Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Bekymringsfri solskinsferie med spa

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Puerto de la Cruz
Pris fra kr. 3.819,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7, 10 eller 14 nætter på Blue Sea Costa Jardin & Spa på Tenerife med all-inclusive, transfer og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Et skønt klima, tyrkisblåt vand og en uendelig skyfri himmel. På Tenerife står solen højt hele året, og her finder I stedet til den perfekte solferie fyldt med strand, svajende palmer og tapas!! I tilbringer 7, 10 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Blue Sea Costa Jardin & Spa, og I kan glæde jer til afslapning i poolen og til at blive vartet op med all-inclusive. Snup en drink og smid jer i en liggestol, udforsk Tenerifes forunderlige vulkanlandskab, eller snup en forfriskende dukkert i de dybblå bølger.

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Blue Sea Costa Jardin & Spa****
 • All-inclusive
 • 1x gratis adgang til wellness-område per voksen (herefter betales et gebyr på hotellet)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
 • Håndbagage
Tenerife

Tenerife er den perfekte solferiedestination selv om vinteren, da temperaturen er dejligt mild året rundt. Får I nok af at slappe af ved hotellet, har I 2 kilometer til stranden i Puerto de la Cruz, hvor der er rig mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter. På øen kan I opleve Spaniens højeste punkt, bjerget Teide, som med sine 3718 meter også er verdens tredjestørste vulkan. Begiv jer ud på vandreturen til toppen, og se en betagende udsigt over øen. Udforsk den gamle bydel i Puerto de la Cruz, hvor I kan slentre i smalle gader mellem gamle, farverige huse. Fra hotellet er I kun en kort køretur fra det populære Playa de las Americas, der byder på utallige barer og restauranter samt et pulserende natteliv. Hvad end I er på udkig efter smuk natur, drinks i nattelivet eller blot en afslappende solferie, vil I finde, hvad I søger på Tenerife!

Blue Sea Costa Jardin & Spa

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spanien
Blue Sea Costa Jardin & Spa

Omkring 2 kilometer fra stranden og centrum af byen Puerto de la Cruz ligger det 4-stjernede Blue Sea Costa Jardin & Spa. Hotellet har en stor tropisk have, wellnessområde med hydromassage-pool og sauna, fitnessrum, udendørs swimmingpool med liggestole og en buffetrestaurant, hvor I kan nyde jeres måltider og drikkevarer. Har I brug for ekstra afslapning, kan I tilkøbe en wellness- eller massagebehandling.

 • +6
Læs mere
Blue Sea Costa Jardin & Spa double

Dobbeltværelse

Jeres dobbeltværelse har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge og er udstyret med aircondition telefon, TV, minibar (mod gebyr) og værdiboks. Det private badeværelse har badekar eller bruser, toilet og hårtørrer.

All-inclusive omfatter

 • Morgenbuffet
 • Frokostbuffet
 • Aftenbuffet
 • Snacks mellem kl. 17.00 og 19.00
 • Pommes frites og is mellem kl. 12.00 og 19.00
 • Tapas i hotelbaren mellem kl. 12.00 og 15.00
 • Drikkevarer ad libitum indtil kl. 23.00: Kaffe, sodavand, juice, vand, øl, vin og lokale mærker af spiritus (cocktails og specialøl er ikke inkluderet)
Vejret på Tenerife

Laveste og højeste temperaturer på Tenerife:

Januar: 12°C - 18°C
Februar: 12°C - 19°C
Marts: 13°C - 20°C
April: 13°C - 20°C
Maj: 14°C - 21°C
Juni: 16°C - 23°C
Juli: 21°C - 25°C
August: 19°C - 26°C
September: 18°C - 25°C
Oktober: 17°C - 24°C
November: 15°C - 21°C
December: 13°C - 19°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn op til 12 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Børn mellem 2-12 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

30 minutters gratis WiFi i lobbyen per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Blue Sea Costa Jardin & Spa ligger omkring 2 kilometer fra stranden og centrum af Puerto de la Cruz. Hotellet ligger på den nordlige del af Tenerife, ca. 90 kilometer fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice