Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Wellnessophold i Dolomitterne

 • Miniferie
 • Boario Terme
kr. 2.446,- -60%
Pris fra kr. 979,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 4, 5 eller 8 dage på Albergo Milano S.R.L. i norditalienske Boario Terme med halvpension, adgang til spa og 30 minutters massage

Kom med til ro og afslapning blandt Dolomitternes høje bjergtinder og dybe dale. Gear helt ned i den friske bjergluft, og tilbring en ferie med en spektakulær udsigt til den norditalienske bjergkæde og med ultimativ afslapning for krop og sjæl. I bor på hotellet Albergo Milano S.R.L i den lille bjergby Boario Terme, som ligger i regionen Lombardiet. Her kan I vælge, om I vil forkæles med halv- eller helpension, og I kan tilbringe ferien med sauna og termiske bade i spaområdet Therme di Boario, og på hotellet vil I få en 30 minutters massage. Find jeres indre livsnydere frem — Italien venter på jer!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse, 3-personersværelse eller 4-personersværelse på Albergo Milano S.R.L.***
 • Halvpension (helpension kan tilkøbes i bookingprocessen)
 • Daglig adgang til spaområdet Therme di Boario (ca. 100 m fra hotellet)
 • 30 minutters massage per person (på hotellet)
 • Gratis parkering
Dolomitterne i Norditalien

Dolomitterne er et bjergområde i det nordlige Italien og breder sig over hele tre regioner, nemlig Veneto, Trentino og Lombardiet. Typisk for Dolomitterne er de stejle klippevægge og savtakkede bjergtoppe, som på en solrig dag lyser op i hvide og gule nuancer. De imponerende omgivelser er perfekt til afslapning, og under en vandretur kan I nyde den friske bjergluft med en smuk udsigt. Dolomitterne har fantastiske naturområder med rolige søer, dybe dale og nationalparker. Samtidig vil I være omgivet af interessante og historiske byer som Bergamo, Milano og Trento. Gå på opdagelse i dette vidunderlige område!

Albergo Milano S.R.L.

 • Hotel
 • Boario Terme, Italien
ALBERGO MILANO SRL / Outside view 1

Albergo Milano S.R.L. er et familieejet hotel, som ligger i centrum af den lille norditalienske by Boario Terme. Hotellet er indrettet i en klassisk italiensk stil, og fra hotellets terrasse vil I have en fantastisk udsigt til de norditalienske bjerge. I restauranten kan I nyde lokale retter og hjemmelavede søde sager, og I kan slappe af i spaområdet Therme di Boario, som ligger ca. 100 m fra hotellet. Spaområdet har en indendørs pool, termiske bade, sauna og mulighed for massagebehandlinger.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
ALBERGO MILANO SRL / Double standard

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er 22 m² stort og har udsigt til enten byen eller bjergene. Værelset har en dobbeltseng og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. På værelset finder I skrivebord, TV, telefon, WiFi og værdiboks (mod betaling).

ALBERGO MILANO SRL / Double/triple standard

3-personersværelse

3 voksne per værelse

Hotellets 3-personersværelse er indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng, og fra værelset vil I have udsigt til enten byen eller bjergene. Værelset er 27 m² stort og har eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I vil desuden finde skrivebord, TV, telefon, WiFi og værdiboks (mod betaling) på værelset.

ALBERGO MILANO SRL / Junior suite

4-personersværelse

4 voksne per suite

4-personersværelset er 35 m² stort og indeholder en dobbeltseng og to ekstra opredninger samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Fra værelset har I udsigt til enten byen eller bjergene, og I vil finde skrivebord, TV, telefon, WiFi og værdiboks (mod betaling) på værelset.

Regionen Lombardiet
 • Iseosøen: Kun ca. 30 km fra hotellet ligger den hyggelige Iseosø, som er lillesøsteren til de to andre søer i området, nemlig Gardasøen og Comosøen. Langs søens bred finder I flere små landsbyer og fiskerlejer. Tag på en hyggelig sejltur på søen, og få den smukkeste udsigt til de majestætiske bjerge.
 • Bergamo: Lad jer fortrylle af den middelalderlige bys barokarkitektur, rige kunstscene, kulturelle attraktioner og italienske køkken. Det helt specielle ved Bergamo er dens beliggenhed i det bakkede terræn, som støder op mod de imponerende bjerge, hvorfor byen har en betagende udsigt i alle retninger. Fra hotellet er der ca. 60 km til herlige Bergamo.
 • Milano: Milano er Italiens næststørste by og centrum for landets økonomi, mode, design, medier og bilindustri. Byen har et væld af kulturelle og historiske seværdigheder, såsom den overdådige domkirke og Leonardo da Vincis berømte maleri Den Sidste Nadver. Smag også det italienske køkken i Milano, hvor I kan få alt fra klassiske retter som osso buco og risotto til de nyeste madtrends og fusionskøkkener på byens Michelin-restauranter. Milano ligger ca. 130 km fra hotellet.
Spaområdet Therme di Boario

Kun 100 m fra hotellet finder I spaområdet Therme di Boario, som I har daglig adgang til. Her vil I finde en indendørs swimmingpool, to termiske bade, en sauna, oplevelsesbade, et saltrum og mulighed for massagebehandlinger. Spaområdet har åbent mandag-lørdag fra kl. 12.30-22.00 og på søndage fra kl. 10.00-22.00.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: ca. 0,75 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner ALBERGO MILANO SRL - Albergo Milano S.R.L.. Du indgår derfor direkte aftale med ALBERGO MILANO SRL - Albergo Milano S.R.L.. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Maks. 4 voksne og 1 baby op til 2 år per 4-personersværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per 3-personersværelse

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes gratis på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter morgenmad og middag (ekskl. drikkevarer)
Helpensionen omfatter morgenmad, frokost og middag (ekskl. drikkevarer)

Sted

Hotellet ligger i den norditalienske by Boario Terme i regionen Lombardiet. Fra hotellet er der ca. 60 km til Bergamo og ca. 110 km til Milano. Kører I fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.400 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice