Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Hyggetur til smukke Bremen

 • Miniferie
 • Bremen
kr. 558,27 -54%
Pris fra kr. 259,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg den hyggelige tyske by Bremen: 2, 3 eller 4 dage på Best Western Hotel Bremen City inkl. morgenmad

Har I endnu ikke oplevet Bremen, en af Tysklands smukkeste storbyer, så har I chancen nu! I bor på det centrale Best Western Hotel Bremen City, hvor I også kan nyde jeres morgenmad. I har 2, 3 eller 4 dage til at udforske denne betagende hansestad, der er kendt for sine spændende kulturoplevelser, funklende markeder, velsmagende øl og brusende natteliv. I kan tage en sejltur på Weser-floden, slentre hånd i hånd gennem det charmerende Schnoorviertel-kvarter, eller kigge på kunst i den imponerede Kunsthalle. God tur til Bremen!

Inklusive
 • Med morgenmad
På opdagelse i Bremen

Velkommen til Bremen! Denne hansestad har en lang tradition for skibshandel og Weser-floden udgør stadig en smuk og ikonisk del af landskabet omkring byen. Denne skønne by har masser at byde på, I kan f.eks. besøge den middelalderlige markedsplads og det flotte rådhus fra 1405. I kan se den imponerende katedral og gå på opdagelse efter den sjove statue dedikeret til Bremens berømte musikanter. Når benene skal hviles, kan I holde pause på en af byens hyggelige barer og smage på den liflige tyske øl.

Gå heller ikke glip af et besøg til Schnoorviertel-kvarteret, hvor byens fiskere engang boede, og hvor der hersker en hyggelig stemning med pastelfarvede bygninger i dukkehus-størrelse. Her finder I kunstgallerier, fine butikker og lækre spisesteder. F.eks. serverer Café Tölke dekadente kager og god kaffe i ægte wiener-stil.

Best Western Hotel Bremen City

 • Hotel
 • Bremen, Tyskland
Hotelfront

Det historiske Best Western Hotel Bremen City ligger i hjertet af Bremen og råder over i alt 118 værelser. I bor blot få minutters gang fra byens centrum med en vidunderlig gamle bydel, mange indkøbscentre og hovedbanegården. Efter en dag med sightseeing og shopping, kan I nyde en kop te eller kaffe i hotellets hyggelige gårdhave eller slappe af i wellness-området.

Læs mere
Single Room

Enkeltværelse (E1CW)

Dette enkeltværelse er indrettet med TV, radio og telefon. Derudover har værelset et privat badeværelse med hårtørrer.

Double Room

Dobbeltværelse (Z3CW)

Dette dobbeltværelse til maks. 3 personer er indrettet med TV, radio og telefon. Derudover har værelset et privat badeværelse med hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen
Dobbeltværelse: Min. 2 og maks. 3 voksne

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 8 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Best Western Hotel Bremen City ligger i centrum af Bremen. Bremen ligger omkring 300 km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice