• Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse i imponerende Indien og Goa

Rundrejse 14 overnatninger Indien

per person fra kr. 10.729,-
baseret på 2 personer

Rundrejse til Delhi, Jaipur, Agra og Goa i 13 nætter inkl. hoteller, morgenmad, transport, udflugter og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Få destinationer er så intense som Indien. Alle sanser bliver stimuleret i dette fantastiske land, hvor duften fra det krydrede indiske køkken blander sig med lyden fra et trafik-inferno uden lige. I en overflod af farveindtryk sammenfletter 100 forskellige sprog sig i en unik lokal kultur, hvor smilet er den korteste afstand mellem to mennesker. På denne rundrejse skal I sammen med en lokal guide opleve alt fra Delhi til den lyserøde by Jaipur, til Agra og det storslåede Taj Mahal. Herefter venter en uge i Goa med ren zen, og hvor I på egen hånd kan mærke livets bekymringer forsvinde lige så hurtigt som en læskende mango lassi. Indien er i sandhed en oplevelse for livet — Namaste!

Inklusive
 • 13 overnatninger i dobbeltværelse eller tre-personersværelse:
 • 2 overnatninger på Regent Grand**** i Delhi (første og sidste nat)
 • 2 overnatninger på Souvenir Premier**** i Jaipur
 • 2 overnatninger på Ramada Plaza**** i Agra
 • 7 overnatninger på Citrus Hotel**** i Goa
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Delhi
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Al transport under rejsen inkl. indenrigsflyvning fra Delhi til Goa tur-retur
 • Sightseeing i Delhi (dag 1)
 • Sightseeing i Jaipur (dag 3)
 • Udflugt til Abhaneri og Fatehpur Sikri (dag 4)
 • Udflugt til Taj Mahal og Agra Fort (dag 5)
 • Engelsktalende guide og entréafgifter på alle udflugter
 • OBS: Der kan forekomme overnatninger på flyet på ud- og hjemrejsen
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkepenge til guider og chauffører
 • Udgifter til rejsevisum
Tilvalg
 • Middag hos lokal familie i Delhi
 • Mohabbat The Taj show
 • Besøg på hjem for elefanter i Jaipur
 • Besøg på krydderiplantage i Goa
 1. Dag 1: Velkommen til Delhi

  Jeres indiske eventyr starter i farverige, mangfoldige, travle og eksotiske Delhi. Byen forener på unik vis to forskellige verdener — den gamle bydel med sine labyrintiske gader og formidable moskeer med det alsidige New Delhi. Her domineres bybilledet af de imponerende offentlige bygninger, der vidner om byens rolle som politisk knudepunkt. I skal opleve denne kontrast på en 4-5 timers guidet bytur, hvor jeres guide vil lede jer til blandt andet en af de største moskéer i Indien Jamia Masjid, Det Røde Fort (Lal Qila), mindesmærket India Gate, præsidentpaladset, minareten Qutb Minar, Lotustemplet og meget andet! Byen er drysset med fængslende monumenter fra fortiden, fascinerende museer og kunstgallerier, arkitektoniske underværker, livlig scenekunst, fabelagtige spisesteder og travle markeder. Om aftenen har I tid til at udforske byen på egen hånd eller hvad med at dele et måltid med en indisk familie? Måltidet kan tilkøbes i bookingprocessen.

  Regent Grand

  Regent Grandeller tilsvarende

  Hotel New Delhi, Indien

  Det 4-stjernede Regent Grand ligger to kilometer væk fra det livlige Karol Bagh Market og den berømte Taj Mahal finder I 6 km fra hotellet. Fra den grandiose indkørsel kommer I ind i den marmorbelagte reception med bløde lædersofaer. De skinnende marmor- og trædetaljer er gennemgåede for hele hotellet. Restaurantmenuen spænder fra indiske til internationale retter og i lobbyen ligger Café Regent. Caféen er altid er klar til at byde folk velkommen med en kop dampende kaffe og delikate kager, der er bagt i hotellets eget bageri.

  Jeres værelse er udstyret med en dobbeltseng, aircondition, LED-TV, minibar, værdiboks, te og kaffe-faciliteter samt badeværelse med bruser.

  Læs mere
 2. Dag 2 & 3: Den lyserøde by Jaipur

  Efter morgenmaden kører I 5-6 timer til byen Jaipur, som er hovedstaden i staten Rajasthan. Metropolen blev bygget i 1727 ud fra et omhyggeligt byplanlægningsprincip, hvorfor alle veje er fuldstændigt lige, og sidegaderne ligger i rette vinkler til hovedvejene. I centrum af byen ligger det imponerende kongelige palads, der strækker sig foran en imponerende panoramisk bjergkæde. Paladset anvendes stadig den dag i dag som hjemsted for efterkommere af den kongelige familie. Omkring kl. 15.30 tjekker I ind på hotellet og har herefter resten af ​​dagen til fri afbenyttelse. Alternativt kan I vælge at bestille et besøg til elefanthjemmet i Jaipur.

  På dag 3 vil jeres guide introducere jer til Jaipurs skatte. Under udflugten skal I besøge 'vindenes palads' Hawa Mahal, det astronomiske monument Jantar Mantar og nationalmuseet Albert Hall Museum. Udflugten starter kl. 08.30 og varer 4-5 timer. Om aftenen kan I deltage i en rickshaw-tur rundt i centrum af Jaipur.

  Souvenir Premier

  Souvenir Premiereller tilsvarende

  Hotel Jaipur, Indien

  Det 4-stjernede Souvenir Premier er moderne indrettet og tilbyder en fantastisk udsigt ud over Jaipur. Hotellet ligger tæt på byens centrum og historiske monumenter som Jantar Mantar og Hawa Mahal. Souvenir Premier har en restaurant og tre barer, hvoraf to af dem er at finde på tagterrassen. På tagterrassen finder I også en swimmingpool og boblebad. I hotellets Essence Spa kan I tilkøbe diverse skønhedsbehandlinger, og der kan arbejdes på formen i fitnessrummet.

  De sofistikerede værelser er udstyret med en dobbeltseng og badeværelse med bruser. På værelset finder I endvidere satellit-TV, el-koger, værdiboks og WiFi.

  Læs mere
 3. Dag 4 & 5: Agra, Abhaneri, Fatehpur Sikri & Taj Mahal

  Vejen til Agra er fyldt med blændende perler. I byen Abhaneri skal I opleve den prægtige trappebrønd Chand Baori — en af Indiens bedst bevarede hemmeligheder. Turen går også til spøgelsesbyen Fatehpur Sikri, som engang var en frodig hovedstad, men blev forladt på grund af mangel på vand. De imponerende sandstens-monumenter i paladsområdet er idag listet på UNESCOs verdensarvliste. Efter 5-6 timers rejse ankommer I til byen Agra, hvor arven fra det tyrkisk-muslimske mogulrige har sat et stærkt præg.

  På dag 5 sætter I kl. 06.30 kurs mod Taj Mahal — Indiens mest ikoniske bygning og et af verdens nye 7 vidundere. Gør jer klar til at få gåsehud over hele kroppen, når I ser solen stige op over tagkuplen og de hvide marmorsten. Efter ca. 4-5 timer kører I tilbage til hotellet og har dagen for jer selv. Er I i humør til det, kan I købe billetter til det underholdende danseshow Mohabbat The Taj.

  Bemærk venligst, at Taj Mahal er lukket på fredage. Skulle jeres besøg falde på en fredag, vil turen til Taj Mahal blive ombooket til en torsdag eller lørdag.

  Ramada Plaza Agra

  Ramada Plazaeller tilsvarende

  Hotel Agra, Indien

  Ramada Plaza ligger i Agra og har en stor udendørs swimmingpool, som er åben hele året rundt og har udsigt over haven. På det 4-stjernede hotel findes der endvidere en døgnåben reception, hvor gæster kan bruge turistinformationen til at planlægge en dagstur eller leje en bil. Ramada Plazas restaurant tilbyder en brede vifte af smagsoplevelser og stilarter, der blander det lokale mogul-køkken med persisk madlavning. Det sofistikerede hotel har et spillerum og et fællesrum/TV-område samt renseri, vaskeri og bagageopbevaring.

  Værelserne på Ramada Plaza er moderne indrettet og udsmykket med traditionelle mogul-motiver. Udover en dobbeltseng finder I et fladskærms-TV, minibar og elkedel på værelset. Alle værelser har eget badeværelse med bruser.

  Læs mere
 4. Dag 6 - 12: Paradiset Goa

  Nu begynder rejsen mod Indiens grønne juvel Goa. I vil blive hentet på hotellet, kørt til lufthavnen og derefter flyve til Goa. Køreturen tager ca. 2,5 time og flyveturen 3,5 time. Efter I er landet, vil I blive hentet og kørt til jeres 4-stjernede hotel i det nordlige Goa. Goa har længe været et yndet feriested med sit havmilde klima og zen-agtige atmosfære, hvor yogadyrkende turister og lokale fra andre landsdele nyder godt af de smukke strande og frodige natur. Calangute Beach ligger kun 5 minutter fra hvor I skal bo, dermed er I naboer til havet, det gyldne sand og drømmende øjeblikke med afslapning lige for fødderne af jer. Baga Beach ligger en smule længere væk, men er et populært sted for vandsport, hvis I vil krydre dagen med lidt action.

  Hvis I er interesserede i det aromatiske indiske køkken, har I mulighed for at tilkøbe en tur til en krydderi-plantage på dag 7 eller 8.

  Room

  Citrus Goaeller tilsvarende

  Hotel Calangute, Indien

  Omgivet af frodige buske og palmetræer finder I det farverige, 4-stjernede hotel Citrus Goa. Hotellet ligger kun 10 minutters gang fra det nordlige Goas største strand, Calangute. Hotellet har en udendørs pool, hvor der fra poolbaren serveres eksotiske cocktails. Der findes endvidere et fitnesscenter samt restaurant og café, der serverer både lokale og internationale retter. I hotellets spa Paradisi kan I bestille massage og helbredende behandlinger (mod gebyr).

  Jeres værelse på ca. 26 m² er stilfuldt designet med mørke træmøbler og farverige detaljer. På værelset findes der en dobbeltseng, satellit-TV, WiFi, aircondition, værdiboks, minibar og te- og kaffefaciliteter. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
 5. Dag 13 & 14: Delhi og hjemrejse

  Efter nogle afslappende dage i Goa går turen igen med fly tilbage til Delhi. Køreturen fra hotellet til lufthavnen tager ca. 2,5 time og flyveturen 3,5 time. I tilbringer jeres sidste nat på det velkendte hotel Regent Grand, og I kan nå at få købt de sidste souvenirs. Herefter går turen tilbage til Danmark — solkyssede og fyldt op med oplevelser og indtryk fra jeres indiske eventyr!

  Regent Grand

  Regent Grandeller tilsvarende

  Hotel New Delhi, Indien

  Det 4-stjernede Regent Grand ligger to kilometer væk fra det livlige Karol Bagh Market og den berømte Taj Mahal finder I 6 km fra hotellet. Fra den grandiose indkørsel kommer I ind i den marmorbelagte reception med bløde lædersofaer. De skinnende marmor- og trædetaljer er gennemgåede for hele hotellet. Restaurantmenuen spænder fra indiske til internationale retter og i lobbyen ligger Café Regent. Caféen er altid er klar til at byde folk velkommen med en kop dampende kaffe og delikate kager, der er bagt i hotellets eget bageri.

  Jeres værelse er udstyret med en dobbeltseng, aircondition, LED-TV, minibar, værdiboks, te og kaffe-faciliteter samt badeværelse med bruser.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 3 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år og 1 baby op til 3 år per 3-personersværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 3 år per Dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: får 100% rabat per overnatning

Solorejsende

kr 10.227,09 per ophold på hotelprisen

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

På denne tur rejser I med en gruppe bestående af min. 1 og maks. 35 personer. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Indien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod gul feber, hepititis A og B samt malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Indien, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport på rejsen

I lufthavnen i Delhi vil jeres chauffør vente på jer med et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navne. Transporten mellem lufthavnen og hotellet kan være en gruppetransport, og der kan derfor forekomme ventetid samt flere stop på vejen til hotellet

I forbindelse med transport mellem hoteller og udflugter vil chaufføren vente på jer i hotellets lobby

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Hoteller

I tilfælde af overbookinger på de nævnte hoteller vil I blive placeret på et tilsvarende hotel