• Med indkvartering

Sommer i kurbyen Abano Terme

 • Wellness
 • 2, 3 eller 5 overnatninger
 • Abano Terme
Pris fra kr. 739,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 8 gange

Forkælelse i norditalienske Veneto: 3-6 dage på Hotel Bologna inkl. helpension og adgang til wellnessområde med termiske pools, sauna og spabad

Tag på en velværeferie i smukke Italien og tilbring 3, 4 eller 6 skønne dage i kurbyen Abano Terme, der emmer af afslapning og ægte italiensk stemning. Tag hver dag i et roligt tempo, og bliv stressen kvit. Nyd en dukkert i swimmingpoolen, kobl af i de termiske bade, eller tag et hvil i saunaen. I får serveret helpension under jeres ophold, så I skal blot tænke på at slappe af og nyde bella Italia. Her får I helt sikkert en dejlig pause fra hverdagen.

Inklusive
 • Hotel Terme Bologna - BOLOGNA TERME S.R.L.: 2, 3 eller 5 overnatninger
 • Med helpension
 • Adgang til wellnessområdet (indendørs og udendørs termisk pool, sauna, spabad, spagrotte)
 • Fitnessrum og vandgymnastikhold
 • Cykelleje
 • WiFi
 • Parkering
 • Vandreture (mandag - fredag)
Oplevelser i Abano Terme og Veneto

Byen er Europas ældste kurby og er i mere end 2000 år blevet besøgt på grund af sine termiske bade – først af pilgrimme og siden af feriegæster. Abano Terme ligger ved foden af de smukke Euganeiske Høje i regionen Veneto og er et populært sted at holde wellnessferie. Den lille kurby har en afslappende atmosfære, gode shoppingmuligheder og en skøn natur med blomsterfyldte parker og pinjetræer. Tag på en dagstur til byen Padova, der ligger 13 km væk, hvor I kan besøge det 800 år gamle universitet, hvor bl.a. Galileo Galilei underviste fra slutningen af 1500-tallet. Gå en tur i de smalle gader og se de smukke gamle huse, nyd udsigten over Bacchiglione-floden, og gå en tur gennem verdens ældste botaniske have, Orto Botanico. I må endelig gå en tur på pladsen Prato della Valle, der er Italiens største torv, og som er omgivet af en kanal. I kan også køre en tur til fortryllende Venedig, der ligger knap 60 km fra jeres hotel, eller besøge en vingård og smage på prosecco eller valpolicella, der stammer fra Veneto-regionen. Velkommen til Italien!

Hotel Terme Bologna***

 • Hotel
 • Abano Terme, Italien
Property

Hotel Terme Bologna ligger i Abano Termes gamle bydel og er elegant indrettet i klassisk italiensk stil. Hotellet har en smuk have med træer og en stor udendørs swimmingpool, hvor I kan slappe af efter en dag med vandring eller cykling i det naturskønne landskab. I wellnessområdet kan I komme helt ned i gear i den indendørs termiske pool, i saunaen, spabadet eller spagrotten. Mod betaling kan I desuden forkæle jer selv yderligere med en skønhedsbehandling eller en afstressende massage. I spiser jeres inkluderede måltider i hotelrestauranten, som serverer traditionelle italienske og internationale retter.

 • +12
Læs mere
room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse med plads til 3 personer. Værelset har altan, satellit-TV, gratis WiFi, værdiboks, telefon samt et badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Terme Bologna - Hotel Terme Bologna - BOLOGNA TERME S.R.L.. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Terme Bologna - Hotel Terme Bologna - BOLOGNA TERME S.R.L.. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn i alderen 4-8 år får en rabat på hotellet
Børn fra 9 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Babyseng

1 babyseng kan lejes for 8 € per nat. Angives i forbindelse med booking og betales på hotellet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 kæledyr per værelse kan medbringes for 6 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Wellnessområdets åbningstider

Wellnessområdet er åbent dagligt fra kl. 08.00-19.30

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Helpension

Helpension omfatter morgenmad, frokost og middag

Sted

Hotel Bologna ligger i et roligt område og nær en stor park i byen Abano Terme, som ligger i den italienske region Veneto. Fra hotellet er der ca. 70 km til Venedig og ca. 120 km til lufthavnen i Bologna. Der er ca 1400 km fra Flensborg til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice