Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Oplev det traditionelle Dubai

 • Storbyferie
 • 5 eller 6 overnatninger
 • Dubai
Pris fra kr. 9.479,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Lær Dubai's historiske og kulturelle side at kende! 5 overnatninger på 4* hotel inkl. morgenmad, udflugt, transport og fly fra København eller Hamborg

Dubai er spektakulære skyskrabere, ekstravagante indkøbscentre, fashionabelt natteliv og selvfølgelig fantastisk vejr og enestående strande! Men Dubai er mere end bare en fancy og fartfyldt metropol. De kulturelle kontraster lever i Dubai, hvor gallerier viser nutidig arabisk kunst, hyggelige tehuse vidner om fortidens traditioner, ej at forglemme de traditionelle bazarer med en overflod af guld og varme krydderier. På denne tur vil I opleve netop den historiske og kulturelle side af Dubai. Fra det 4-stjernede Cosmopolitan Hotel Dubai skal I på dag 2 på en udflugt, hvor I får indblik i statens kulturarv og madtraditioner. Der er tusind ting at lave i Dubai, men her får I mulighed for at opleve både den historiske og kulturelle side af byen!

Inklusive
 • Cosmopolitan Hotel Dubai: 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Udflugten 'Kulturarv og madtraditioner' (dag 2)
 • Engelsktalende guide under udflugten
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg til Dubai tur-retur
Tilvalg
 • Musandams smukke fjordlandskaber
 • Abu Dhabi bytur
 • Ørkensafari med grillmiddag
 • Bytur — Det moderne Dubai & Burj Khalifa
 • Bådtur på Dubai Creek med middag
 • Bådtur i Dubai Marina med middag
Velkommen til Dubai

Stor, større, Dubai! Velkommen til De Forenede Arabiske Emiraters overdådige paradis, som byder på alt fra farverige markeder til moderne skyskrabere. Her har en enorm rigdom og kreativ byplanlægning udviklet en by, der blandt andet kan prale af verdens højeste bygning Burj Khalifa, verdens største naturlige blomsterhave The Miracle Garden, indendørs skiløb, udsøgte indkøbscentre, restauranter i verdensklasse, sofistikerede natklubber og barer og meget, meget mere! Denne ørkenperle skiller sig ud fra resten af verden, og I vil helt sikkert opleve en anderledes og fascinerende kombination af kultur, traditioner og moderne byliv. Dubais mange kontraster gør byen til et helt unikt sted, og i dag er området en velbesøgt oase for såvel rige sheiker som børnefamilier.

Cosmopolitan Hotel Dubai

 • Hotel
 • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
pool

Det moderne, 4-stjernede Cosmopolitan Hotel Dubai ligger i Al Barsha tæt på Sheikh Zayed Road. Hotellet ligger i gåafstand fra metrostationen Sharaf DG, hvilket gør det nemt at nå alle seværdigheder med metro. Mall of the Emirates er også inden for gåafstand. På hotellets tag finder I en swimmingpool med solterrasse og boblebad. På hotellet findes der også et moderne, 24-timers åbent fitnesscenter med sauna og et dampbad. Hotellet tilbyder gratis shuttlebus til stranden, som I finder ca. 4 km fra hotellet. Mad og drikkevarer kan fås i hotellets Ginger Restaurant, og i Social Café serveres der kaffe og sødt. Mist Poolside Lounge byder på forfriskende drikkevarer og snacks, og en arabisk vandpipe-oplevelse kan fås på Shisha Terrace.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er moderne indrettet med senge af høj kvalitet, skrivebord, fladskærms-TV, mikrobølgeovn, køleskab, te- og kaffefaciliteter, iPod-dockingstation og en værdiboks. Badeværelset har bruser og badekar, toiletartikler og hårtørrer.

room 2

3-personersværelse

3 voksne per værelse

Det moderne 3-personersværelset er udstyret med en dobbeltseng plus en ekstra enkeltseng eller sovesofa. På værelset findes der endvidere skrivebord, fladskærms-TV, mikrobølgeovn, køleskab, te- og kaffefaciliteter, iPod-dockingstation og en værdiboks. Badeværelset har bruser og badekar, toiletartikler og hårtørrer.

Kulturarv og madtraditioner

På dag 2 er det tid til at udforske byen på en helt ny måde! Under udflugten 'Kulturarv og madtraditioner' lærer I, hvordan lokalbefolkningen boede og levede før olien blev opdaget i Dubai, og dermed forvandlede byen for altid. I vil også lære mere om lokalsamfundets traditioner og kulturelle værdier. Under frokosten på Sheikh Mohammad Bin Rashid Center for Kulturforståelse vil I stifte bekendtskab med lokale retter, og lære hvordan disse gennem tiderne er blevet påvirket af resten af Mellemøsten. Mens I nyder jeres frokost, har I mulighed for at samtale med lokale og spørge ind til, hvad I måtte have på hjerte. Måske vil I vide mere om arabisk kultur, islam, kulturelle værdier, arabiske hilsener eller sjove anekdoter? Det er bare at spørge løs! Glæd jer til et forfriskende, anderledes, underholdende og informativt indblik i livet i Dubai.

Praktisk information:
Udflugten foregår på dag 2, hvor I bliver afhentet kl. 09.00. Turen er en privat heldagstur med engelsktalende guide. Transport i løbet af dagen og frokost er inkluderet.

Udflugter som tilvalg

På dag 3, 4 og/eller 5 har I mulighed for at tilvælge følgende udflugter. Udflugterne bestilles i bookingprocessen.

• Musandams smukke fjordlandskaber: Denne tur introducerer jer til en af ​​de bedst bevarede hemmeligheder i Emiraterne — halvøen Musandams blå vand og landskaber. I kører gennem de majestætiske Hajjar-bjerge til havnen i Dibba på grænsen til Oman. Her skal I ombord på en traditionel omansk dhow og sejler derefter ud langs kystens klipper og bjerge. Fra båden kan I svømme ud i det krystalklare vand, og de som har lyst kan prøve at snorkle. Udflugten er en heldagstur og inkluderer transport, snorkeludstyr samt frokost og forfriskninger ombord på båden. Afhentning på hotellet ca. kl. 07.00.

• Abu Dhabi bytur: Tilbring en dag i De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad, og oplev en fascinerende kombination af fortid og nutid. I skal blandt andet besøge en af ​​verdens største moskeer Sheikh Zayed, den fascinerende og trendy Corniche Road og Abu Dhabi Marina Mall. Turen er en heldagsudflugt og inkluderer transport og guide. I vil blive afhentet på hotellet kl. ca. 08.00.

• Ørkensafari med grillmiddag: En tur til Dubai ville næsten være ufuldendt uden en bil-safari i Dubais smukke sandklitter. På turen kører I over nogle af ørkenens højeste klitter, der sætter rammen om en fantastisk udsigt og en smuk solnedgang. Velankommet til en beduinlejr kan I prøve at ride på kamel, iklæde jer en traditionel folkedragt eller blive udsmykket med hennatatoveringer. De eventyrslystne kan kaste sig ud i 'sandboarding'! I afslutter aftenen med en grillmiddag i ørkenen, og mens stjernehimlen bryder frem, skal I opleve et danseshow med mavedanser og den traditionelle Tannoura-dans. Udflugten varer 6 timer og inkluderer transport samt middag og forfriskninger. Afhentning på hotellet ca. kl. 15.00.

• Bytur — Det moderne Dubai & Burj Khalifa: Tag på en magisk rundvisning til Dubais ikoniske landemærker. I skal blandt andet besøge Dubai Marina, den kunstigt skabte ø, Palm Jumeirah, og markedspladsen Souk Madinat Jumeirah. I kommer også forbi det gigantiske indkøbscenter Dubai Mall, som er hjem til et af de største akvarier i verden. Turens højdepunkt er et besøg til observationsdækket på Burj Khalifa — den højeste bygning i verden! Denne udflugt inkluderer transport og guide. Turen varer ca. 5 timer og finder sted på tirsdage, torsdage og søndage. I vil blive afhentet på hotellet kl. ca. 09.00.

• Bådtur på Dubai Creek med middag: Tag på aftenkrydstogt på Dubai Creek i en traditionel arabisk træbåd, også kaldet dhow, dekoreret med farverige lys. Fra båden kan I nyde en utrolig udsigt over det moderne Dubai, men I kommer også til ældre dele af byen. I skæret fra aftenlyset kan I forsyne jer med en overdådig international aftenbuffet med ubegrænsede drikkevarer. Turen varer 4 timer og inkluderer transport til og fra hotellet. I vil blive hentet kl. ca. 18.30.

• Bådtur i Dubai Marina med middag: Denne bådtur byder på en fængslende udsigt over den moderne del af byen fra floden Dubai Creek. Fra en traditionel arabisk træbåd, også kaldet dhow, få I et glimt af de stilfulde boliger på Palm Jumeirah, de mange mega yachter, legendariske hoteller og villaer. Til lyden af traditionelle arabiske toner skal I nyde et mavedansershow samt en overdådig international buffet med ubegrænsede drikkevarer. Turen varer ca. 4 timer inklusiv transport til og fra hotellet. Afhentning på hotellet kl. ca. 18.30.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 65 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:30

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse
Min. 3 personer og maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per 3-personersværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Information om udflugter

På udflugterne kan I både komme til at være alene eller sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk, at de andre deltagere i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Dubai kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod Difteri, Hepatitis A (smitsom leverbetændelse) og Stivkrampe. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Dubai visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Passet skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedatoen. Man kan ikke indrejse landet på et provisorisk pas. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Rejsens varighed

Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Chaufføren vil vente på jer i lufthavnen med et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navne. Sørg for at indtaste jeres mobiltelefonnummer i bookingprocessen, så chaufføreren kan komme i kontakt med jer. Hotellet ligger ca. 30 km fra lufthavnen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Hotel

I tilfælde af overbooking på Cosmopolitan Hotel Dubai vil I blive placeret på et tilsvarende hotel. I vil få bekræftet hvilket hotel I skal på bo senest 3 uger inden afrejse

Sted

Cosmopolitan Hotel Dubai ligger ca. 30 km fra Dubai International Airport. Fra hotellet er der ca. 4 km til stranden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice