Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

The Making of Harry Potter i London

Oplevelse 2, 3 eller 4 overnatninger London

per person fra kr. 1.289,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Udforsk Harry Potters univers i Warner Bros. Studio, mens I har 2, 3 eller 4 nætter på hotel Holiday Inn Express London - Ealing med morgenmad & fly

Har I ligesom os ventet i årevis på at få et brev fra Hogwarts? Nu er ventetiden forbi! Kom med på en uforglemmelig tur til Warner Bros. Studio, hvor I vil opleve Hagrids hytte, den forbudte skov og magiske Diagonalstræde. Lad jer blive fortryllet af den store spisesal med de uendelig lange borde, familien Weasleys hus og det imponerende ministerium for magi. Prøv at sidde på Hagrids motorcykel, skub jeres bagagevogn gennem væggen til Perron 9¾ og stig ombord på Hogwarts Express. På denne ferie kommer magien virkelig til live. Vi ses på Hogwarts!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på hotel Holiday Inn Express London - Ealing***
 • Morgenmad
 • Entrébillet til Warner Bros. Studios - The Making of Harry Potter
 • Fly tur-retur fra Aalborg, Aarhus, Billund eller København til Gatwick eller Standsted
 • Håndbagage
Harry Potter magien

I tyve år har den magiske historie om drengen med et ar formet som et lyn nu eksisteret. En spændende historie, som har fanget millionvis af muggleres opmærksomhed på kryds og tværs af kontinenter. Efter den populære række af Harry Potter bøger fulgte filmene hurtigt trop, til fælles har de, at de bringer den fortryllende fantasiverden til live for os mugglere. På jeres opdagelsesrejse gennem udstillingen The Making of Harry Potter i Warner Bros. Studios kan I beundre rekvisitterne, som blev anvendt gennem filmene. Gå en tur langs alle butikkerne i Diagonalstræde, tag et kig ind i Gryffindors fællesrum eller på professor Dumbledores kontor. Flyv en tur på en Nimbus 2000, som skuespillerne gjorde det, hop på den lilla natbus eller se tryllestavene fra alle dine yndlingstroldmænd og -kvinder helt tæt på. I Warner Bros. Studios The Making of Harry Potter kan I beundre hundredvis af rekvisitter såsom flammernes pokal, de vises sten og det gyldne lyn fra Quidditch-kampene. En ting er sikkert, det bliver en magisk dag!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Holiday Inn Express London - Ealing

Hotel London, Storbritannien
Holiday Inn Express Ealing+exterior use

Det komfortable hotel Holiday Inn Express London - Ealing er indrettet i hvide og grå toner med et opfriskende pift af røde farver. Hotellet ligger vest for London, og der er kun 1 km til togstationen Ealing Broadway. I hotellets restaurant kan I nyde et måltid, eller nå en drink i baren inden I hopper i seng efter en oplevelsesrig dag i Warner Bros. Studio. Hvis I skulle have spørgsmål under opholdet, er hotellets reception døgnåben.

 • +7
Læs mere
Holiday Inn Express Ealing+accessibleroom

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De komfortable dobbeltværelser i hvide, grå og røde farver er udstyret med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Værelserne har aircondition, skrivebord, telefon, TV og vækkeur. De private badeværelser er indrettet med bruser og hårtørrer.

London

Brug en dag i ferien til at opleve London!

 • Tag for eksempel en tur ind til London og se nogle af de mange populære seværdigheder såsom Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, Tower Bridge, Westminster Abbey og Kensington Palace. Vil I gerne ind og shoppe har London et væld af shoppinggader og centre med noget for alle! Shoppinggaderne Oxford Street, Mayfair, Bond Street og Carnaby Street er bare få blandt de mange!
Entrébillet til Warner Bros. Studios - The Making of Harry Potter

Jeres billetter til Warner Bros. Studios - The Making of Harry Potter er gældende på en given dato og klokkeslæt, som vil stå på billetterne. I modtager billetterne sammen med jeres rejsedokumenter.
Billetterne er kun gyldig på det angivne tidspunkt, I kan ikke ændre dato og klokkeslæt. Entrébilletterne giver adgang til Warner Bros. Studio på mandage og torsdage kl. 14.30, fredage kl. 12.30 eller lørdage kl. 09.00.

Jeres billetter kan ikke indløses til kontanter eller andre billetter. I bliver tildelt 1 billet per person per ophold.

BEMÆRK: Billetterne skal udskrives og medbringes for at få adgang til Warner Bros. Studio. Fakturaen eller reservationsbekræftelse for opholdet gælder ikke som adgangsbillet.

Bemærk venligst, at transport til Warner Bros. Studio ikke er inkluderet.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur
 • Transport tur-retur til Warner Bros. Studio - Making of Harry Potter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

kr. 640,- - kr. 1.281,- på hotelprisen

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport fra lufthavnen til hotellet

Fra Gatwick Airport til hotellet:
Tag toget mod London Victoria fra Gatwick Airport Station til Clapham Junction (2 stop). Derefter tag metroen mod Stratford til Shepherds Bush (4 stop), og gå derefter hen til busstoppestedet Shepherds Bush Station (Stop C), hvor I tager bus 607 Uxbridge til West Ealing Broadway (Stop X) (10 stop). Gå derefter ca. 85 m hen til jeres hotel. Turen tager ca. 1 time og 15 min.

Fra London Stansted Airport til hotellet:
Fra London Stansted Airport tager I bus A6 mod London (Portman Square), stå af ved London Paddington Rail Station (6 stop), og gå derefter til metrostoppet Paddington Station. Herfra tager I med metro GWR mod Hayes & Harlington til West Ealing (3 stop), hvorfra I har 500 m til jeres hotel. Turen tager ca. 2 timer og 10 min.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport til Warner Bros. Studio

For at komme til Warner Bros. Studio kan I rejse med offentlig transport fra stoppestedet West Ealing Broadway (Stop U), som ligger ca. 85 m fra hotellet. Herfra tager I Bus 607 White City til Shepherds Bush (Stop B) (9 stop). Fra Shepherds Bush går I over til toget, hvorfra I tager til Watford Junction Station (3 stop). Når I står på Watford Junction Station, tager I bus 10 Woodside til Ashfields, hvorfra I har 500 m til Warner Bros. Studio. Hele turen tager ca. 1 time og 45 min.

Sted

Fra hotellet har I ca. 700 m til offentlig transport, der går ind til London centrum. Yderligere har I ca. 1 km hen til Walpole Park og 1,5 km hen til Ealing Broadway shoppingcenter.