• Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i historiske Riga

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Riga

Ny
per person fra kr. 1.179,-
baseret på 2 personer

Oplev Letlands smukke hovedstad! Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på PK Riga Hotel inkl. morgenmad og fly fra København, Billund eller Hamborg

Tag afsted til den baltiske hovedstad Riga, og oplev et væld af æstetisk arkitektur, enestående monumenter og den gode stemning i de livlige gader. Byen har masser at byde på, når I slentrer gennem det historiske centrum eller langs floden Daugava. I kan beundre de mere end 700 Art Nouveau-bygninger eller besøge et par af Rigas mange museer. I vil bo på det 4-stjernede hotel PK Riga Hotel, som har en central beliggenhed, og herfra vil der være kort afstand til seværdigheder, restauranter og gode transportmuligheder. Hvis Riga ikke allerede er på jeres liste over europæiske hovedstæder, som I skal besøge, bør den være det nu!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på PK Riga Hotel****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg til Riga
 • Håndbagage
Alsidige Riga

Riga bliver mere og mere populær blandt rejsende, og det er bestemt ikke uden grund. Byens historiske centrum er kommet på UNESCOs verdensarvsliste, grundet sine Art Nouveau-bygninger, brostensgader og charmerende torve. Riga er fyldt med historie, hvilket kan ses på de middelalderlige bygninger, de mange museer og historiske kirker. Selvom Riga er en storby, er byen fyldt med grønne oaser, hvor I kan nyde stilheden i en ellers hektisk storby. Smag også på det lettiske køkken, som er en herlig blanding af smagsoplevelser fra de russiske, baltiske og nordiske nabo-køkkener. I denne gastronomiske verden kan I bl.a. smage den lettiske udgave af rugbrød og den klassiske rødbedesuppe Borscht. Under besøget i Riga må I ikke gå glip af de traditionelle, lettiske specialiteter Melnais Balzams, som er en lokal, alkoholisk drink og Speķa Pīrāgi, som er en velsmagende og krydret tærte lavet med bacon. Skyld ned med den lettiske øl Alus Avots på en af de hyggelige caféer eller barer.

PK Hotel Riga

Hotel Riga, Letland
Front

Det 4-stjernede PK Hotel Riga ligger i den nye bydel af den lettiske hovedstad. Hotellets indretning er en blandning mellem den traditionelle lettiske stil og moderne elegance. Hotellet råder over en restaurant, som serverer kreative retter med sæsonens råvarer. Desuden finder I et spa- og wellnessområde på hotellet, hvor I kan benytte jer af saunaen og de mange forskellige wellnessbehandlinger mod betaling. Hotellet har alt, hvad I behøver til en dejlig storbyferie!

 • +8
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De komfortable og lyse dobbeltværelser er ca. 17 m² store og er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På værelset finder I minibar (mod betaling), aircondition, telefon, TV, skrivebord og værdiskab (mod betaling). Der er tilhørende badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler
 • Sorthovedernes hus: Den æstetiske bygning er beliggende i den gamle bydel og var tidligere hjemsted for en forening af tyske, ugifte handelsmænd, som var bosat i Riga. I dag står bygningen stadig og er en sand arkitektonisk perle.
 • Den gamle bydel: En af byens stoltheder, som byder på charmerende gader og summende pladser. I kan besøge den middelalderlige restaurant og vinkælder Rozengrāls, hvor I vil få serveret autentiske lettiske retter og et glas lokal vin til ganen.
 • Gaden Alberta: Bliv betaget af den smukke gade, som er fyldt med bygninger opført i stilarten Art Nouveau, også kaldet Jugendstil. Tag en gåtur i den maleriske gade, og bliv inspireret af alle detaljerne.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlig information

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I kan tage bus 22 fra lufthavnen til stoppet Centrāltirgus, hvor I skal gå ca. 100 m til busstoppestedet Centrālā stacija. Her skal I tage bus 2 til stoppet Dzirnavu iela, hvor I vil have ca. 300 m til hotellet.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i Rigas centrum og knap 12 km fra lufthavnen. Fra hotellet er der ca. 1,7 km til teateret Dailes, 2,7 km til koncertstedet Arena Riga og ca. 2 km fra den gamle bydel.