forkæl jer selv med en miniferie i modens hovedstad, og glæd jer til at opleve fascinerende arkitektur og design, Leonardo da Vincis genistreger og selvfølgelig lækker italiensk mad. Med dette tilbud følger et sightseeing-kort, der giver jer 2 eller 3 dages gratis offentlig transport samt rabatter på en række af byens mange attraktioner, så der er lagt op til en ferie spækket med kultur!

Inklusive
 • Fly fra København, Hamborg til Milano tur-retur
 • Sightseeing-kort (ved 2 eller 3 overnatninger: gyldigt i 48 timer, ved 4 overnatninger: gyldigt i 72 timer)
Milano

Turen går til Milano! I Italiens næststørste by finder I ikke blot en fascinerende historie og et væld af arkitektoniske mesterværker, men også masser af shoppingmuligheder og et sprudlende byliv — Milano er nemlig Italiens absolutte centrum for mode og design. Gå på shopping i byens berømte modedistrikt, smag på det norditalienske køkken på en af de mange hyggelige restauranter og caféer, og besøg det spændende designmuseum Triennale di Milano. Milano byder også på kulturelle oplevelser, som I sent vil glemme. Besøg for eksempel operahuset La Scala og det imponerende middelalderslot Castello Sforzesco, der i dag er hjemsted for flere spændende museer. Og så skal I selvfølgelig også lægge vejen forbi den smukke gotiske domkirke på Piazza del Duomo, der ovenikøbet er Italiens største med plads til hele 40.000 mennesker! Benvenuti a Milano!

Hotel Mercure Milano Regency

 • Hotel
 • Milano, Italien
Fireplace

Det 4-stjernede Hotel Mercure Milano Regency har til huse i en historisk bygning fra det 19. århundrede og ligger 4,5 km fra centrum af Milano i kvarteret Bullona. Herfra har I ca. 350 meter til nærmeste stoppested, hvorfra I kan tage sporvognen til Milanos centrum på ca. 25 minutter. Hotellet byder på en lounge, bar, et fitnesscenter, døgnåben reception og en morgenmadsrestaurant, hvor der serveres kontinental morgenmad.

 • +5
Læs mere
Room 2

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, gratis WiFi, aircondition, skrivebord, værdiboks og et badeværelse med hårtørrer.

Milano sightseeing-kort

Inkluderet i dette tilbud er et Milano sightseeing-kort, som er gyldigt i 48 timer (ved 2 eller 3 overnatninger) eller 72 timer (ved 4 overnatninger) efter aktivering.

I modtager jeres værdibeviser til sightseeing-kort sammen med jeres øvrige rejsedokumenter. Disse skal udskrives og medbringes til togstationen Milano Centrale, hvor de kan ombyttes til sightseeing-kortene.

Med kortene får I følgende fordele:

 • Gratis transport indenfor Milano (busser, tog, sporvogne, metro)
 • Rabat eller fri entré til en række seværdigheder fx udsigtstårnet Torre Branca (20%), Det Nationale Museum for Fysik og Teknologi (25%), kunstmuseet Gallerie d’Italia (40%), det historiske Museum Bagatti Valsecchi (33%) og Teatro alla Scala Museum (35%) og mange flere
 • Rabat på udvalgte tjenester fx 10% rabat på cykelleje og Hop-On Hop-Off Tour
 • En tur med taxa i Milano (værdi op til 12 €)
 • Rabat på udvalgte restauranter
 • Bykort
Vi anbefaler

Santa Maria delle Grazie: I denne kirke kan I opleve Leonardo da Vincis mesterværk "Den Sidste Nadver", der gennem tiden har givet inspiration til et utal af kunstværker og bøger. Det anbefales at bestille billetter i forvejen, da de er eftertragtede.

Restaurant Boeucc: Vil I have en særlig madoplevelse i stemningsfulde omgivelser, skal I tage et smut forbi Milanos ældste restaurant, der har haft åbent siden 1696.

Bar Martini: Hvad er mere klassisk italiensk end Martini og Dolce & Gabbana? På denne bar er de to mærker gået sammen om at skabe en glamorous ramme for en eftermiddagsdrink.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: Ca. 30 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år per værelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Milano Malpensa Lufthavn kan I tage toget til Milano Cadorna, hvorfra I kan skifte til sporvognslinje nr. 1 og stå af ved P.za Firenze. Herfra er der 350 meter til hotellet. Turen tager ca. 1 time og 20 minutter

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Mercure Milano Regency ligger i kvarteret Bullona 4,5 km fra centrum af Milano. Nærmeste stoppested ligger 350 meter fra hotellet, og herfra kan I tage sporvognen til centrum. Hotellet ligger omkring 50 km fra Milano Malpensa Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice