Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Varmhjertet kultur i Riga på 4* hotel

 • Storbyferie
 • Riga
Pris fra kr. 1.179,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Mærk den hyggelige kultur med 2, 3 eller 4 nætter i Riga på 4* Bellevue Park Hotel Riga inkl. morgenmad og fly tur-retur fra CPH, BLL eller Hamborg

Kom til hovedstaden Riga i Letland og fordyb jer i den lettiske kultur og historie. I Rigas centrum kan I slentre igennem et af stederne fra UNESCOs liste over verdens kulturarv i den gamle bydel, der tilbyder smukke arkitektoniske finesser, et glimt tilbage i historien samt den charmerende og søde café-kultur i den ellers kolde tid. Bo 2, 3 eller 4 nætter på det 4-stjernede Bellevue Park Hotel Riga, der sørger for jeres velkomstdrinks samt morgenmad. Efter en dag, hvor I har suget Rigas charme til jer, kan I afslutte dagen med et hvil i hotellets sauna-område. Om I helst vil flyve fra København, Billund eller Hamborg lufthavn er alle mulige for jer. Så pak jeres kuffert og oplev kulturen i Letland!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse, dobbeltværelse med to enkeltsenge eller deluxe dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Bellevue Park Hotel Riga****
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • 1 adgang til hotellets saunaområde (gælder for 2 personer)
 • Gratis adgang til fitnessrum
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg til Riga
 • Håndbagage
Kultur & historie i Riga

Som den største og måske smukkeste by i de baltiske lande tilbyder Riga et væld af imponerende og historiske seværdigheder, samt en charmerende café-kultur. I kan vælge at slentre igennem den smukke gamle bydel i den baltiske metropol, hvor I vil se, hvorfor denne by er kommet på UNESCOs kulturarvsliste med dets mange huse i Art Nouveau stil eller Jugendstil. Husenes stil er kendetegnet ved deres slanke og organiske former, som ofte er inspireret af planters udseende. Riga råder over den største samling af Jugendstil arkitektur, hvoraf størstedelen blev bygget mellem 1904 og 1914 i en periode med økonomisk vækst. På baggrund af Rigas hektiske historie, som handelsbyen, hvor øst mødte vest, som indgangen til det russiske imperie og som betydningsfuld spiller i 2. verdenskrig, har letterne skabt en mere afslappet kultur. Her er der helt specifikt tale om letternes café-kultur. Så nyd et hvil midt i Rigas historie, og tag kulturen til jer med en kage- og kaffe-pause på en af Rigas mange cafeer.

Bellevue Park Hotel Riga

 • Hotel
 • Riga, Letland
Exterior

Det smukke 4-stjernede Bellevue Park Hotel Riga ligger i fantastiske omgivelser lige ud til den fine Victory Park. Hotellet råder over en bar, en lounge og to forskellige restauranter. Restaurant Le Sommet, hvor I kan spise eksklusiv mad i elegante rammer, og den mere uformelle Park Restaurant, hvor I får serveret jeres morgenmad. Under jeres ophold har I fri adgang til hotellets fitnessrum, og mod gebyr kan I benytte hotellets wellnessområde.

 • +6
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er elegant og behageligt indrettet med aircondition, TV, skrivebord, værdiboks og minibar (mod gebyr). Værelset har eget badeværelse, som er udstyret bruser eller badekar, hårtørrer og kosmetikspejl. Yderligere har I muligheden for at lave kaffe og te på værelset.

Double room TWIN

Dobbeltværelse med to enkeltsenge

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er behageligt og elegant indrettet med to enkeltsenge, aircondition, TV, skrivebord, værdiboks og minibar (mod gebyr). Badeværelset er udstyret bruser eller badekar, kosmetikspejl og hårtørrer. Yderligere har I muligheden for at lave kaffe og te på værelset.

Superior double room

Deluxe dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Deluxe dobbeltværelset er elegant og behagelig indrettet. Det har en større dobbeltseng end dobbeltværelset. Yderligere har deluxe dobbeltværelset også TV, skrivebord, værdiboks og minibar (mod gebyr). Badeværelset har enten bruser eller badekar, kosmetikspejl, hårtørrer. På værelset har I muligheden for at lave kaffe og te.

Oplev riga!

 • Selvom Riga aldrig har været kendt for dets kaffe, har letterne altid mestret de mange lokale og traditionsrige kager, hvilket har medført deres hyggelig kultur for at tage på café med dem de har kær. Kom til Riga og smag jer igennem byens lækre, traditionsrige kager på en af mange små, charmerende cafeer i den gamle bydel! Kagerne har sammen med historien skabt letternes kultur, og med god grund! Mange af opskrifterne går nemlig adskillige år tilbage og i arv fra familie til familie. Prøv for eksempel et stykke Lauku Torte (landskagen), Cielaviņa (vipstjert), Smalkmaizītes (Valmue-frø-rulle) eller Medus kūka (lettisk honningkage).
 • Efter I har smagt Rigas lækre kage og oplevet de historiske bygninger, kan I, hjemme på hotellet, nyde et afslappende hvil i hotellets saunaområde, som består af et boblebad, en sauna og et dampbad.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Deluxe dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse med to enkeltsenge
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 50 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på værelset

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformationer

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Ca. hvert 10. min. går bus nr. 22 fra stoppestedet Lidosta Riga i lufthavnen. Tag bus nr. 22 til stoppestedet Daugavgrīvas iela (9 stop). Gå derefter langs gaden Daugavgrīvas iela og drej til højre ned af Aleksandra Grīna bulvāris til I kommer til Slokas iela, hvor Bellevue Park Hotel Riga er beliggende.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Bellevue Park Hotel Riga ligger ved den store Uzvaras-park, og kun 2 km fra Rigas centrum og gamle bydel, som I nemt kan nå med letbanen. Hotellet ligger ca. 8 km fra Riga Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice